82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #69099
    Takla-ba is van/volt pár íjászoknál.
  • Darkspell
    Kínai goldbotok. Kb. yetikig, onnantól szinte egy darab sincs. Meg nálunk is nekiálltak kidobálni őket, hetente kb. annyit mint isro-ban, csak mondjuk nálunk serverenként van kb. 300 :)
  • chilios
    Kössz,és milyen Force ot?Fire kezdtem el
  • doxadmin
    Szerintem full str.
  • chilios
    FULL STR vagy HIBRID STR lenne érdemes csinálnom?Bow al megyek
    Katt ott fenn a Nivlam-gombra és számold ki szépen magadnak, hogy mennyi sp kell.
    Eus karakterrel farmolni... haláli élmény lesz :)
    Completion = Befejezés
    Nemár nálatok is vannak botok ? XD
  • Cat 02 #69091
    Ezt meglesem xD
  • Super Saiyan
    1 tipp ha itt is lesz betűs event: menjetek ki karakoramba, és a goldbotoktól szedjétek el a betűket :D szar cuccokat ad az event, de 100k/darab áron el lehet adni az elején :) nekem ebből lett 80kk-m gondolom megosztom veletek, hátha egyszer hasznát veszitek :D
  • attila117
    Bocsi hogy külön irom!
    Time of Completion : Aug 14, 2008 17:03 Silkroad Standard Time
    Ez az hogy medigvan szerver elenőrzés?
  • attila117
    Csa
    Hogy kell warlock + clerices karit csinálni? hanyas farmal?
  • Lord Nomak
    caput eddig sem volt piskóta de amióta váltott force bladerre nem láttam még olyat aki lealázta volna 1v1-ben.
  • doxadmin
    De szerencsére nincs minden szerveren faszna force balder/bower, stb kari. Eddig a zeuszon csak 1 force bowert láttam, de nem sokáig élt.
  • MURopi
    á de szemét ez gaymax :) le töltöttem a clientet erre nem legend III a client? lehet h csak az inspi miatt nem engedi fel rakni a clientet?:D
    Neptun(NEW)
  • chilios
    Melyik a legújabb szerver?
    Jó de ez már az advanced képlet, elég neki jelenleg az én verzióm ;)
    Majd rádöbben magától...
  • Darkspell
    Odamész, elolvasod mi van kiírva, hozzáadsz 1-2 órát, és akkor :D
  • JackyBoy
    biztos, hogy nemfog érni? mondj másik 2 kasztot ami ott érni fog vmit...minek egyáltalán 100 felett is gondolkozni?
  • Destyni
    Most nem azért de kínainál 150 en lesz maximum a 2kaszt , 90 en vagyunk ksro is csak 100 nál tart akárhány év alatt, és ksrohoz képest is még 50 szint a max hol van az még lol addig lehet nem is lesz már joymax
  • donatus13
    Én nem mondom hogy gyenge de ha csak 2 kaszt lesz kínainál akkor sokat tényleg nem ér...
    http://www.silkroadonline.net/
    ide elnézel, elolvasod meddig írták ki inspectiont és csodák csodájára még egy óra is van az oldalon...
    force akármi is tökjó, nukert is láttam vele ownolni...
    Persze van aki szerint haszontalan, de az sztem még nem szopott be státuszt tőlük :)
  • chilios
    Üdv,Meddig tart a karbantartás magyar idő szerint?
  • Cat 02 #69074
    Ez a force bower tényleg jó, videó végén ownolja a glaivert :)
  • Darkspell
    Nagy EU-fanoknak:

Úgy néz ki, hogy a legtöbb effekt ellen nem lehet összeszedni a 100% immunitást. Bár stun elleni kővel még mindig nem találkoztam, de a többinél nagyjából 50% a max amit össze lehet gyűjteni.
  • attila117
    Csepet kemény a warlock :D

http://www.youtube.com/watch?v=To4XamI8LoU
  • frzoz
    Sztem cold, mig rárakod valakire a sok státuszt ( ami nemis biztos h rámegy) addig meghalsz .. + ha van 1 holy spell a csávón (amy jobwarnál már alap) akkor semmit nemérsz a forceoddal..... Sztem cold ;)
    bye
  • ThedarkmanHUN
    Azaz ... mert nekem volt eszem és nem earth shock-ot castoltam hanem fire boltot ami peppet gyorsabb és ugyanugy 1 hit ... de hát vannak furcsa emberek :)
  • donatus13
    Van egy 27 es bladerem Bich-Fire- és azt akarnám kérdezni mit éri meg vinni force vagy a cold? hosszabb távon.
  • doxadmin
    Vagy esetleg lehet emergency inspection, de az nem szokott sokáig tartnai.

Powerfull: Nekem is tetszik a d10es bow, de a ff 90nek most jobban örülnék, szeretném egy picit kiélvezni ( amúgy szerintem jövő nyár vége, vagy karácsonyig nem lesz semmi. 100 előtt még pár dolgot be kell hozniuk :)
  • Cat 02 #69067
    Spead hacker ?:)

attila: mindig kedd reggel van, ha mégse akkor nézd meg hiv. oldalt.
  • attila117
    Csa
    Nektek most bejön?
    Honantudjam mikor van botirtás meg a többi dolog és hogy mikor a netmiat nem jönbe?
  • ThedarkmanHUN

LOL?
  • donatus13
    Amúgy szerintem 100 lvl fölött emelni fognak a capon mert különben minek a force ág? semmire nem jó 2 kasztnak azaz semmihez szerintem kínai marad 3 kaszt-al de ezt majd ds től megtudjuk:)
  • horitazi
    Ismerős a helyzet..van ,hogy napokig benn vagyok,fainul megy minden.Majd 1x csak rájön a dc roham és napi 4-5 vagy több dc..
  • Powerfull
    Hat 10deg tetszik^^
  • donatus13
    jövő nyár nem tom hova sietnétek:D
  • Powerfull
    Szerintetek a 100lvl karacsonyra bejon vagy inkább jovo nyar?
  • Lord Nomak
    Gratz, bár még nem vágom mindig minek kell über vga az tény hogy jó cucc, de feleslegesen nem költeném a pénzt ilyenre ^^ x1650esem 4 klienst visz full grafikán sro-ban, tudom tv-re tolni, cod4 fullon megy, dmc4 árnyék kiszedéssel szintén fullon és fele ennyibe került lassan fél éve ^^