Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nomak: Maxthon-t használsz ? (tom h nem így kell írni -.-')
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Már lassan 1 éve abbahagytam a játékot, viszont most belogoltam (szerencsére meglepõ módon megvan még minden cuccom) kérdésem, hogy mit fejlõdött vagy (vissza) az elmúlt idõben jah és Cerberus az ki? 😊
Ez a fortresses bohóckodás micsoda?
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
:-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
u.i.: amugy engem nem izgat hogy letom e vagy sem ha eltünik gyorsabban ugyse fut mint én...😊
d10et nem lehet megunni. gyönyörû. nagyon gyönyörû.
várj, én azt állítom nagyon gyorsan meg lehet unni hogy mindig stealth-bõl ölnek meg. nem hibáztatom azokat az embereket, akik ezt megunják... ismerve mennyi tapló van isro-n.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
aki nem tud egy stealthes, invisibles kari ellen védekezni a saját karijával, az nyomjon 1 deletét elõbb a karijára, aztán a játékra. még ha épp lvl 100 is az a kari :-)
d9et, d10et épp elég idõn át fogod nézni, ugyanúgy mint anno d7et, felesleges elkezdeni a hamar beleunás fázisát...
Maala karimmal nem nehéz pronak lenni. :-)
eus fehér nõi wedding dress faszállító kocsi, de DS még nem mutattott olyan SS-t, amin felismertem volna. xD magától ezt sem tudta, h mi. xDxDxD
u.i.: a sapka jól fog kinézni a chi wedding dressen.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
komolyan, ma már qrvasokmindenen nevettem, de itt ez eddig az év poénba. XDDDDDDDDDDDDDDD
sima +7 (isro-n +9-es) wep és kész.
ds, eu-s h néz ki ?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ezen a bebis srácon totál kivagyok lmao, írkálja a privátokat még mindig hogy pvp.. Nem akarja elhinni hogy egy +3 garm szettest nem tud lenyomni de istenem aki PRO az PRO <#rolleyes>#rolleyes><#ravasz1>#ravasz1>
Balázs: Speciel én elítélem az inv/stealth hacket ergó nem is használom mert hányingerem van tõle. Azon kívül mi a probléma a pk2 edittel ? Az hogy nem akarom nézni éveken keresztül ugyan azt a wepet és d9 meg d10 cuccok durván jó ? Ítélj el ezért..
Értem, tehát az fair hogy te kimész láthatatlanul a kapun és az elsõ háttal álló emberként leorvlövöd?
Nem hiába került ki a közösségbe az invisible hack... Talán túl sokan éltek vissza vele és jópáran megunták ezt?
Mindennek két oldala van...
Más:
EZ lesz a kínai wedding dress, szerintem elég jól néz ki a nõi kiadás...
h láthatnád ? 😄
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Care?
Importance?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
botforum.co.cc :p
Megmondaná valaki, hogy a job rank listát a FireFox miért nem tölti be az Ie pedig miért igen? Francnak van kedve emiatt állandóan azt a szutyok explorert elinditani, valaki tud vmi megoldást?
Amúgy ezt irja ki, bár én spec egy kukkot nem értek belõle:
Microsoft VBScript ·±Å¸ÀÓ ¿À·ù ¿À·ù '800a000d'
Çü½ÄÀÌ ÀÏÄ¡ÇÏÁö ¾Ê½À´Ï´Ù.: '
/community/rk_job.asp, ÁÙ 58
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Érdekes, nálunk senki nem vesz goldot és mindenkinek van pénze normális equipekre. Kõgyártás, +-ozás elég pénzt hoz. Persze ha vkinek nincs ideje stallozni, vagy nincs majma, akkor ok...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
én egyelõre nem költekezek ..van 1 aprócska tartózásom spanom fele😄 laza 250millió..spórolás van:$😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Majd ha 85-86 körül járok talán elkezdem venni az új cuccokat addig meg elvagyok ebben bõven, generalok sebeznek rám 300at.. 😊 Akkor 80+ mob fog 1k-t ahogy régi garm szettnél general, szal bõven jó biznisz volt röviden. 😊
Ja és persze 90ig farmolnom kell.. 89et elérem csak akkor tolom fel a masteryket, szóval 86-88 körül is 83 körüli mobokat fogok ölni.
én már 8degreet nem pimpelek.fölös 😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD