Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Ettõl a kövezéstõl én is tartok egy kicsit de ha valaki resist a 8 vagy hány fajta átokra akkor szopjon le alapon vagyok vele. ^^
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De az ember nem kezdi el keresni hogyan lehet a láthatatlan embert látni amíg meg nem szívatják jópárszor...
Persze ez megint olyasvalakik miatt van, akik csak így bírtak pvpzni.
És a fire skillel sokra mész, amikor mindkettõt külön kell húzni, 1 perc countdownja van... a wiz meg bármeddig láthatatlan maradhat...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ott van a kínai karinál a tûz alatt a detect amit kihúzhat, vagy ha már úgyis veszi a goldot akkor ott a pill. Ennyi.
"ott vannak warrior skillek, ha lock befuccsol" namármost igen, ha befuccsol egy valamire való ember általába pvpnél hord magánál pillt, namármost akkor minek "pazarolni" egy ágat ha "felesleges" ott a cleric 100x jobb warrior mellé 😊)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
kinek a pap kinek a paplan...
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
elsõdleges kasztnak ezért nem szerencsés lock, mert igaz naon erõs addig míg nem találkozik valakivel aki buff miatt immunis, vagy valahogy le bírja szedni, ha ilyenbe fut bele, akkor intes ellen trap +12sec-es még mindíg jó lehet, de str cumi, 24k+++ hpval nevetésre ingerled max
és legfeljebb stunolod, blessben odamész és offering, 2 percenként, ami nem túl hatékony és még le is noob-oznak...
ezért warrior/lock-ot jobbnak tartom, annak ott vannak warrior skillek, ha lock befuccsol
100on meg immun kövek nélkül is szopó lesz, pl bower addig kombózza eust, míg le nem esnek a buffok, aztán halál...
http://www.sg.hu/galeria/1153858334/11538583341214836467.jpg
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Igaza van nomak nak, azon kívûl gondoljunk csak a skilljeinkre (eu).
Még felbuffolás nélkül is erõsek vagyunk, nagy sok erõsítõ passzív skill ami mindig rajtunk van, és ha ezt még megfûszerezzük egy kis cleric buffokkal, el se kell tünni 😊<#crazya>#crazya>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Más: fire vagy light imbue?
Talán mert mindig az volt, hogy az eusok odamentek mögé láthatatlanságban és megölték?
Jó hogy megunja egy idõ után.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala: Akkor update után indul a munka ?
de amúgy lvl 90 force, maradt 5k SP ^^
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Shyuri hogy áll amúgy ? Avi már igzul ^^
Igazából ezért veszíti el a rouge az erejének elõnyét, hisz 2 fegyójában xbow,dagger - a daggert ellehet felejteni 😞
Xbow pedig nem pvp re van :S bár nem rosz , de szúrni jobb 😄
66806ra meg annyit, hogy erõs igen, de táp nélkül nem sokat ér ahogy a legtöbb eu-s kari.. és arra kell egy warrior vagy bard ami szívja a dmg-t.
Odin szerverre keresnék karaktert.Cuccok nélkül semmi nem kell hozzá de sp-ja azért lehetõleg legyen.Jahm és silkroad pénzért tehát sima goldért!Minimum 50es level!