82377
Silkroad Online (iSRO)
-
attila117 #68144 nem jó ugyse pedig tegnap még jó volt. meg próbáltam azt is hogy letötöltem és feltetem ujra de utána se volt jó. Semmi más tipp? -
#68143 Esetleg így? -
attila117 #68142 Nekem még mindig nem jött be a sro. Végkép nem tom mivan -
#68141 szép értékek grat.
de a honor buffok miatt olyan a hit ratiod ?
és érdekelne milyen ruhába vagy ? :) -
ThedarkmanHUN #68140 Babelesekkel jol kib*sznak mostanában :DD
10 banned bot grat ... -
random001 #68139 Kezdőnek kinai bow full str. jéggel. ruha garment. de valóban igaza van az előttem szólónak, nézde meg melyik kari mit tud és a választás a tied :)
De pl a blader lassan fejlődik bár látványosan öl :) -
#68138 Hát ezt már az elején el kell dönteni ;)
Én nem kívánok tanácsokat osztogatni, legjobb ha kiállsz downhang elé és megnézed a pvpzőket.
Amelyik tetszik olyat csinálj ;) -
attila117 #68137 Oké próbálkozom azzal Köszi a segitséget mindenkinek aki válaszolt.
És nem tudnátok adni pár tippet hogy milegyek mit fejleszek meik fegy meik ruha stb...?? Ja és kínai szeretnék lenne -
#68136 Silkroad.exe - erre gondoltam, őt hívják launchernek. -
attila117 #68135 Köszi meg prob. -
attila117 #68134 Az az ami az asztalon van nem?
Mert az én már több mint 20x inditotam el de semmi :S :( -
#68133 Én kb 10x indítottam most a launchert mire hajlandó volt... -
#68132 hali!
nálam ilyenkor az segit ha felmegyek az oldalra (http://www.silkroadonline.net)és ugy probálom inditgatni. -
attila117 #68131 De else kezdi updatelni. MEg most mást irtki azt hogy:
The server is undergoing inspervzion or updates. Connect to http://www.silkroadonline.net for more informaion.
ilyenkor is csak inditgasam? -
#68130 Indítgassad csak, majd befejezi az updatet, a második kérdésedre pedig igen a válasz. -
attila117 #68128 Csa all
nektek most bejön a sro?
Mert nekem azt irja hogy Patches is not completed. please try again(emlékezetböl irtam let nem pontos)
Ha nem csinálom meg az első küldit sonheyon-nak atol meg tom csinálni a többit?
Válaszokat előreis köszi
hello -
Balázs2 #68127 Nem tom elég sok lila stonot nyomtam el de max 61% volt az is kb 3-szor, 80% soha az életbe nemvolt, tehát arra következtetek vagy tényleg nagyonnagy mák, vagy én vok béna szerencsétlen... -
Balázs2 #68126 oké-oké értelek én de rohadt sok pénzbe kerül..
én nekem eu karim van, hiába pinpelem fel fullosra és került sok pénzbe, a kutya nem vinné el, szarna rá h én 150 milt költöttem pl itemre érted..
Sokat veszt rajta az ember, gondolom megtartod végig, jön egy kósza hír pl majd 2 év múlva 1 hét és 10d. és árak lemennek a béke segge alá, jócsak egy durva példa volt:D -
#68124 naszal
spearrel
s/s-el -
#68123 hát már nemazért.... de a fehér parry, meg defense %oknál nemnon van fontosabb... mikor egy 0 > 80% nál +15mag def.. hát bocsánat hogy nemszeretem az oan stuffokat amiken 0%ok vannak... megnézed 41>61% között vmi huszonpár parry eltérés van.... na most nemond már nekem hogy neked mind1 hogy 300vagy teszem azt fel 500körüli parryd van... jaah bocs mert az mind1, természetesen ugyanez a hit ratioval.. azis kibaszott fontos mondjuk az elég tré nekem is asszem ien 420körüli mert a fegyón csak 41%van de ahoz már nemnyúlok hozzá :) majd a sun +7es kardomon ^^ majd bedobom insp után a kari adatlapomat és meglátod hogy bár a cuccaim kezdenek alakulni még mindig rengeteget lehet rajtuk javítani -
Balázs2 #68122 Természetesen a weaponná és shieldné 70%.nak mimimum megkell lennie a magnak vagy phynek h megvegyem.. ruhanemüknél a 41% az tökéletes.. -
Balázs2 #68121 Annyira bírom a "magadfajtád" a totális maximalista vagynemtom hogy nevezzem van 1 item és addig nem nyugszik meg a lelke amíg minden % nem jó de még fehéren is(gondolom ilyen vagy :D) most tök mind1 szerintem h party ratio 29 0% vagy 37 41% nem most nagyon elenyésző a külömbség semmit nem lehet "érzékelni" belőle csak max magadnak akarod bizonyítani és látni h szebb így az item h minden %-ék magasabb és többet ér, csak az ember addig játszadozik vele míg szépen elkezdi lerontogatni amár 100%-os blues értékeket azt nagyon szeresse a lila kő lerontani >.<
Nekem 41% bőven elég, ahoz nemis kell olyan sok stone habár...
Lila kövek többsége vagy sül, vagy ront nálam legalábbis ez figyelhető meg tehát pl. ha felment 22%-ra azt nem viszi fejebb köv stone 0%, utána felmegy 41%ra köv stone 0% vagy sül, természetesen ha szerencséje van az embernek akkor 61%, azután a 80% jön?Mer elég sokat fegyónak 80% a magja phyje, persze vannak makkerek akiknek 22%-ról 100%-ra megy de 500-ból 1-nek... -
#68120 Vedd fel a második küldit, mert az első bugos mint tapasztaltad. -
attila117 #68119 Bocsi rosul irtam Sonhyeon-tol nem hadja felveni az első küldit. Mit tegyek? -
attila117 #68118 Hello
Most kezdtem aszem a vénuszon és kinai vagyok és nem hadja felveni shenhyong tol az első küldit. -
#68117 hát ez a várásos dolog, meg hogy másnap kell probálkozni, teljesen baromság...haver hotan közepén +9 ×D másik dw stor +9 meg így pakolgatják fel.. bluekra hotan pálmafa csücss :P azt pakolgatni egyxer úgyis felmegy mindenre, vmikor nekem is 6stone in a row failed aztán str1 str3 majd str6 meg ienek... alchemy random dolog szal ha egy nagyot cidázol éppen vele az nem azt jelenti hogy holnap minden zsír lesz :) volt pl hogy játszadoztam fehér parryval két itemen earth6 water6 kurva drága.. namost 60m után 0%on volt a két item meg beassimilálva sok szart aztán csináltam tovább 61 61 és minden felment amit lebaszott 1ső kövekből és nem 1 meg nemis 20 parry követ tettem rá.... szal ez a véleményem na back to bed -
Balázs2 #68116 Meg vannak dropok amiket pinpelhetsz mint állat és nem lesz 100% blus, nemegyszer volt már olyanra precedens h 10 sonte sült egymás után 1 cuccon ha meg ráment akkor tiszta ratyi alacsony blue lett.. olyan item is volt h szinte az összes kő 1.re 100% bluet vitt rá.. szal ha 1 nap prászor faield van meg stonék is sülnek, akkor érdemes hagyni a dolgot és mánap probálkozni,hátha szerencsésebb leszel.. vagy pl. ha valamire ráment egy érték pl. str 3. akkor aznap több stonét ne tegyél rá, másnap rpboáld és valszeg 6 lesz vagy fejebb viszi ha rámegy, nem szabad erőltetni az alkemyt ez dolog lényege, és nem visz csődbe..(nem megy el a kedved a gamétól).. -
Balázs2 #68115 Iylen az alkemy, ezt kell szeretni!!
Kiszámíthetetlan egyszer javít 2 dolgot máskor rontja az srt-rt 6-ról 1-re, vagy bármit..
Nálunk pl. a szerveren a németeknek van alegnagyobb mákjuk vagy nem tom ők csinálják a +9-eket csakis ők, más nem nem nagyon tud meg az összes +7et astral nélkül..német o-ba él 2 török srác aki sro-zik azoknak is érdekes módon az elkemy megy mint az ágybaszarás.. a török gyerek csinált egy csomó+9-et, sött +10 is egyszer sikerült neki..
Énis azt tapasztalom h többet ront mint javít:D -
w34p0nz #68114 *az nyakláncomnak=a nyakláncomnak -
w34p0nz #68113 nekem 5-ször failedelt a 85-ös spearem... meg az egész setem +0 lett (kivéve a csizmám) miután belepróbáltam mindbe a +5-öt, az nyakláncomnak, meg a fülbevalómnak is már a 3. failed volt tegnap... XD szerencse powaaa -
#68111 nekem kb ue a véleményem azzal a különbséggel hogy zavar ;-) -
#68110 sztem is;P
doxadmin: ha nem zavar akk?:) -
#68108 A D9 es alchemy hogy lehet ennyire rosz :\
D8 as alchemynél nem volt ilyen :S kb minden cucc amit rápakoltam a setemre mind levitte az str 5-6 ot 1 re.Most a másik cuccomon str 4 et str 3 ra.Ekkora szívást :[ -
#68107 Folyatja a nyálát xD -
#68106 OFF.: Ha te nem játszol sro-val, sem ksro, akkor mit keresel itt? Ennyire hiányérzeted van vagy mi? Ha igen akkor meg miért nem játszol vele?
Nem zavar hogy itt vagy, csak érdekel. Én pl.: nem járok cs (counter strike ^^), meg nfs forumba, mert nem játszom azokkal olyan sokat (sőt szinte semmit. Szóval érted mire gondolok ^^ -
#68103 1, én neked akartam jót.
2, de abbahagytam, nem is folytatom.
3, zavar?
elírás az é az á helyett. -
#68102 Ti is Testosteron progival mentek fel a teli szerverekre ugye?(kell hozzá 1 kis szerencse meg pár próbálgatás :) -
#68101 1, én nem tevagyok 2, te nem abbahagytad már vagy 1 éve? de még mindig itt koptatod a fogadat 3, játsz* -
#68100 Ne jétsz a tűzzel.. örülj neki h felment.. én annyira szerencsétlen vagyok, hogy nekem +4re felment megpróbáltam +5ot azt kampó -.- -
#68099 Jó, és mennyire esélyes hogy probléma nélkül lemegy 2 nap ? Locknál amikor ott ült másfél hónapot talán négyszer volt példa rá, hogy nem akadt be városba vagy nem kezdett invalid targetezni a grinder.