Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaylka
De hogy ezt mi dönti el, kinek lesz szar inspi után és kinek nem?<#lookaround>

Amúgy valszeg az esti extra inspi javitott a dolgon...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Tipikus.. tegnap 15 órán keresztül kb invalid client, elindítottam most gépet, betöltött, katt sro-ra és elindult az update. háh.. gg. Ja és persze:

"Hello. This is Silkroad Online.

Some of our users have problems with installing our client and get the message 'Warning, Invaild Client, Program will be terminated."

We are currently trying our best to solve the problem as soon as possible.

We apologize for any inconvenience caused."

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Imádom a pampogó magyarokat *csámcsomó hangot ad* :D

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

BB7
BoTMoN miatt van SoftMod crash-em? :O
A r0h@dt életbe! xD ... én meg mjdnem pampogtam 0x33-n! xD
BB7
DEHOGY KEVESEBB 100 GFB-al!
Ez sztem HALÁL FAKE! =/
pár 100 goldminerrel kevesebb, de nem érezhetõ...

OFF:
12"es notit nézegetek, ki mit ajánlana?

ON:
Na mi újság ezzel a bot bannal? Hallottam olyasmit, hogy kijött valami lista?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
igen, és a botmonnal 3 klienssel is volt ??? meg sima crash 12 órán belül, nélküle meg simán jó volt napokig 3 klienssel. 4el most tesztelem, babysit mellett így sem para, nélküle meg marad a 3 sztem.

sztem használd a memóriádat, az a legbiztosabb, és még piálás után is mûködik. kivéve, hogy nekem egyik accom secret passát a részeg memóriámból kéne elõhúzni, de nem szoktam inni. epic fail.

ui: legtöbb delvl script nem mûködik, ha átnevezed a kliensed. :-(

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

BB7
xD Ezen énis röhögtem! GaYMaX azt irta h. használj CTRL + F-et h. Megtaláld a karidat! xD / Ez a bönngészöd keresö gyorsgombja /
De sztem mind fake accok...
Amugy most mi ez a bot list?:D mit kéne tolni ctrl f el?:D

tarti19
ez relatív:)
de igazad lehet:)

BB7
Mibajod BoTMoN-al? :O
Különbenis "(legalább) BoTMoN-t"-t mondtam! ...
De sztem meg a BoTMon nem rossz... Már aki egyszerre 3 vagy több klienst futtat.. annak biztos h. nem...
Akkor meg ottvanmég a SROKiller... (Ami megint bennevan a BoTMoN-ba! (:D)
De ha tudsz vmi jobbat BoTMoN-nál akkor várom válaszod! :P
Maala
botmon az 1 bugos kaki. :-)

Alkalmazásoknál még nem jelent meg akkor, folyamatok közül próbáltam választani cpu használat és ramfogyasztás alapján, de 3x mellényúltam. :-)

Alkalmazásoknál már múlt szeptemberben Ongpwrlvl kezdetekor megjegyeztem, hogy milyen sorrendben vannak elrendezve a tálcáról a kliensek. (visszafele)

meszi, mi van veled, hogy megy a sro-mentes elet? sok dologban benne vagy? :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"legalább ezen tárygaakt kézzel foghatom ..." de sok dologból kimaradsz^^

/inaktív/

BB7
"feladatkezelõben rosszul tippeltem xD"
Alkalmazások (Jó sro_clineter) jobb katt--> ugrás folyamatra--> és aztán a DEL!
Hameg nemhasználsz (legalább) BoTMoN-t akkopr igy jártál! :D
tarti19
hazaadtam a szüleimnek egy részét, vettem belõle ruhát is meg azért jutott bulira is:)

Maala
fuj alkohol, fuj cigi. fuj melo, inkabb egyetem. szegiiiny vagyok in, mint a temlum ögörö. 10k plýz! ptý me ý join u giuld!

u.i.: (keci mode on): 7 honap alatt 2,5 honapnyi fizut koltottel kajara, mit ettel te, kaviart lazaccal?!?! 0.o

Maala
OFF: ah értem, mire célzol.

hát nemtom, nekem plusz élmény volt pl. Transformers HDnél, hogy láttam, ahogy Optimus Prime "szája" beszéd közben "vibrál" (hogy a picsbe fejezzem ki magam. xD), és ezt még sima DVDn is alig lehetett látni, TVn nézve is.

de a HD pont azért lett kitalálva (az elõzõ elavult technika utódlásán túl), hogy TVn nézd, és ne monitoron. Planet Earth HD LCD TVn nézve + 5.1en hallgatva = vizuális orgazmus.

ON: akármi is volt a probléma loginnal, én elõbb véletlenül 3 klienssel kiléptem, 1 maradt - no jah, véletlen megnyitottam egy 5-et, és feladatkezelõben rosszul tippeltem xD-, és simán be tudtam utána megint lépni a többivel. (traffic nem volt, mert mind prémiumos. :-))

tarti19
Nézd Maala én 4 és fél havi fizumat tettem bele a gépembe egy Sony Braviaba egy 50 rugós Sony erõsítõbe és egy alap 50 rugós hangfalszettbe, 1 sztali dvd lejátszóba és ebbe sub láda nuku... Kb.:500K körül jöttem ki de nem bántam meg mert megtudtam mlyen érzés ha napi 9-10 órát melózol 7 hónapig... majd utána rádöbbenek, hogy ezt el si piálhattam volan hétvégente a haverokkal, buliba el is dohányozhattam volan eyg részét, meg mindenféle hülyeségre költhettem volna, legalább ezen tárygaakt kézzel foghatom ...

hm edig ment be volt álítva hagyuk hanyagolyuk a témát már unom xD
Morphin
17-21"... attól h HD a felbontása a kép maga nem lesz nagyobb mint 17-21"...élesebb ok de nekem nincs kukkerom h egerésszek h mi is történik.és remélem nemis lesz egy ideig...
mind1 nagyon elmentünk hardwer topikba, jön pár okos még és megszakérti miért is vagyok hülye <#duma> aztán eltelik még1 nap...(szünet powaaaaa)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

bot loginnál pipáld ki másodlagos szervert, úgy értem

Maala
hat kerdezd meg, hogy kell beallitani attol, akitol vetted a botot...

ezt hogy érted? nem nagyon értek hozá azt is megbántam hogy vetem botot :@
mégecer ne mveszek xD vagy d ha beindul akor igen:D XD
Maala
baxxa a hugat? reggel hugom, este dugom?

akkor állítsd be a botot, tartsd távol hugod a géptõl, / vagy ne igyál annyit xD

Maala
"ui.: gépnél ki a rák házimozizik már ne haragudjatok :S(7.1??wtf?) lehet nem mindenki engedheti meg magának h erõsítõ, 5+ hangfal és mély hozzá nameg egy 100+ cm átmérõjû TV ez igaz...de pff nemtom elképzelni h kis szoba és ott veri az ember h ez már MOZI..."

valaki segitsen ezt ertelmezni, mert most nem ertem, hogy mit is szid, a 17-21"os monitoron HD felbontast nezoket, akik terhangzast is szeretnenek melle, vagy azokat, akinek 36"os LCD tvjuk van (\o), es ehhez egy nem-is-olyan-rossz szettjuk; vagy csak a HÁZImozi szóösszetételnek pont a rossz felét nézi, és nem veszi észre, hogy ez egy olyan mozi, ami egy kb. 3m8mx8m V-u teglatestben a leheto legteljesebb mozihoz _hasonlito_ elmenyt nyujtja?

bar akinek van turelme mozitermet berelni 100 csamcsogo barommal egyetemben, have fun. :-)

(a szidosat nem veszi senki magara, sokba kerul egy autoba egy jobbfajta hangfalszett, es mindenki mellett ment mar el ilyen cuccal felszerelt auto imo. /sarcasm)

Super Saiyan
b@szhatod ha kattintani tud :D

>:C

Morphin
miért léptél ki ghost raidersbõl?? ma voltam fennt Marson de szokás szerint senki nemvolt fennt 1 malájon kívül <#fejvakaras><#conf>

yesss
bazz a botom lépet be a bba ku*rva klánba hacsak nem ahugom bár nemhiszem tudja mi fán terem az sro:D

yesss
hát õõ az a gáz hogy nem léptem ki a karival már vagy 2 napja ha érted mire célzok <#whatever>

Morphin
Mégiscsak véged van?? A múltkor nagyon komolyan mondtad h ban lesz a vége...mostmeg felQrtak??

OFF
Aki "szidja" a több 100ezres hangfalakat az kb még sosem hallgatott egyetlen egyet sem...Mellesleg gépnél nekem egy "öreg" AltecLansing van (sztem nem kisebb név mint a Logitech...) 4.1 erõs,dinamikus mély tiszta közép, talán kicsit kevés magas, de lehet én vok nagyon audiofil mind1...
ui.: gépnél ki a rák házimozizik már ne haragudjatok :S(7.1??wtf?) lehet nem mindenki engedheti meg magának h erõsítõ, 5+ hangfal és mély hozzá nameg egy 100+ cm átmérõjû TV ez igaz...de pff nemtom elképzelni h kis szoba és ott veri az ember h ez már MOZI... mind1 nem ragozom, mert a végén közutálat tárgya leszek <#worship><#email><#integet2>

Lehet hogy joymax szar mint állat, de hogy a videó-promok hatalmasok... kétség sem férhet hozzá
http://youtube.com/watch?v=YGHpQz52K_k

Roooooooooooooooooooooooc

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

http://cgi.ebay.com/Silkroad-Online-ULTIMATE-Guide-MAKE-40M-GOL-D-DAY_W0QQitemZ300207478490QQcmdZViewItem?hash=item300207478490

zzzz
ilyet h lehet eladni lol?! :D

botforum.co.cc :p

pw váltás...

yesss
ilyet még nembasztam nemtudom hogy de valahogy bekerültem egy guildba.....

tarti19
jó csak lemaradtak az ékezetek s így adódott némi értelmezésbéli hibalehetõség:)

Maala
hát agyat, ha szeretnél vízagyat. :-) te kis vízfejû. :-)

tarti19
agyat vagy ágyat?:P

Maala
hat igen, eu elott meg akar igazad is lehetett volna, kinai karikkal sosem lehetett volna meg egy koncentralt tamadassal megfogni egy full sosun torok ptyt, de manapsag azert 4-5en is megfogunk koncentralt tamadassal egy ilyen bagazst. es TS nelkul nem nagyon menne.

tarti: rendelj egy agyat... hasonlo rataval mar vizagyat hozatsz nemetbol egy szazasert. igaz, viz nelkul.

tarti19
Németországból hozták nekem és 1 év garit is élvezek hozzá:) tehát ez nem platós cucc^^
hangfalakat meg nem pc-hez tervezték, vagy ez nem is tudom, hogy jön ide:P
az pedig, hogy nem használom ki az arra utaltatik, hogy nem a rendeltetési céljának megfelelõen használom, tehát nem vagyok profi Dj de még kezdõ sem:) Igaz egy ágynak én is örülnék...

Lord Nomak
Ha a komoly részét nézem akkor nekem az maga a nyugalom, ha nem tudok odafigyelni valamire romlik a teljesítmény ami mások kárára megy. Ami persze egy CB meccsen nem kifizetõdõ, sro-ban ez nem így van szerencsére mert ebben a játékban semmire se kell figyelni, nincs tét, legalábbis számomra soha nem volt.

Szomorú, és egyhangú lehet csak a saját gondolataiddal egy koponyába zárva lenni :)
Nehogy komolyan vedd !!! :D

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

JackyBoy
nyáron is

back from the past.

Lord Nomak
Én nem szeretek ventrin meg hasonló helyeken társalogni, lanon megszoktam azért hogy folyamatosan megy a beszélgetés és ezt egy nyomorult mikrofon nekem nem adja vissza, vagy csendben játszom vagy lanon más verzió nincs. Harcosok TS-n is voltam fent összesen 3 napot abból két és fél nap némítva volt nálam.. Az agyamra megy, hogy nem tudnak csendben maradni az emberek vagy hallom ahogy az apja éppen takarításra inti meg ilyenek.. Lanon meg azért más ott egymásért vannak az emberek és kommunikálnak. Ez persze fõleg warokon volt retek mert ülök kapuban, nézek, kuss van, hallgatom ha dobják gránátot erre beleböfög mikrofonba, nem hallom a játék hangját, beszaladnak, öten rámlõnek.. k, thx, bye. kb.

Maala
télen is?

JackyBoy
én nem tudnék úgy játszani, bármi legyen is az a játék, hogy közben ne beszélgessek vkivel ts-en vagy ventrin, úgy elég unalmas, ha csak írni tudnék akkor inkább besem kapcsolom a gépet, inkább megyek ki focizni:D

back from the past.

Maala
de ha leesett a teherauto platojarol, akkor nem serult meg? 0.o :-)

most nem fikázásból, de egy sztereó fülessel /ál3d-ál5.1/ mindig többet fogsz hallani, mint egy akárhány100ezres hangfallal, mert a füles kiszûri anyád sütisütését vagy az albérlõk bagzását. vagy épp egy LAN általános zaját. és ha már a füleden van a füles, akkor a társad hangját sem hallod live csak úgy. mind1, csak fura.

ui: "nem használom ki" téma: ha 2-3 napot vagyok otthon, de amikor otthon vagyok, milyen jól kihasználom az ágyamat! kár lenne, ha nem lenne :-)

Flame? ugyan ne vegyél komolyan Nomak, hiszen tudod h csak piszkállak, semmi komoly ;)

Lord Nomak
De volt ventri csak nem nagyon használták az emberek, taktikázáshoz volt aztán ennyi, mint már észrevehetted sro-ban sem vagyok csapatjátékos ez régebben se volt így, elmondták mi lesz én megcsináltam kész. Nem tudom minek kell flamebe átmenni lassan.