82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Horakme #2723 A prot elixir átlagos ára 45K ha ennél olcsóbb is van akkor azt meg kell venni. Accesory elixirt meg ne akarj eladni mert a kutya se veszi meg. -
#2722 30-40K között szokták eladogatni -
Goth #2721 Az accessorys és a protectoros elixíreket mennyiért lehet eladni? ja, és
van már egy pár elixirem, megéri most meggazdagodni vagy inkább hagyjam meg magamnak későbbre? -
Goth #2720 gyere már játszani :D -
#2719 wow ez faszán néz ki -
#2718 ez lesz a következő ruhám, már megvettem :)
-
#2717 Fejem mellett levő kék izék csak Garmentnél vannak -
Goth #2716 Nekem inkább ez a perzsás beütésű cuccosod tetszik =)
ez protector ugye? -
#2715 Milyen szép ez a paci :)
-
#2714 miért kell az neked? ::DASD:AS -
#2713 Hihetetlen ez a lag, egyszerűen nem értem miért engedik ezt a sok 1es karakterü BOTárust.. tönkrevágják a szervert -
Goth #2712 a freezingre és frostbitera mi az ellenszer?
idegesítőek tudnak lenni nagyon :S -
#2711 Egyszer éljem meg hogy azt a beírást látom hogy: "mielött kérdeztem volna elolvastam a kezdőknek részt és sokat segitett" -
Bladez #2710 óó isten vagy majd egyszer meghálálom -
Goth #2709 olvass.
Kezdőknek menüpont legalja. -
Bladez #2708 Ha valaki tudna megoldást please szoljon:) -
Bladez #2707 hmm érdekes és hiába telepítjük újra nem megy nem értem:P -
#2706 hiba nincs, játék megy:P -
Bladez #2705 Nem tudja valaki mér nem mükszik ma a játék mindenkinél akit kérdeztem windows hiba jön be és ennyi:P -
#2704 Ha erre kattintasz akkor meg a ruhák.. jéééé
http://www.silkroadonline.net/gameinfo/it_cndeweapon.asp -
Cat 02 #2703 hmm mivel ha az Items-re kattintasz ez jön be :P -
#2702 te suta miért a fegyvereket linkeled be ? legalább egyszer csinálnád jól amit beírsz -
Cat 02 #2701 itt keresgélj ;)http://www.silkroadonline.net/gameinfo/it_cnweapon.asp -
#2700 Azt megkerdezhetnem hogy sacc/kb mennyi cucc van a silkroadban? mert az naon keves ami az elso varosban majd a masodik arosban talalhato.....armor/protector/garment varosonkent 3 szett van ....persze amiket dobnak az ellenek azok ugyan olyanok csak mas szinten hasznalhato...szal kb mennyi van? :( -
#2699 szerintem ez az előfeltétele (szerintem)
19. szint – Népi gyógyszer (Folk Remedy)
Ismétlés: -
NPC: CHAU, nyugati komp-jegyszerdo a jangani oldalon
1. lépés: Szedj össze 100-at a Chakji/Chakji Worker-tol kapott "Chakji Eye's"-ból.
Jutalom: 112000 exp, 28500 arany, 25000 sp
ez megvan ? -
#2698 Attól lehet hogy elötte valamit nem csináltál meg, igy nem adja.. -
Cassell #2697 Hellóka!
Most lettem 21-es és átmentem a Downhangi oldalba és a questleírás szerint Hageuk-nak kéne adni questet de nem ad!Nincs sárga tekercs a feje fölött és nem is tudom a start conversationt nyomni.Ez mitől lehet?
-
#2696 Ma lett volna egy 32 es bow +4es kéken 1,2 milláért de sokaltam az árat.. pedig kb 35ös +1essel ért fel.. -
#2695 Sajnos arra senki sem válalkozik hogy meglevő cuccokról listát készítsen, 5 percenkén kéne frissíteni a listát -
Cat 02 #2694 sztem csak az árusokat kéne restartolni óránként :D -
#2693 Kéne..meik serveren hanyas szintüek és mik???nekem kéne egy lvl35 ös shield 14+ os blockingal és + int vagy stronggal egy lvl35 ös kard 12+ crittel +int vagy strong...ezek a kívánságaim ha vki tud ieneet ajánlani feltétlenül szóljon! -
#2692 Mindig a legjobbkor... Nah, én meg délutántól kezdve akkor nekiugrok a játéknak, eddig nem bírtam a laggot, hát most már jobb lex... :) -
#2690 végre volt restart, persze mikor ? mikor piacolva hagyom a gépet.. -
#2689 szerintem a rengeteg árustól van, több napja nem volt restart a szerveren.. -
Goth #2688 pf hát jah, most a babel nagyon idegesítően laggolt, pedig nem szokott. -
#2687 17-22 óra között csak piacolásra alkalmas a szerver -
#2686 Nem javítás kérdése, sokan vannak, vagy lassú a neted, kb. ennyi.. -
Nyinyo #2685 A laggot igazan kijavithatnak mar..... -
Cat 02 #2684 Force-ban 18-as skill mastery után asszem -
#2683 csáá
NA 1. kérdés
Ha pl partybol valaki meghal és mondja hogy ress pliz azt hogy kell csinálni hogy tudom ujra feléleszteni meik az a skill???? mert naon érdekkel...
2. kérdés
xian serveren vaok és ha valkinek kéne emberke klánjába akkor megkereshetne
a serveren stein_hun néven vaok fenn
-------
A segitségen naon megköszönném