Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nem ksro-zol ? 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Hogy került oda?😄

promoted to lvl77
horientez
Alps
jah mann😄 haladok^^

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

chemotox000000
HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Reggelre Storémben egy 64+2 es Sosun Eu shield volt 😊 Nem tudtam mire gondoljak hirtelen és megittam avyg 3 sört! 😊 Szal ,,Ittasan·mentem suliba és igyekeztem 2kor hazafele hogy megnézzem megint h nem-e képzelõdtem és NEEEEEEEEEEEEEEM !! 😊 sztetek menniyt ér? Majd minnya Linkelek kképet róla 😊 Staffnak jobban örültem volna de ez is 1. osztályú 😊

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Be, lényeg, h prémium legyen

a legolcsóbb prémiummal be lehet jutni a szerverekre? vagy azért 5-10 próbálkozás akkor is kell ?

Úgy látom egyesek még mindig olyan szinten vannak mint 2005 decemberében csak +79 lvl 😄

Maala
én faxláma? hát nem is tudom, ki felejti el, hogy a felszerelt fegyvbert nem lehet eldobni. xD te nub.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Te faszláma beraktam store-ba xDDD Mert városból nem tudtam kijutni lemészároltak.. városban meghaltam háromszor aztán nem akartam hogy eldobja.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

http://de.youtube.com/watch?v=3az5BOnCfMU
KSRO új intro^^

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Maala
te DSt le szoktad kapni? DSné tud errõl?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

JackyBoy
akkor már az idõt is szedhetné onnan

back from the past.

Dátumot géprõl szedi, Assassin Creed-ben nekem is azt írja h "Press SPACE to Jump" 😊

Ebbe mi a hatalmas?:S á betun...

JackyBoy

ezt csak én tapasztaltam eddig?

back from the past.

Maala
hogy lépnél be megint a kiskariddal. xD pwnd.

vudu elejtette a kardját a cityben :-@ még szerencse, h reggel csináltam egy 72+5 speart.

Mi se tudjuk 😄

ds: le kell kapni újra ? =|

Lord Nomak
Hogy nyalnád meg a balherémet!

Maala
hogy egyesek milyen faszságokon gondolkodnak...

Lord Nomak
Belegondoltam, hogy update lesz és utána retro érzés bekapcs.. feltettem magamnak a kérdést, tudnék én meg auto potizás nélkül játszani ? :o
Szerintem helyben bevéreznék egy nálam 5 szintel alacsonyabb ellenfélnél is =D

yesss
én vettem silket

ds: jók a képek😄

Maala
mintha nem lenne odaírva semmilyen tiltás... ellentétben pl. silver-gold tiltásokkal...

Atisz
Azok nem is fognak... 4 levelem megválaszolatlan. Legalább annyit írtak volna: "vegyé' silk-et töki, majd akkor válaszolunk". De nem, semmi.

Az a lol, hogy anno régen többek között írtam nekik hogy nem "disconnected to the server" hanem "disconnected from the server". Semmi válasz, de 1 hét múlva javítva volt... lol.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lol tényleg, pgtt-t lehet együtt használni a sima tikettel?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

szép, de mi az a sok sor loginnál?

Lord Nomak
Nem rossz, kevésbé unalmas mint a miénk.

beszarááááás!!!!!!! új indulóképernyõ, kurvaszépppppppppppppp

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Nah Roc bácsi, gyere a papihoz 😊
Kard és skill nélkül leverem a picsányi másfél milliárd HPd te kis tüskés valami 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
Olyat sem láttam már pár hónapja..

Gondolom szerver lag-ra gondolt...

Lord Nomak
Laggot akkor sem látok amikor a netem 95%-át leszívja a letöltés.. max akkor van laggom ha a teljes netemet kihasználom letöltésre plusz a feltöltés is maxon van de ilyen évente talán 2 alkalommal.. Akkor milyen lagról van szó ?

yesss
jah amugy dzsójmax még mindig nem válaszolt a levelemre -.- mikro is jönnek fel a GM-ek aszerverekre 5 körül már állitom is be az ébresztõórámat😄 caskazértis kicsikarom belõlük amit akarok ha más nem bannolnak-.-

jaja, nem mindenkinek egyértelmû, úgy vettem észre...

Tényleg csak régen volt lag.

Maala
mi az a lag? hol találkozol vele sro-ban?

yesss
jah nekem közöm nincs ehhez a karihoz😄

dragon11
S az neked mire jó?Talán a laggot csökkenti?😞 nem hinném, több ember, több goldminer, több botter, egyenes arányosság szvsz->több bevétel.

Lord Nomak
crowded engem nem érdekel mert prémiumozok =) csak hogy lesz-e kapacitás növelés

Morphin
Nem az õ karija...ez a megoldás ! XD

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

dragon11
Joymaxot is kikapcsolhatnák amilyen hülye..

Atisz
Logika <-> joynax... system failure (kérem kapcsolják ki)

dragon11
Akkor is crowed lesz.Nincs értelme, akkor is lesznek goldminerek/botterek.

Lord Nomak
Engem az érdekelne, hogy 90es updatenél feltolják-e négy ezerre a szerver kapacitást, nem hallottam meg olvastam sehol csak gondoltam talán így logikus lenne a dolog.

Atisz
De amúgy tényleg szép. Amúgy direkt bugosak az eus sox-ok, miszerint is crit/blokk nem kap bónuszt?

Atisz
Eddig is voltak, csak ugye mivel "takla-bug" idején még nem volt eu ezért akkor csak kínai sox esett. Ahogy telik az idõ egyre több sox lesz eusból is...

Atisz
Nekem 3-t és így se kell vennem 😊

Lord Nomak
ehehe =D Nem értetted félre, ha minden igaz akkor hétvégén hazakerül egy cirmos. 😊 1 hónapos viszkász bundás macska 😊

Lehet h a kismacskát félreértettem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Nem arról beszéltem, hogy milyen pt-ben van hanem hogy mihez kell ennyi hp poti lol. Tudod ha nekem pt generalokhoz amik zúznak néha 3.5k crt-t elég a 150 hp poti akkor ha sima mobokon grindel neki se kell több..

szerk - #62991: Mirõl képet ? ^^

képt majd 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;