Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
back from the past.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
1, sokáig
2, igen, npc sos fegyót, 42-ig, illetve 60-ig minden 10. szinten exp helpereket
3, 70
4, ds wizardja, egyébként ghost
5, 9d som xbow volt 120-160 mill talán.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1 Tg Cerbona Ivy Uru Ly meddig szokott élni?
Isy az hamar meghal ha jégre spawnol a power lvl-ezQk miatt gondolom.
2 Tényleg minen uj kari kap 6degreeig free sos-t? weapon
3 hanyas szinttQl lehet bemenni JG cavébe?
4 Ds után ki a legnagyobb maygar?
5 olcsók a 6-9degre cuccok? sos som etc...
Msot telepitettem fel és most estére inditom az updatet holnap haverral megyunk gamelni ha minden jolmegy 😄
Jah és a elQzQ két postom rossz mert hibás az imageshack.us szal majd törölje vki köszi!
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
g+, banner tönkrement, ilyenkor látszik h milyen csunya a darabolás 😄
ha belegondolok...
szóval elindulok cavebe, beleszámolok fél órát összesen annyi mire be lehet jutni meduhoz nem? akkor közben esetleg várok a unique-okra 1-3 órát, utána még 2 óráig ütöm medut és kapok vmennyi xpt, aztán lépjek ki játékból ebben a nehéz traffic rendszerben és jöjjek be bottal 1 óra próbálkozás után...
szerintem egyszerûbb lenne ha ez az 5-6 óra helyett kis sem lépnék csak elmennék csocsózni, még talán több xpt meg droppot szednék össze 90en,
de én kérek elnézést ha vmit rosszul tudok...
back from the past.
nyilván iSROban sokkal többen fogják ütni, még annyi xp-t sem fog adni...
back from the past.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Szerintem ha van esze egy klánnak, összeszed egy-két fasza partyt és megy beoltani medut. 93on gap 0án tekivel az úgy 30-40m xp 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Meg kellene csinálni, mert jól jönne a degree scroll, és a 10 berzi scroll.
A korábbi beszélgetésünkre visszautalva:
Mikor mindenki úgy izzad, hogy minél hamarabb max lvl legyen, szerinted nem fognak járni rocra/medura?
Ha benyomtam volna a tekiket, tegnap 2,5 óra alatt 110%ot kaptam volna (!!!!!!). LVL 90en! 2,5 óra alatt csontsimán meglett volna egy szint. Azért érzed a különbséget?
asd
hát ez... kész 😄
Szét kapkodja majd az agyát, mert most látja elõször Urut és mert Uru olyan fééélelmetes 😄
Áhh.. reggel, ez kurva jól jött. Kösz XDDDD
asd
I have a stupid question. Létezik olyan hogy "Jade tablet of Lucky" és naon ritka? Vagy honnan az a p...ból szerzik a lucky kavicsot?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
azén akrim szánalmas szentem pvpben(8as fasrm szal 3dg npc cucok virítnakxD)
de amugy nekem crelic van mellé huzvan
én egy hcst az a nagy köszörny biztos ismered xDD an szal abbol egy pt megölök bless spell nélkül
de a pt champhoz már kel bless spell
de a pt is csak ugy megy le hogy minden 3.skill max 4. a hp töltõ amikor csap és egy részét hozá adja a hphoz na biztos tudod mi az😄
szentem ûber jó kari lesz 😄
berzit szeretem bless spell fel minden mobra egy méreg és rohangálok felalá elemygy a berzi min 3 berzipont xD meg élvezhetõ kari sok féleképpen lehet vele játszani még 8 as frmban se uncsi(kézzel tolom) xDD
szal rohat jó kari😊
bocs a helyesírási hibákért remélem el tudod olvasni😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
back from the past.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Azért annyira nem rossz, igaz? 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
asd
Ha nem oldódik meg, akkor írj nekik. Ha válaszoltak/megcsinálták akkor légyszíves írdd le hogy milyen címre írtál, mert nekem általában nincs válasz, vagy visszaküldi 😊
Egy köszi nemkell elég lett volna...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
http://kepfeltolto.hu/i/?256379&t=img
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
a vírus írtó vami trójait érzékelt a sroban az mien vírus mármint nem mijen hanem nektek is van vagy ártalmatlan vagy mi?😄 na szal káros?xD
Ez meg csak szép 😄

asd