Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tom :S:S:S én kicsit gyengének találtam de nem olyan rossz:) egy biztos cloverfieldet ne nézd meg mert kurva szar:D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
JM meg lecumizhat, 2 nap alatt kb 8 dc amióta 1.43 van, 1.42-vel 1 hétig online voltam gg. :)
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

botforum.co.cc :p
back from the past.
Ez így másnaposan nagyon felvidított, köszönöm<#eljen>#eljen>
"Tilos a topic rombolása!"
"Továbbá a fõtopicban bármilyen nemû OFF-ot tartalmazó kommentek törlésre kerülnek. Elegendõ ideje volt mindenkinek az átállásra. Ha valamit meg akarsz osztani a közösség egy tagjával vagy tagjaival, akkor tessék az Offtopicot használni!"
a host file-t ki kell törölni
majd újat kell csinálni
és volt lag nincs lag
próba cseresznye
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Testoreonés multi clientet vettem igénybe, beloginoltam a kiskarival akit húzni akarok, most botal szeretnék, és a következõ történik-> hiába indítom elöbb el a kezet, nem történik semmi..
Ha rákattintok a kézre, majd utána testosteronét elindítóm és bot kobatiblit bepiálom úgy elindul, de ha belépek nincs home gomb..Nem értem:\Ugye ebbe testosteronba van NODC is, na most hogyha a botot elindítom akkor tudom használni no dc-t vagy sem?Mert ma telt le a pérmem, de ott kezdõdik a probléma, h nem is fut 1ütt a 2:O
Sro ótfórumon úgy van írva, h 1. inditsuk el az sro botot, majd utána testosteront és bot kompabilitást piájuk be és hajrá..
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/SRO_2008_03_22+19_15_07__62.jpg
tudom h nem nagy telljesítmény de nehogymár a 90es sun+10 glavieval ölje már le a koreai :D
sokszor azt se szoktam érteni hogy vannak jatekosok akik globalt árulnak 100k ért.. de akkor bizti igyvan
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
back from the past.