Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Kell valakinek, Lvl 13 Kínai, Íjász karakter? kb 40e arany, + 35 skill pont elösztásra, a 13as szinthez minden megvéve, armor, bow.... jó pár adag nyíl, heal porion... 3. fire és frost támadás és 2. critikus támadás és 3. szintû kettes gyors lövés képességekkel. >Hercules< server. Kezdõknek ideális. PM et nekem

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JackyBoy
ha valakit érdekel chinese kari 300k sp-vel az Athens szerveren az dobjon rám egy pm-et, stat és mastery pontok nincsenek elosztva még, és lvl 30as...

back from the past.

Csináltok ti belõle azt seccperc alatt 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Nekem elsõ kép bejött... jobb klikk/kép megjelenítése azt frissítés

asd

Nem ksro topik de
1, sokáig
2, igen, npc sos fegyót, 42-ig, illetve 60-ig minden 10. szinten exp helpereket
3, 70
4, ds wizardja, egyébként ghost
5, 9d som xbow volt 120-160 mill talán.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

chemotox000000
Pár kérdés Ds-hez vagy ksro-sokhoz
1 Tg Cerbona Ivy Uru Ly meddig szokott élni?
Isy az hamar meghal ha jégre spawnol a power lvl-ezQk miatt gondolom.
2 Tényleg minen uj kari kap 6degreeig free sos-t? weapon
3 hanyas szinttQl lehet bemenni JG cavébe?
4 Ds után ki a legnagyobb maygar?
5 olcsók a 6-9degre cuccok? sos som etc...
Msot telepitettem fel és most estére inditom az updatet holnap haverral megyunk gamelni ha minden jolmegy 😄

Jah és a elQzQ két postom rossz mert hibás az imageshack.us szal majd törölje vki köszi!

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Hát, thnx 😄

g+, banner tönkrement, ilyenkor látszik h milyen csunya a darabolás 😄

chemotox000000

Mikor megláttam Catra gondoltam egyböl :d

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

amugy kenny mi vagy warlock mellet??
Warlock mellé mit érdemes huzni ha full int az ember? én cleric vagy bardra gondoltam, meik?
Õõõ, uniqueokra nem kell várni. Minden nap 3 szor jön medu, ugyanakoor, elõ uniqueja is. Kis uniqueok meg változók, de nagyon ritkán öli le bárki is 😊

JackyBoy
szóval a 30-40 mill az már csak medut jelenti?
ha belegondolok...
szóval elindulok cavebe, beleszámolok fél órát összesen annyi mire be lehet jutni meduhoz nem? akkor közben esetleg várok a unique-okra 1-3 órát, utána még 2 óráig ütöm medut és kapok vmennyi xpt, aztán lépjek ki játékból ebben a nehéz traffic rendszerben és jöjjek be bottal 1 óra próbálkozás után...
szerintem egyszerûbb lenne ha ez az 5-6 óra helyett kis sem lépnék csak elmennék csocsózni, még talán több xpt meg droppot szednék össze 90en,
de én kérek elnézést ha vmit rosszul tudok...

back from the past.

Új cave-ben rengeteg kis unique van, medu elõtt is 3-4. Bõvebben...

JackyBoy
szóval 200-300 mill xp-t összeszedsz egy unique alatt? úgy hogy nem is egyedül ütöd lvl 90en? de 93on már csak 30-40 mill? hogy is van ez?😊
nyilván iSROban sokkal többen fogják ütni, még annyi xp-t sem fog adni...

back from the past.

doxadmin
Pt a lényeg, az hogy a pt tagok mit csinálnak nem fontos.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Maala pont azt mondta, hogy senki nem fog menni rá, hanem inkább botol...
Szerintem ha van esze egy klánnak, összeszed egy-két fasza partyt és megy beoltani medut. 93on gap 0án tekivel az úgy 30-40m xp 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Az a gáz h isro-n sokkal többen ütik majd.

*bocsi, gender scroll. nem röhög. 😊

Van Rockban egy olyan küldetés, hogy Sayun's Favor 2. Leírásban az van, hogy xp osztós partyban kell lenni. Ilyen esetben a pt tag(ok)nak a közelben kell lenni, vagy akár stallozhat is, lényeg a pt?
Meg kellene csinálni, mert jól jönne a degree scroll, és a 10 berzi scroll.

Maala

A korábbi beszélgetésünkre visszautalva:
Mikor mindenki úgy izzad, hogy minél hamarabb max lvl legyen, szerinted nem fognak járni rocra/medura?
Ha benyomtam volna a tekiket, tegnap 2,5 óra alatt 110%ot kaptam volna (!!!!!!). LVL 90en! 2,5 óra alatt csontsimán meglett volna egy szint. Azért érzed a különbséget?

én pl mikor elõször megtaláltam uruchit lvl 5x-en, akkor annyira izgultam, hogy elfeletettem feltenni a recovery-t és csak ugy simán life controllal nekimentem. naná hogy levertek. ilyen izgulásra gondoltam. részemrõl a téma lezárva. rev6 is gay

mér?.. pl shaitannál énis izgulok mindig 😄 és csomószor elbaszok mindent ^^ mondjuk ha nemaz van h "bazz megjelen shaitan pont itt vagyok" hanem már elõre várjuk akkor nem para 😄 mert akkor bekészitem vigort átállítom botot stb. de ha hírtelen ötlet akkor sokszor elfelejtem és akkor így jártam. 😊

asd

"akkor számítok arra, hogy kapkodni fog, izgul, stb "

hát ez... kész 😄

Szét kapkodja majd az agyát, mert most látja elõször Urut és mert Uru olyan fééélelmetes 😄

Áhh.. reggel, ez kurva jól jött. Kösz XDDDD

téháiksz

tabi nincs csak kõ... követ úgy tudsz szerezni ha destroy rondózol valamilyen itemet... ha szerencséd van 1 itembõl akár 2 kõ is jöhet, ha nincs akkor meg lehet h 50 item is kevés h kapj egyet... szal próbálkozni kell.

asd

Más.
I have a stupid question. Létezik olyan hogy "Jade tablet of Lucky" és naon ritka? Vagy honnan az a p...ból szerzik a lucky kavicsot?

az is megvolt, de ezzel csak nekünk giuldtagoknak tudja bizonyítani. Viszont a szerveren a hülye törökök "lenoobozzák", mikor megjelenik valamelyik kisebb juniknál, mivel azt hiszik kezdõ. Magamból kiindulva: ha megnézek vkit rev6-on, aki pl várja Uruchi-t, és azt látom hogy 1-2 junik-killje van csak, akkor számítok arra, hogy kapkodni fog, izgul, stb stb. na mindegy, csak érdeklõdtem, hogy a rev6 ennyire hanyag e.

gameplusz
Szkrínsát fordövin.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Szegény srác alig mult még lvl60. Persze hogy szeretné, bizonyítani sikerült neki elkapni a 3. junikját.

nekem warlockom vanxDD lvl 33 full int robe
azén akrim szánalmas szentem pvpben(8as fasrm szal 3dg npc cucok virítnakxD)
de amugy nekem crelic van mellé huzvan
én egy hcst az a nagy köszörny biztos ismered xDD an szal abbol egy pt megölök bless spell nélkül
de a pt champhoz már kel bless spell
de a pt is csak ugy megy le hogy minden 3.skill max 4. a hp töltõ amikor csap és egy részét hozá adja a hphoz na biztos tudod mi az😄
szentem ûber jó kari lesz 😄
berzit szeretem bless spell fel minden mobra egy méreg és rohangálok felalá elemygy a berzi min 3 berzipont xD meg élvezhetõ kari sok féleképpen lehet vele játszani még 8 as frmban se uncsi(kézzel tolom) xDD
szal rohat jó kari😊
bocs a helyesírási hibákért remélem el tudod olvasni😊
de a wizz hamar hal.. vagy ki tud valami megoldást hogy egy partymobot is betudjon ölni 1maga bless nélkül
Atisz
Csinálj inkább wizardot. Eus karinál nincs hybrid.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Meik a legjobb warlock build?full int vagy a hybrid warlock a jobb és mit huzzak mellé cleric vagy bard??? és ha hybrid mien arányba?
JackyBoy
bukta a uniquet? lol.. azért öli, hogy a rev6 kiírja a nevét? nemes cél...😊

back from the past.

THeArrow
miaz h bukta a unique-ot? xDddd ezen esküszöm fakadtam akkorát lol

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

100 perc alatt a 100% az lenne a legeslegjobbXD

100 perc alatt 32% 😊
Azért annyira nem rossz, igaz? 😄

Atisz
Ami elromolhat, az el is romlik. Nem 100%-osak az infók, amik ott szerepelnek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cave se rossz 😊

asd

Én bungikat tom ajánlani ott van sok jó hely és az assault lancerekbõl is van egy igen jó hely.

Gondolom rev6osok nem jelentkeztek be egybõl -.-'

Hogy lehet az, hogy haver leölte Ivy-t inspi után, és a rev6 nem jegyezte? Ezt utólag frissítik, vagy bukta a unique-ot?

Atisz
Nekem is volt ilyen inspection elõtt közvetlenül (nemhiába írják ki, hogy "please log off now" 😉).
Ha nem oldódik meg, akkor írj nekik. Ha válaszoltak/megcsinálták akkor légyszíves írdd le hogy milyen címre írtál, mert nekem általában nincs válasz, vagy visszaküldi 😊

Atisz
Wiz/cle 90-re kb. 300 ropi. Persze a rogue egy picit több, de csak azért ugyebár mert crossbow+dagger sok skillt fed le és nem lehet visszaszedni, mint a wiz esetében...

Elõkerültél sunyi sanyi?
Egy köszi nemkell elég lett volna...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

én már "közel" vok a 90 FF -hez 😊

http://kepfeltolto.hu/i/?256379&t=img

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

ja és egy kérdés
a vírus írtó vami trójait érzékelt a sroban az mien vírus mármint nem mijen hanem nektek is van vagy ártalmatlan vagy mi?😄 na szal káros?xD
ha 90 leszek(kb 2 évxD) ugyan ugy fog kinézni a forestwar mint most a ctf kenny lespawnol iszkiri midenki kennyrexD amugy nem értem. jó az okéhogy végig megyek a szobákon midenkire rakok 2 mérdget(lock vok) de akor is xDDD most 8 as farmomvan és low lvl emxD mégis rám jön mindenkixD
Csütörtökön kezdõdik, 5 mill / guild. Janganban valahol.

Ez meg csak szép 😄

csütörtökönként van déltõl nem kedden 😊 nevezési díj 5mill/guild... jelentkezni Jangan Imperial palace

asd