Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ez az elsö karim aki meglépte az 5. Xet! 😛
Nomak: Rajtavagy! Hidd el! Am. meg nemértem h. miért nem szereted ReV6ot! 😛
ThedasrkmanHUN: Gold: olcsón lehet venni! Pwlvl: nemérimeg! tehát inkább XP mint ZS!
...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
49: megvolt az ishade kveszt ...
50: Kínomba elmentem pókozni... De nincs MoB! xD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De akkor KÉRDEM ÉN mit öljek nukerral 50esen? 😮
Mujigiknél találtam egylyet de az már keveset ad...
White/Blue Face pókocskák meg kevesen vannak és fagyasztanak (most oda raktam magam)
Penon meg még nagy! :S
jó tom lámaság magas szinten Ivy-t olni ... 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vagy mind2... vagy 1ik sem! 😛
botforum.co.cc :p
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nemtom miért.. d enemnyomtam el prémiumot... (ISTENI HANG v. vmi)
És pont most Porpuk a szerók! 😛
Maala:"amíg megy a powerlvl" lol kinek van powerlevelre pénze?1h 500k...drága ám..😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
vagy tanulj, hogy pár év múlva jó fizu mellett tehesd ezeket.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(Hmm nem is rossz ötlet😊
Amúgy Eldorado... FW jó volt nagyon... megvédtük a Fortress-t...kíváncsi vagyok mennyi lesz a végösszeg <#alien>#alien>
Andro : hát nemtom sajnálom azt a guildot...végülis én már persián feladtam anno. kár érte pedig, sok pénzt belenyomott madden a karijába (viszonylag)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Lenne egy kérdésem!
Hogyha wizard vok és a clericket is felesztem és light aromrba vok akkor
a glory armor és a favor armor ha fejlesztem mûködni fog?(hogyha a staff van a kézbe)