82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#70901 Enyém nem lesz jó? Hát nézze meg az ember... Pedig ez ráadásul ff... :( -
#70900 I need Screenshot !!! Ds pls nyomjal mar párat azuj karidro lmeg stb.. :D -
#70899 Ezekszerint te elrontottad a 21esed :)
Akkor jársz a legjobban, ha kezdesz egy új karaktert magadnak, lv30 az még lófütyi, kézzel is meg lehet tolni relative gyorsan ha a grindre koncentrálsz. -
#70898 Semmit, lehet régóta vagyok már ong hegyen és a "plvl"-re nekem a "plys" ugrik be ;) -
#70897 Ezen tényleg látszik hogy erőltetett. Nem tudnak mit kitalálni hogy több pénzt szedjenek be a "játékosoktól". -
DonCol #70896 Sőt, ha van egy high lvl ismerősöd, elég pár óra is :) -
#70895 Játsszál még szépen 1-2 hetet azzal a 21-es kariddal és te is lvl 30+ kari-tulajdonos leszel :) -
#70894 Hát igen, de az egy más játék ;D -
#70893 Gratulálok hogy észrevetted a lol-t a zárójelben.
Egyébként igen, ezek többnyire a tizenévesek (hogy nyugati, azt egyáltalán nem mondanám). Nekik minden eladható. -
QuadKing #70892 Sziasztok!
Én is egy S.R.O. játékos vagyok.Van pár karim, legnagyobb 21 lvl-es.
Ha valaki megunta, vagy tud valakit aki nekem adná az írhon a [email protected] -ra!
30 lvl felett és kínait keresek ha van, lehetőleg ne legyen elrontva.
Köszi!
Üdv! -
Darkspell #70891 Nálunk pont az a jó, hogy még most is vehetek magamnak bármilyet... Igazából csak pénz és türelem kérdése, mert még mostanság is felbukkannak angel/devil wingsek, ritkábban halloween setek... És gyakorlatilag ha veszek egyet, annak az árát visszakapom amikor a régit eladom.
isro-ban sajnos ha megveszel 5-öt, akkor a másik 4 ott porosodik az invben és semmi hasznot nem hajt. -
#70890 Zoomhack rulez? -
#70889 Elmékeztek mikor bejött az Angel Wing limitált széria volt kiirva h egymennyiség után mar nem lehet többet venni :D Am Sima sro-ban tuti hogy soha nemlesz oylan h silkes cuccokat lehessen árulni... -
Rabbit20 #70888 Imp-ekből DrK-ok lettek sajna :D
(jólvan ezt úgyse fogja senki érteni ^^ de énse tom miaz a Dungeon Keeper :D ) -
#70887 Dungeon Keeper 3? Merre vannak az impek? -
Rabbit20 #70886 =)
-
at16 #70885 ezzel mit akartál mondani nekem ?
-
Darkspell #70884 Áh. Most a cuccokra kell a lóvé.
Kiskarira már tettünk CH wedding+arab kieg+GDF-et, + 90re som hárfa, 91re som sapka, 92re som gatya.
:)
És ez a spárta outfit akkor is gány. Pedig azt hittem EU weddinget nem lehet alulmúlni. De mégis. JM mindig tud meglepit okozni. -
#70883 A spórlós karik nem sokat érnek. -
DonCol #70882 Más. Mér napok óta húzok egy kiskarit, aki rouge/cleric lesz. namost a rugó fábam elég a xbowos részt húzni, vagy ajánlott a dagger is?
-
DonCol #70881 Haver megvette tegnap a pajzsot. Most pont ugy néz ki mint egy tini-nindzsa teknős. -
#70880 oasis feletti hídra a kiskarit, airdock felé a botot. -
#70879 plys -
at16 #70878 hi.
yetiknél hol van 100%os safe hely?
plvl -
Cat 02 #70877 Miért ? Bohóc ruhát is max 2 en vettek. Botod úgysincs, szal max ~ 1 perc késés, és talán a többi normális ruha ára is lejebb megy. -
Darkspell #70876 Nono, ez a szar nálunk nincs!
Szóval valami isro fejlesztő megnézte egy kis késéssel a 300at aztán gondolta rajzol egyet :) Nagyon remélem hogy ilyen szart nálunk nem is fognak behozni. -
DonCol #70875 Chemo: én már megcsináltam a fordítást a roc mt. küldikről -
#70874 kikérem magamnak, az egy teljesen legit kari volt...
testosterone miatt nem bannolnak, más miatt bannolták, nem mondom meg miért... de akkor is legit kari volt, botnak köze nem volt hozzá, mégis bot punishment listán volt fent! -
#70873 Már eladta, jelenleg épp a függőségét kezelendő kezdett új karit, testóval ong hegyen.
Csak stílusosan :) -
#70872 azt azé hozzá kell tenni hogy van még egy 90es karija ^.^ -
Cat 02 #70871 Banolták a full legit kariját, amivel csak testosteront és nodc-t használt. Teljesen jogtalanul bántak el vele. Így te se mennél vissza :O -
#70870 hát jacky te 1re hülyébb lexel xD sztem gyere vixxa srozni mert látszanak rajtad a tünetek :D -
#70869 az aki eladni akarta a karaktert:)
de ha nagyon sok pénze volt akkor minden szettből vett kettőt, és akkor egyikre rakott attrit, a másik meg ment a storageba, és mikor el akarja adni, akkor azokat amin vannak attribok beadja az npcnek -
#70868 és szerinted ki aza hülye ki minden cuccot megvett és nemtett attributot rá? xdd tsk tsk jacky -
#70867 gondolj bele mennyit érhet egy olyan 90es ff kari, aminek minden eddigi dress megvan, és még attributokat sem rakott rá... -
#70866 indeed -
#70865 Szerintem meg a nyugati tizenévesek vesznek ilyet, akik apu/anyu bankkártyáját használják és hetente többszáz silket vesznek, mert megtehetik.
Nem mellesleg amit a kísérletezésről írsz az bullshit, %-okat felpakolod, aztán helló. -
#70864 De ez most komoly hogy a 300-nak ilyen átfutási ideje van Dél-Koreába? Vagy sokáig tartott megrajzolni (lehet hogy már március óta ezen dolgoztak)? -
#70863 Jaja vannak akik minden szettből vásárolnak. Gondolom kikísérletezik hogy melyik +attrib melyikkel kombinálva a legütősebb (lol). Persze lehet hogy túlreagálom és csak a modern fogyasztói társadalom dinoszauruszaihoz van szerencsénk (akiknek a legtöbb reklám is készül).
Szerintem akinek kell ilyen ruha az már vett és csak a nagyon elvetemültek vásárolnak újat (azt a pár fanatikust vagy új karit indítót leszámítva akiknek tényleg kell a ruha és még tetszik is nekik az aktuális kínálat).
Ez van. -
Cat 02 #70862 Sok kicsi sokra (nem) megy :)