Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0x33 meg szerintem nem véglegesen zárul be, aion lepörög 5-6 hónap és 0x33 megint belekezd a multi bot projektbe. Legalábbis van aki ezt mondja, és szerintem is így lesz. Ha meg nem akkor jó öreg kredit tesztoszteronnal..
Ja meg Maala van megint vagy 20 prot elixir, 10-15 acces és kb 10 shield =D Magek ezt mind hozzámvágták reggel 3 óra alatt, most gondolom még több van nem látok rá a helyzetre -.- És több a gold karinál mint mikor elindult plvl-re sok ócska droppnak hála.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
off: DES olvass privátot légyszi
/inaktív/
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
bezzeg amikor még garázsproject volt, és underground ment az egész. -.-
jókor, jóhelyen voltam jóban. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
G: ADG-s témáról valamikor TS-en beszélünk...ha lekattansz WoW-ról <#boxer>#boxer>
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Más, kellene új házigazda mert G+ nem foglalkozik a topiccal, kértem moder topicban a hsz törlést azt mondták nem ütközik szabályzatba hm. Szóval nem tudom ki hogy áll a dolgokhoz de én Catet javasolnám erre, õ az egyetlen aki bármirõl van szó, vitáról, játékról, offról pártatlanul áll a dolgokhoz, nincs véleménye a vitákról és mindig hiányolja G+ munkásságát. Legalább rend lenne a topicban mert megint eltelt 1 nap és köze nincs a hozzászólásoknak sro-hoz plusz egymás anyázása megy burkoltan kb.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Sky: Ok nélkül nem fogok senkivel sem összeszólalkozni, ergó elgondolkodhatsz rajta te is meg Arrow is hogy mit, miért és mire milyen reakciót kapott tõlem. Mert pl mások is írnak olyanokat amitõl a falnak megyek még sincs velük gondom és nekik sem velem, arról nem is beszélve hogy türelmem az van ha már 100+ ember vett fel msn-re botfórumról és még mindig nem küldtem el egyiket sem a picsába olyan kérdések miatt amire megtalálja a választ fórumon vagy a szeme elött van csak nem látja. Maalának igaza van heves a vérmérsékletem de azt is tudja hogy csak X emberekkel szemben.
Tehát még mindig arról van szó, hogy ok nélkül nem kötök bele semmibe/senkibe, nem fogok és nem akarok megbántani senkit és természetesen nem igazán nézem jó szemmel amikor 1-2 ember beszól olyanra amire nem kellene mert 1, nincs igaza 2, nem volt gyerekszobája
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez a fórum ugymond eléggé "privatizálódott", annak minden elõnyével és hátrányával együtt, amit most fáradt vagyok kifejteni. Ha valakit érdekel, pm-eljen. Ugyanakkor minden tisztelet a kivételnek (külön respect neked is Maala)!
a közösség csak olvasta a vitájukat, egyetlen ember szólt hozzá, és ez te voltál, senki más... ezúton kifejezem, hogy a te véleményed nem tükrözi az én véleményemet! (és a közösségét sem, mivel rajtad kívül senki sem írt. az, hogy akar, az más. -.-")
+1et ide, aki velem van! HARRRRR!
Amúgy ég világon semmi baj nincs azzal, hogy van véleményed egy emberrõl, de 1. ezt miért itt kell mindenki elõtt megosztano,d nyugodtan mehet pmbe, mert te is nagyon jól tudod ha itt szólsz be akkor az folytatódni fog, 2. miért gondolod hogy ezt a véleményformálást pont neked kellett megtenni? Azt a bizonyos határt amirõl meg beszélsz szvsz nem te húzod meg, hanem a közösség, annak a nevében meg te csak ne beszélj.<#rolleyes>#rolleyes> Ismerem Alexet, hamar bepöccen, fõleg ha te irkálsz, de vagy viseld el vagy ne is olvasd a hszeit, olvassa más helyette. Inkább rendezzétek le privibe aztán ne is szóljatok egymáshoz...
Hát ez a Joymax...Nem elég hogy megint olyan avatart raknak be ami kell a kutyának, de hogy verziot frissitettek. Pföj...Na mindegy, hosszú idõ után legalább ki lesz kapcsolva a gépem picit. ^^
Az meg már más tészta, hogy ez az élõlény csak flamelni jár ide fel így néha nem árt ráébreszteni hol a határ.
amúgy gondolkoztam rajta h csinálok képet még valamikor, és azt is hittem h van kép, aztán effe is szólt h képet 😄 csak pont mikor már eladtam xD
asd
asd
off: képt a pajzsodról, mehet pm-ben is 😄
asd
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
botforum.co.cc :p
Köszi, full legiten értem el egy percet sem botoltam. Jujj most Maala elõkapja a nagy vas villát hirtelen! xD Ironia off...
Ákos: Nem én vaok online hanem a kari! ^^ Elmúlt 2 hétbe kb annyit játszottam sroval hogy elinditottam. Érzem el fog kopni az insert billentyû! xD Na meg a multkor pvpztem kicsit ennyi.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én meg itt tobzódok éppen... 😉
Köcce.
Mondjuk a www.silkroadonline.net nem jön be...