Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy valszeg az esti extra inspi javitott a dolgon...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
"Hello. This is Silkroad Online.
Some of our users have problems with installing our client and get the message 'Warning, Invaild Client, Program will be terminated."
We are currently trying our best to solve the problem as soon as possible.
We apologize for any inconvenience caused."
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
A r0h@dt életbe! xD ... én meg mjdnem pampogtam 0x33-n! xD
12"es notit nézegetek, ki mit ajánlana?
ON:
Na mi újság ezzel a bot bannal? Hallottam olyasmit, hogy kijött valami lista?
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
sztem használd a memóriádat, az a legbiztosabb, és még piálás után is mûködik. kivéve, hogy nekem egyik accom secret passát a részeg memóriámból kéne elõhúzni, de nem szoktam inni. epic fail.
ui: legtöbb delvl script nem mûködik, ha átnevezed a kliensed. :-(
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De sztem mind fake accok...
Különbenis "(legalább) BoTMoN-t"-t mondtam! ...
De sztem meg a BoTMon nem rossz... Már aki egyszerre 3 vagy több klienst futtat.. annak biztos h. nem...
Akkor meg ottvanmég a SROKiller... (Ami megint bennevan a BoTMoN-ba! (:D)
De ha tudsz vmi jobbat BoTMoN-nál akkor várom válaszod! :P
Alkalmazásoknál még nem jelent meg akkor, folyamatok közül próbáltam választani cpu használat és ramfogyasztás alapján, de 3x mellényúltam. :-)
Alkalmazásoknál már múlt szeptemberben Ongpwrlvl kezdetekor megjegyeztem, hogy milyen sorrendben vannak elrendezve a tálcáról a kliensek. (visszafele)
meszi, mi van veled, hogy megy a sro-mentes elet? sok dologban benne vagy? :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
/inaktív/
Alkalmazások (Jó sro_clineter) jobb katt--> ugrás folyamatra--> és aztán a DEL!
Hameg nemhasználsz (legalább) BoTMoN-t akkopr igy jártál! :D
u.i.: (keci mode on): 7 honap alatt 2,5 honapnyi fizut koltottel kajara, mit ettel te, kaviart lazaccal?!?! 0.o
hát nemtom, nekem plusz élmény volt pl. Transformers HDnél, hogy láttam, ahogy Optimus Prime "szája" beszéd közben "vibrál" (hogy a picsbe fejezzem ki magam. xD), és ezt még sima DVDn is alig lehetett látni, TVn nézve is.
de a HD pont azért lett kitalálva (az elõzõ elavult technika utódlásán túl), hogy TVn nézd, és ne monitoron. Planet Earth HD LCD TVn nézve + 5.1en hallgatva = vizuális orgazmus.
ON: akármi is volt a probléma loginnal, én elõbb véletlenül 3 klienssel kiléptem, 1 maradt - no jah, véletlen megnyitottam egy 5-et, és feladatkezelõben rosszul tippeltem xD-, és simán be tudtam utána megint lépni a többivel. (traffic nem volt, mert mind prémiumos. :-))
mind1 nagyon elmentünk hardwer topikba, jön pár okos még és megszakérti miért is vagyok hülye <#duma>#duma> aztán eltelik még1 nap...(szünet powaaaaa)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
mégecer ne mveszek xD vagy d ha beindul akor igen:D XD
valaki segitsen ezt ertelmezni, mert most nem ertem, hogy mit is szid, a 17-21"os monitoron HD felbontast nezoket, akik terhangzast is szeretnenek melle, vagy azokat, akinek 36"os LCD tvjuk van (\o), es ehhez egy nem-is-olyan-rossz szettjuk; vagy csak a HÁZImozi szóösszetételnek pont a rossz felét nézi, és nem veszi észre, hogy ez egy olyan mozi, ami egy kb. 3m8mx8m V-u teglatestben a leheto legteljesebb mozihoz _hasonlito_ elmenyt nyujtja?
bar akinek van turelme mozitermet berelni 100 csamcsogo barommal egyetemben, have fun. :-)
(a szidosat nem veszi senki magara, sokba kerul egy autoba egy jobbfajta hangfalszett, es mindenki mellett ment mar el ilyen cuccal felszerelt auto imo. /sarcasm)
OFF
Aki "szidja" a több 100ezres hangfalakat az kb még sosem hallgatott egyetlen egyet sem...Mellesleg gépnél nekem egy "öreg" AltecLansing van (sztem nem kisebb név mint a Logitech...) 4.1 erõs,dinamikus mély tiszta közép, talán kicsit kevés magas, de lehet én vok nagyon audiofil mind1...
ui.: gépnél ki a rák házimozizik már ne haragudjatok :S(7.1??wtf?) lehet nem mindenki engedheti meg magának h erõsítõ, 5+ hangfal és mély hozzá nameg egy 100+ cm átmérõjû TV ez igaz...de pff nemtom elképzelni h kis szoba és ott veri az ember h ez már MOZI... mind1 nem ragozom, mert a végén közutálat tárgya leszek <#worship>#worship><#email>#email><#integet2>#integet2>
http://youtube.com/watch?v=YGHpQz52K_k
Roooooooooooooooooooooooc
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
zzzz
ilyet h lehet eladni lol?! :D
botforum.co.cc :p
tarti: rendelj egy agyat... hasonlo rataval mar vizagyat hozatsz nemetbol egy szazasert. igaz, viz nelkul.
hangfalakat meg nem pc-hez tervezték, vagy ez nem is tudom, hogy jön ide:P
az pedig, hogy nem használom ki az arra utaltatik, hogy nem a rendeltetési céljának megfelelõen használom, tehát nem vagyok profi Dj de még kezdõ sem:) Igaz egy ágynak én is örülnék...
Nehogy komolyan vedd !!! :D
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
back from the past.
most nem fikázásból, de egy sztereó fülessel /ál3d-ál5.1/ mindig többet fogsz hallani, mint egy akárhány100ezres hangfallal, mert a füles kiszûri anyád sütisütését vagy az albérlõk bagzását. vagy épp egy LAN általános zaját. és ha már a füleden van a füles, akkor a társad hangját sem hallod live csak úgy. mind1, csak fura.
ui: "nem használom ki" téma: ha 2-3 napot vagyok otthon, de amikor otthon vagyok, milyen jól kihasználom az ágyamat! kár lenne, ha nem lenne :-)