82377
Silkroad Online (iSRO)
  • draxler12345
    Mármint az emailem pw je nem jó.
  • draxler12345
    Nektek nem rosz a Freemail ? Nem tudok pw-t váltani mert egyszerűen azt írja hogy rosz a password .. pedig nem, mert mindenhova az a pw-m :]
  • syLVer30
    ööö, te hol látsz pvp/job említést a hozzászólásomban? vagy van safe zone a mobok közt is?
    hmm, bár lehet felesleges a ptben a +41% mag attack(inteseknek)/ -38%elnyelés (phys, vagy magic)
  • Balázs2
    Ja build, benne a zafe zonába ülve;)
  • syLVer30
    A zeuson van 1 90es a guildunkban, teljesen korrekt kari, egyedül is megállja a helyét.
    Elsődlegesen bard, a subclass cleric, igaz nem FF, de elég szép támogatást nyújt pt-ben a dance/tambour -al.
    még csak 81 vagyok, de a 85-87es mobokból 3-4 pt-s nem gáz ha ott van(blader nem túl komoly settben), és a dance of wizardy +41% az inteseknek igazi aratás.
    Tehát nekem nem tűnik rosznak a bard, mind pt-ben, mind egyedül jó buildnak tűnik.
  • JackyBoy
    sztem annál sem, csak ha sokan ütitek, de ha egyedül vagy akkor csak időhúzás...
  • Cat 02 #71392
    Ptg-nél hasznos ^.^
  • JackyBoy
    mobot statusol? mi a ******-nak kell a mobot statusolni? grindre nem kell használni a forcet, csak a fire meg a pacheon skillek kellenek, force-t meg majd pvpnél veszed elő
  • horitazi
    Nem úgy értettem..
    Amúgy én is force bower vagyok.
    Annyi,hogy ha az ember mobot statusol akkor tart több ideig.
    Amúgy jah,ugyanannyi.Távolharci power!:D
  • Super Saiyan
    valaki(k) biztos azért van tele xD
  • ceb1t
    Játszik valaki az Uranuson?
  • JackyBoy
    írd be azt a választ amit a másik kérdésre írtál...hátha jó:)
  • kenny00
    na jó elég volt a guymaxbolxD
    megváltoztatnám a pw ere kéri a kedvenc sport csapatom-_-' hát de nem i azt a kérdést választottam--_-' jaj ilyenkor mit lehet tenni?xD semmit?:((
  • JackyBoy
    mi telik időbe? kb ugyanúgy tudsz a force ággal grindelni, mint a lightal... annyi, hogy nincs futásod, de tudsz venni, és ha nem veszel az sem hátrány, mivel bowosról van szó...
  • JethroHUN
    Hello kellene egy kis segítség, egy európai questben, 11es szint kell hozá, és a Witch adja, Stable Purification, kell hozzá Holy Water, jó megvan. De egy baromság az egész, a szövegben az van h a Constantinolpe Stablejéhez kell menni és a oot kell használni a Holy Watert, az árnyékban. Hát NEM mükszik, se az istzálló belsejében, se körülötte, most ez az egész játék ekkor bugos vagy csak a hera szerver???? 18 as szintel ilyensmikkel vacakolni :S Tudja vki hoygan kell megcsinálni????
  • Andr0
    nekem is van egy cleric bárdom de inkább csak clericnek használom....:D amugy nemszar kari 65 ös
  • doxadmin
    *87es
  • doxadmin
    ja, felesleges. Amúgy is ritkák az olyan helyek ahol ks elés nélkül tudsz ölni. Főleg roc mt ben vannak sokan. Amúgyis 2 lövésből ölöm a 57es mobokat, ha crit akkor 1 így 9es farmon is. Akkor szoktam mob közben használni ha pt ben ölünk, de az ritka.
  • Cat 02 #71380
    Nálunk is van 1 unionban, azt mondja, h jó kari, de mindenki azt mondja a sajátjáról szal... :)
  • raulrm
    Én már láttam 82-es cleric-bard emberkét, aki már azóta 85+ lehet, ha még azt a kariját tolja.
  • horitazi
    Fölösleges.
    Force csak pvp,fw,gw,job.
    Moboláshoz nem éri meg,időbe telik
  • Arba
    cleric, a bardot sak a nosiera és a futás skillre használom sp hiánya miatt:)
  • ceb1t
    Bard-al ölsz? vagy a clericcel?
  • Arba
    Cleric/bard karim(is) van neptuneon. Igaz hogy lv39 de eddig semmi probléma nem jelentkezett. Kiválóan leeht vele ölni és tardelni. Nem nagyon hal meg.
  • ceb1t
    Valaki látott már 60+os bard clericet azaz battle bardot vagy probált ki? ha igen mijen? tud magának ölni?? vagy kizárolag support kari?
  • ceb1t
    grindre is jobb a force?
  • doxadmin
    aha ok. Csak kicsit fura hogy ugyan az öli szinte mindig. ennyire peches nem lehet valaki hogy állandóan megtalálja. Bár valaki reverse ret scrollal átspawnol egyik helyről a másikra + silks állat.
  • Cat 02 #71371
    Force jobb azért.
  • ceb1t
    Bower kari erős? nem force hanem light fire
  • Balázs2
    azt pk2 editel lehet megcsinálni de mókás lehet:D, dodaxim nálunk is kb. ugyanez a helyzet, mert régóta ölik tapasztaltak már benne, kb. tudják h hova spawol alegsűrűbben mondjuk tudják este 20:00-22:00 mondjuk yarkan pl. arena, akkor ott fogják várni, csinálnak valami listát és ott írják, vagy nem tudom én sem:)
  • JackyBoy
    nincs, max olyan van amiről hallottam, hogy a unique-okat 3-4-5szeresére növeli, szóval messziről is kiszúrhatod már...
  • Cat 02 #71367
    Dobsz dobókockával egy számot meg tudod mondani előre mi lesz ?
  • doxadmin
    Sro-hoz van olyan progi/hack ami megmutatja előre hogy az adott unik mikor és hova fog spawnolni? Vagy amikor megjelenik, akkor mutatja hol van?

Kicsit furcsálom hogy hetek óta ugyanazok ölik le az unikokat, néha néha be csúszik 1-1 új név, de a többség ugyanaz.
  • ceb1t
    és ölni nemtud?
  • doxadmin
    Nálunk is van egy bard/cleric. Tökéletes buffer kari, meg tradelni is jó vele.
  • ceb1t
    és a battle bardról? a bardnak elég skillje van a grindhez??
  • Darkspell
    Patter Clamor skill használhatóságáról mik a vélemények?
  • donatus13
    Én csináltam is elég jó nagyon gyors kari ks re kiváló bár én inkább noiset feldobtam és clericcel csapkodtam mind a kettő jó :)
  • ceb1t
    Valaki találkozott már bard/clericcel?(azthiszem battlebard a megnevezése)és ha igen mi a véleménye róla?
  • doxadmin
    Amelyik neked tetszik. Nézd a jutubot, vagy csinálj egy próbakarit menj ki dh elé és nézd a pvpzőket/ jobwart.

"NINCS LEGERŐSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRŐL KÉRDEZŐSKÖDNI."