Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF
Nem tom :S:S:S én kicsit gyengének találtam de nem olyan rossz:) egy biztos cloverfieldet ne nézd meg mert kurva szar:D

off best logo

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

yesss

már 3 napja ilyen a logonk-.-"

byzhouse
bocs pont most készítek újat

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lord Nomak
Kivagyok rajtad, hogy 2 óránként más a logód =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Én erre

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Én nem te vagyok=) de még jogsim sincs, tartok attól, hogy porosodna xD

dragon11
Joymax kifelé halad, nem be.Ezt illik tudni :D

byzhouse
elsõ saroknál vagy szét törnéd vagy felrobbantanád :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lord Nomak
Meet the spartans akkora film lett hogy kifordultam a székbõl, akinek van ideje nézze meg =DD
JM meg lecumizhat, 2 nap alatt kb 8 dc amióta 1.43 van, 1.42-vel 1 hétig online voltam gg. :)

JackyBoy
hát énis a másikra gondoltam

back from the past.

Super Saiyan
képt a cuccról

>:C

dragon11
Grat, iszonyat mákod van.Nekem prémium nélkül, 56os shieldet +3ról +5re nem tudtam felnyomni, +4re akartam, már füstölt is el..szal^^

Zaylka
Na kérdem én, szerintetek mennyi az esély arra, hogy 20 int kõ 20-szor int 2-t rak rá egy cuccra? Gondolom egyetértetek, hogy hát nem túl sok. Ma reggel összehoztam...Int kõ+fuse+int2, int kõ+fuse+int2, az elsõ 5 még poén volt, a következõ öt után már nem annyira, és a végén már komolyan azért imádkoztam, hogy legalább füstöljön már az egyik az is jobb mintha megint int 2-t rak rá...21-edik kõ int3, YESSS!<#wilting>Nem is nyultam többet hozzá...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a másik fórumra gondolt :D nállunk nemlehet kapni botot(BOTFORUMON :DD)

botforum.co.cc :p

jee, most nem késted le a buszt miattam

JackyBoy
azt nem értem ha a botfórumról szedted sõt onnan veszed a botot akkor miért itt kérdezel ilyeneket?:)

back from the past.

"Testoreonés multi client", "bot kobatiblit bepiálom", "ma telt le a pérmem", "Sro ótfórum".

Ez így másnaposan nagyon felvidított, köszönöm<#eljen>
Lord Nomak
Te, ez nem botforum, ott kérdezz ha valami gondod van.. Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy milyen programot használsz.. reklámnak is minõsül plusz nem kell a sok hülye.

Lord Nomak
2k-t lement a hp-d urutól ? Én ezt nem reklámoznám annyira =DDD

sztem ez már rég elavult, de majd bennfentesek megszakértik...

yesss
"Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütközõ anyagot linkelni, vagy megosztani! Ezekért büntetõpont járhat!"
"Tilos a topic rombolása!"
"Továbbá a fõtopicban bármilyen nemû OFF-ot tartalmazó kommentek törlésre kerülnek. Elegendõ ideje volt mindenkinek az átállásra. Ha valamit meg akarsz osztani a közösség egy tagjával vagy tagjaival, akkor tessék az Offtopicot használni!"

szerintem itt te vagy a kisebbség ^^

Túlzásokba neesünk h mindenki:D

NEMÉRTEM MIÉRT KELL ITT MEGBESZÉLNI A BOTOS PROBÉLÁKAT!... LE**RJA MINDEKI A BOTOT... (már bocsi)

haverom megoldotta a problémát a laggal kapcs :
a host file-t ki kell törölni
majd újat kell csinálni
és volt lag nincs lag
próba cseresznye

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

ez magas, ilyesmi még nem járt gépemen xD

dragon11
Nem töltök le ilyen hülyeségeket, azért mert feltöltik virustotal.com-ra ...attól lehet benne valami=) de ez nem biztos, lehet h tiszta.Nem használok ilyeneket.

A testosteronhoz van ember csomó funkcó van-->botfórumról lehet tölteni teljesen biztonsággal, mert megvizsgálták..

dragon11
Sztem hagyd a no dc-t..

Valaki Help!!!
Testoreonés multi clientet vettem igénybe, beloginoltam a kiskarival akit húzni akarok, most botal szeretnék, és a következõ történik-> hiába indítom elöbb el a kezet, nem történik semmi..
Ha rákattintok a kézre, majd utána testosteronét elindítóm és bot kobatiblit bepiálom úgy elindul, de ha belépek nincs home gomb..Nem értem:\Ugye ebbe testosteronba van NODC is, na most hogyha a botot elindítom akkor tudom használni no dc-t vagy sem?Mert ma telt le a pérmem, de ott kezdõdik a probléma, h nem is fut 1ütt a 2:O
Sro ótfórumon úgy van írva, h 1. inditsuk el az sro botot, majd utána testosteront és bot kompabilitást piájuk be és hajrá..

naja ezt már én is akartam linkelni! egy egész klán full som/sun-ba! egyszer voltam egy lvl 8es "újonccal" 4es pt-ba, 17-es moboknál ölt imbue nélkül, mivel csak pacheon volt kihúzva neki! talán még jobban is halad mint power lvl-el :P

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

dragon11
Ezen behaltam :D lol

WuFraZselic
hihetetlen élmény ugy játszani, hogy egy lvl 40es unique mobért 83on 540k xp-t kap az ember

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Aha, értem.

Inv:Együttérzünk veled, grat.

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/SRO_2008_03_22+19_15_07__62.jpg
tudom h nem nagy telljesítmény de nehogymár a 90es sun+10 glavieval ölje már le a koreai :D

de xar nekik...

datango
értem, akkor errõl van itt szó:D
sokszor azt se szoktam érteni hogy vannak jatekosok akik globalt árulnak 100k ért.. de akkor bizti igyvan

pfarmhoz ong jó, mert gyorsabban jelenik vissza, ráadásul kézzel nagyon xar ölni, botnak viszont minn1, ezért csak az megy oda, aki így farmol

jaja, tök depresszív lehet ott élni. alig 4x annyi a jöv mint nálunk. áhh, inkább maradok itthon.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

De ha azt nézzük h egyes afrikai országokban az egy napra jutó jövedelem az 1 dollár alatt van (igen, ez kevés)

Azért annyira nem... svájban is csak 4szer akkor az éves jövedelem mint nálunk.

WuFraZselic
UAE + öböl menti országok, USA, németo., anglia, svájc etc ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Melyik országra gondolsz?=) (konkrétum) am teljesen egyetértek veled...jól látod a dolgokat.

JackyBoy
biztos feltörte azt a karit és kiéli magát, de pl egy amcsinak ez olyan mintha mi egy 5 ft-os rágót kidobnánk a kukába..

back from the past.

botírtás :O ugyan ugy tele van az öszes szeró :O :@
:D:D