Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THeArrow
köszi de inkább kihagynám ;-)

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

A 3 hatökör és még ki a másik 2 ? 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mert szar az IE, használj IE tab-ot és kész.
Nomak: Maxthon-t használsz ? (tom h nem így kell írni -.-')

Maala
pályázol a posztra mi? majd ha üresedés lesz, szólunk, sajnos jelenleg mind a 20 pozíció be van töltve.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sziasztok!

Már lassan 1 éve abbahagytam a játékot, viszont most belogoltam (szerencsére meglepõ módon megvan még minden cuccom) kérdésem, hogy mit fejlõdött vagy (vissza) az elmúlt idõben jah és Cerberus az ki? 😊
Ez a fortresses bohóckodás micsoda?

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

THeArrow
ja, csak irritál h te mindent mindig jobban tucc

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Maala
én meg azt állítom, h aki Cape fightban felbassza magát a stealthen, az törölje le a kariját. aztán SROt. aki meg jobban nem tudja magát megvédeni stealthtõl, az szintén törölje a kariját. és srot. és menjen barbizni, vagy simsezni.

:-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Rolly
tök mind1 csak linkeljetek vhonnan 😊

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

gamershell ?

Rolly
jaj kicsit rég jáccottam és lemaradtam arról hogy új kliens van ha nem nagy kérés valaki betudna linkelni 1 jó helyet ahonnan viszonylag jól jön?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

yesss
hát igazábol az eu egyetlen fegyvere hogy láthatatlanból tud ölni bár multkor a wiz beszo*ta mert szeritnem bug van a skillben vagy én nemvágom de olyan volt hogy kijelöltem õ eltünt durtam egy skillt és a hátam mögött kiborult a láthatatlanságból

u.i.: amugy engem nem izgat hogy letom e vagy sem ha eltünik gyorsabban ugyse fut mint én...😊

Nemtom hogy eu-s lesz most vagy sem... Nincs kinn 😊 Holnap reggel kiderül 😛
d10et nem lehet megunni. gyönyörû. nagyon gyönyörû.

várj, én azt állítom nagyon gyorsan meg lehet unni hogy mindig stealth-bõl ölnek meg. nem hibáztatom azokat az embereket, akik ezt megunják... ismerve mennyi tapló van isro-n.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

yesss
a 8:1 es str hybrid bowosról mi a véleményetek msot hogy jön a 90?

Hm, nem nézi azt, vesz 1 dress-t azt azt bámulja ^^

Maala
nana, az egyik benne van a játékban alapból, a másik meg egyáltalán nincs.

aki nem tud egy stealthes, invisibles kari ellen védekezni a saját karijával, az nyomjon 1 deletét elõbb a karijára, aztán a játékra. még ha épp lvl 100 is az a kari :-)

d9et, d10et épp elég idõn át fogod nézni, ugyanúgy mint anno d7et, felesleges elkezdeni a hamar beleunás fázisát...

Maala karimmal nem nehéz pronak lenni. :-)

eus fehér nõi wedding dress faszállító kocsi, de DS még nem mutattott olyan SS-t, amin felismertem volna. xD magától ezt sem tudta, h mi. xDxDxD

u.i.: a sapka jól fog kinézni a chi wedding dressen.

Maala
"szerencse a Venicén ilyet nem láttam még."

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

komolyan, ma már qrvasokmindenen nevettem, de itt ez eddig az év poénba. XDDDDDDDDDDDDDDD

Jobb a természetes szépséget élvezni, mint az a villogó szart 😊
sima +7 (isro-n +9-es) wep és kész.

ds, eu-s h néz ki ?

Lord Nomak
Nekem az EU-s nõi jobban tetszik, az szexi ez meg hát nem nagy durranás.. Azon kívül hogy felvehetõ mint a többi ruha van valami jelentõsége is majd ?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Jó hát igen az eléggé gay.. =D Viszont d10+9 eléggé durva cucc 😊
Ezen a bebis srácon totál kivagyok lmao, írkálja a privátokat még mindig hogy pvp.. Nem akarja elhinni hogy egy +3 garm szettest nem tud lenyomni de istenem aki PRO az PRO <#rolleyes><#ravasz1>

d9 bowról vond vissza. MOST! 😄

Lord Nomak
honor d10+7 wep.. semmi csúnyaság nincs benne ha valakinek vand d10 fegyver és ügyes akkor az övé is csúnya lesz lmao.

Balázs: Speciel én elítélem az inv/stealth hacket ergó nem is használom mert hányingerem van tõle. Azon kívül mi a probléma a pk2 edittel ? Az hogy nem akarom nézni éveken keresztül ugyan azt a wepet és d9 meg d10 cuccok durván jó ? Ítélj el ezért..

Ööö.. talán azért kell beletúrni, mert a d10hez képest a d8 kis szar kinézet? Mert az az eddigi legszebb cucc?

Értem, tehát az fair hogy te kimész láthatatlanul a kapun és az elsõ háttal álló emberként leorvlövöd?
Nem hiába került ki a közösségbe az invisible hack... Talán túl sokan éltek vissza vele és jópáran megunták ezt?
Mindennek két oldala van...

Ezaz, kérlek mondd meg a magadét. Mert attól jobb lesz mindenkinek 😊

Más:

EZ lesz a kínai wedding dress, szerintem elég jól néz ki a nõi kiadás...

Tök jó snow shieldes glavisokat, bladereket szívatani😄 kiszívod mpjét wizardal, aztán lángszóró és folyamatosan veszi ugye hp-ból és nincs mpje támadni, szal annyi béna fasz van.Rég a nukereknek lett kitalálva, de azért full str-es is magára rakja, aztán szerencsétlenekdik össze vissza😄

Fasz se tudja, csak látom most Nomaknál is, mé csak saját maga látja senki más?

Kb. aztkéne csinálni h kínai karinak a snow shieldet kikéne venni a játékból, vagy valami pk2 módositással "hatástalan" lenne a snow shield nem használna semmit, akkor kiváncsi lennnék mennyire örülne a sok pk2 csaló..

"..Az nem nagyon érdekel h 8d helyett már 10-be is lehetnek, szerencse a Venicén ilyet nem láttam még.."

h láthatnád ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Összes pk2-ös köcsöcsögt kikéne bannolni a picsába, nem értem mi a geciért kell beletruni a retkes sro fájlokba-.-Igazából az a szomorú h ezt megtehetik az emberek, nincs lekódolva vagy mitudom én..Az nem nagyon érdekel h 8d helyett már 10-be is lehetnek, szerencse a Venicén ilyet nem láttam még..Igazából a sok suttyót utálom, kimek láthatatlanul és leölnek, majd a pofámba röhögnek h noob, írom pk2 cheater erre õ what?lol stb mintha nem is tudná h mirõl is van szó..

Kiba csunyán néz ki pk edittel a fegyver :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Egyébként tényleg túlpörgés van sro-n no dc-vel röpke 1 órája probálkozok bejutni, és nem megy^^

Sose add fel, minden egyes probánál ott a remény h beenged😄

Lord Nomak
Ez a srác kicsit túlpörgött ma, sun+7 blade és shield.. full farmed. PVP-ben rámvert max 8k dmg-t division alatt crt-ben elkezdtem szapulni hogy mennyire láma full sunban képtelen ölni, levettem a sálat erre megtámadott. -.- Valaki mellé sodródott pk státusz megvan, aztán üt tovább, elfogyott 300 potim megölt 4 embert mire leesett neki hogy pk van rajta. GG bebis GG

Kép 1
Kép 2
Kép 3

Lord Nomak
Tudod mi az az internet ? És statisztika ? Kétlem.. azt csodálom hogy olvasni tudsz egyáltalán.

draxler12345
4 órája nem enged be , mi a bánat van az sroval ?<#boxer>

És most ezt mi a f*szért írtad ?
Care?
Importance?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

ksro legend8 updateval jön 3 uj event?!

botforum.co.cc :p

Maala
nem, az szilikonolaj.

THeArrow
csak aza zsír amit te használx mi?😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lord Nomak
Firefox is hasonlóan szar mint az ie szóval nem para. 😊

nekem müxik
szed le a gépedröl tedd fel ujra a legujjab verziot és pipáld be hogy amikor csak lehet frissitse magát ...sztem utánna oké lesz
Lord Nomak
Én mindent veszek nem alchemyzek és nem stallozom. 😊 Ja és persze 2 karaktert kell pénzelnem azt is hozzáteszem. 😊

Zaylka
Egy amolyan fél sro-s fél technikai kérdés:

Megmondaná valaki, hogy a job rank listát a FireFox miért nem tölti be az Ie pedig miért igen? Francnak van kedve emiatt állandóan azt a szutyok explorert elinditani, valaki tud vmi megoldást?
Amúgy ezt irja ki, bár én spec egy kukkot nem értek belõle:

Microsoft VBScript ·±Å¸ÀÓ ¿À·ù ¿À·ù '800a000d'

Çü½ÄÀÌ ÀÏÄ¡ÇÏÁö ¾Ê½À´Ï´Ù.: ''

/community/rk_job.asp, ÁÙ 58

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Atisz
😄

Érdekes, nálunk senki nem vesz goldot és mindenkinek van pénze normális equipekre. Kõgyártás, +-ozás elég pénzt hoz. Persze ha vkinek nincs ideje stallozni, vagy nincs majma, akkor ok...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Én is csak azért vettem goldot meg szettet belõle mert irreálisan olcsó most. Update után meg vagy kétszerese lesz a gold.. legalábbis szerintem. Még valamikor update elött 1-2 nappal 200 misit kéne venni késõbbre.

Lord Nomak
Nem, majd a heti 3 dropból élek vagyok azokból a tradekbõl ahol ötbõl háromszor betámadnak tizen full sunban, lol.

Atisz
Veszel goldot? Rofl...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

yah..yólvan😊 értem
én egyelõre nem költekezek ..van 1 aprócska tartózásom spanom fele😄 laza 250millió..spórolás van:$😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Lord Nomak
4 ezer ft-ba került a teljes garm szett ha a gold árát nézem amit vettem.. Amúgy meg tökre nem fölös mivel ha bejön 90 mit csináljak ? Vegyek npc garmentet ? lol. Pimpelt garmot nem lehet majd kapni egy darabig, ha igen akkor olyan árban lesz mint most a 8D sun kb..
Majd ha 85-86 körül járok talán elkezdem venni az új cuccokat addig meg elvagyok ebben bõven, generalok sebeznek rám 300at.. 😊 Akkor 80+ mob fog 1k-t ahogy régi garm szettnél general, szal bõven jó biznisz volt röviden. 😊
Ja és persze 90ig farmolnom kell.. 89et elérem csak akkor tolom fel a masteryket, szóval 86-88 körül is 83 körüli mobokat fogok ölni.

Látom sok pénzetek van új szettre...
én már 8degreet nem pimpelek.fölös 😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD