82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Mitttomén #70062 Sniper-ek sajnos már kicsit erőskék a 77-es nukeremnek, a 90es warrior-om meg nem az kimondott pwrlvl kari. Ezért kösz a tippet, majd valahogy megoldom, 3 karit kéne felhúzni és mindegyinek bard a sub-ja, szóval lehet így még a sniper sem lenne túl merész. -
#70061 Nem vagyok én király, bár az lennék, nem lenne itt ilyen szar világ xD
Próba snipereket. -
#70060 Heuk skillből max stunos cucc jön jól, ha meg heuksalt akarsz akkor full str glavier...
Nukernek csak stun kell abból, utána nuke, nuke, nuke. -
Mitttomén #70059 Mondd meg neki, hogy szoltál és egyből abbahagytam, ebből még inkább tudni fogják mekkora király vagy.
Amúgy mikor odamnetem épp üres volt, nem szoktam naponta nézegetni ki mikor hol szokott lenni, így maradtam, az én nézőpontomból Ő jött ks-elni engem
lvl64 körüli karit hol a legcélszerübb húzni? Nachalnál nagyobb mob-on még sosem taxiztam, de most fel kéne rántani 70-ig a kicsiket, vagy maradjak nachal-on? -
#70058 Ja sebzel, főleg jó spearral. -
ceb1t #70057 és a ha pure vagyok akkor is sebezek majd normálisakat a heuk skilllekkel?
-
#70056 hibrid suxx.
go pure! -
ceb1t #70055 de ha heuk skill-t is használok akkor jobb a 1:7
mivel light,cold, heuk masteryket tervezek -
#70054 Pure. -
ceb1t #70053 akkor 1:7 spear az jó lesz -
#70052 Alap 1:7 the best :P -
#70051 Arról arról, csak Eagle_Of_War írt rám, h Harcosokból Mittomén odement a helyükre és szóljak már neki... kb ennyi volt, de látom már tárgytalan :) -
#70050 1:7 vagy 1:8 sztem..... 1:5nél nemlesz elég manád ...... -
ceb1t #70049 hmm? valaki tud válaszolni? mi az ideális spear hybrid arány?
az 1:6 vagy inkááb az 1:5
-
#70048 a rakparton van az npc
A Kartino aszem az vagy a Maximus -
ceb1t #70047 Mi a legjobb hybrid spear elosztás? 1:6 vagy 1:5?? -
Balázs2 #70046 Na ja az én Melákom már sokszor megmentett :P -
Cat 02 #70045 Hát ha powerlvl-eznek végig tényleg az, de mikor őt ütik helyetted a mobok és pl mágus vagy, illetve tankolja a giantot eléggé hasznos. -
Mitttomén #70044 Száradjon le a májam, ha tudom mire gondolsz most.
Biztos nekem akartad ezt irni? Csak mert fogalmam sincs ki az az eagle, valami ong farmos dologról van szó? Mert onnan már egy hete eljöttem, csak pár 10k sp kellett egy-két karira. -
#70043 Szerintem felesleges pénzkidobás. -
Balázs2 #70042 lvl 1-től, teljesen mindegy hogy mikor veszel magadnak dögöt! -
attila117 #70041 nem kell kinába menni hogy ruhát vegyél meg ami kell, ha nem euba van egy csábó azal kell beszélni és elteleportál oda ahol meg veheted,
http://www.game1.gportal.hu/gindex.php?pg=14256325
ezt nézmeg és a térképen keresd meg majd Maximust vagy kartino-t már nem tom meik tud oda teleportálni.
És én azt szeretném megtudni hogy hanyas szintől érdemes kutyát venni? már meg van rá a pénzem. -
Cat 02 #70040 Új szerón viszont lehet szopatni a népet :P Bár én mindig kemény 32 es voltam, mikor a kemény arcok már 50 felettiek :D -
#70039 Elvileg igen, de személy szerint lvl 20-on nem ajánlom még, hogy használd. Igazság szerint lvl 60-70 alatt elég sokszor fogsz halni, ha mégis megteszed. Sok a high lvl... -
#70038 Nagyobb sebzésért többször halsz. Kisebb sebzés, biztos életbenmaradás.
Mérlegelés kérdése. -
hematit1976 #70037 nme tom ti hogy vagytok vele de szerintem nagyon el lett tolva az egyensuly az eu-s karaktereknél
két karim van eu-s: full str warrior +1 full int wiz.(willám/föld)
mindkét kari lvl18, de míg a harcos egy szörnnyel küzd, addig a varázsló kettesével öli a mobokat. pedig nincsen egyiknek se plusszos cucca. -
hematit1976 #70036 köszönöm a válaszokat
tehát ha eljutok a 20. szintre csak elteleportálgatok Janganig és a thief townban veszek egy thief ruhát 10k-é
ha jool értem. -
attila117 #70035 euban is van olyan ember aki vel oda tudod magad teleportáltatni. -
#70034 Thief townban lehet próbálkozni, az npc az odajutáshoz Janganban van. -
#70031 Have fun, csak ne basztasd már Eagle-éket pls.
Múltkor priviztem is csak biztos nem te játszottál épp ^^ ;)
Mindenesetre ingyen sp, és mivel lehet halmozni a ticketeket elég kellemes bug :D
Szvsz hamar javítják, már kezd felröppenni a hír más "legit" oldalakon is, ezt JM nem fogja hagyni... nehogymá' jó legyen nekünk fizetés nélkül ;)
De az ellenkezője is elképzelhető ^^ -
horitazi #70030 Nekem csak 8crit,de 61% phy és +7 és full blue
bibibi :P -
hematit1976 #70029 sziasztok
lehet, hogy 10000x +kérdezték már de 1 hete keresem:
hol lehet Eu-s tolvaj ruhát szerezni? -
Mitttomén #70028 Megnéztem és tényleg így van, valóban nem telik az ideje az sp scroll-nak egy egyszerű f12 után, csak tudnám mihez kezdek így több tucat ilyen sp scroll-al, mivel eladni meg nem lehet
Szóval kösz a tippet, néha van értelme valóban külföldi sro-s oldalakan böngészésének. Kiváncsi vagyok mikor lesz javítva, vagy lesz-e egyátalán. Joymax-ot ismerve így marad végig. -
#70027 Sokan.
Igen.
Igen, igen de méginkább mint amin van...
---
Nem itt kellene... -
#70026 Jófajta bow, kellemes crittel :) -
ceb1t #70025 ki használ multi clientet?
bannolnak a használata miatt?
Ha van silk a karin amit multi kliensel hozok be azt bannolhatják? és amiken nincs? -
Rabbit20 #70024 jah am énis néztem h fent maradnak ikonok amíg nem tp-zek, de nemnagyon figyeltem h hatása megmarad-e... szal nemtom h kell-e hozzá mindenképpen f12 -
#70023 Wehehe - Ahhoz képest hogy ez a kicsike csak 95 mill volt, nem is olyan rossz
-
#70022 Eladó lv 83 as STR es glavis kari.
Aege server.
Skillek 83 ig jól vannak huzva.
Játékbeli goldért esetleg forintért érdekelne az eladás.
MSN : [email protected]
bb -
#70021 Hmm... mégis csak kiderül, hogy kurvajó ez az event. Tele van buggal, de még milyennel... :P