82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3927 lvl35 questet miért nem tudom sehol felvenni? van valami előkövetelménye? -
#3926 Az milyen előnyökkel jár, ha vki csatlakozik egy klánhoz?
-
#3925 értem! köszi. -
#3924 nekem anno csak akkor dobták ki mikor nem volt mellette másik küldim. de akkor szinte azonnal.. Van egy olyan érzésem, hogy talán bugos. -
StReCh #3923 Hi. Igen jól tudod. Az NPC thiefek a karavánvezető szintjétől függenek. Mondjuk ez még egy csillagnál okés.. de 2 nél már húzósabb. -
#3922 Sajnos csak vasárnap délutántól leszk sry!!! El kellett mennem itthonról -
#3921 ö és azt halotam hogy aki vezeti a karavant az egy X level ugyebár és az npc thief max akora lehet mint aki vezeti a karavánt? -
izem #3920 hi
én még nem csináltam ilyen munkát...
az árut jo pénzért el lehet adni? és xp miként jön érte?
-
#3919 attól füg mennyi árut rakodsz fel -
#3918 mitől vagy hogy van hogy 1 csillagos vagy több csilagos a rakomány? -
#3917 hátha egész nap silkroad előtt kockul az ember akkor nem olyan nehéz -
#3916 athens en lvl 23 ? uhh komám te jól haladsz! .) le a kalapaal :D -
#3915 télegg most jut eszembe ! Valamelyik guru mondja már meg nekem , hogy ha pl en hunterkedek akkor ugyebár mint köztudott hunter pontok mennek felfele... es szintet lepek hunteren belül , nade! ez mire is jó ? :) -
#3914 :DDDDS:ADAS:DS:ADAS:DAS: -
#3913 Klánban lassan elfogynak a helyek, ma 2es lesz a klán még 5 hely lesz -
#3912 hehe ! szegény jangani emberek :) jah amúgy jó a neved! :D -
#3911 nekem sok idot vett igenybe az a missió! ussed csak a banditákat majd kiadja az egyik ...! :) -
izem #3910 hi
kidobják,csak rnd.....
kinek mikor...
nekem asszem 10 percembe került,de hallottam van akinek napokig nem esett -
#3909 Valaki tudja, hogy miért nem dobják ki a kardot a banditák ebben a küldiben?
16. szint – Az ellopott kard (Stolen Sword)
Ismétlés: -
NPC: GWAKI
1. lépés: Menj a Stronghold-ba és ölj addig Bandit-okat amíg egyikük ki nem dobja az ellopott kardot.
ott vagyok pedig a Strongholdban és vagy 3 órén keresztül gyilkolásztam a banditákat és semmit!!! -
#3908 azért jól esett :D -
#3907 Ezek lvl 50 körüli mobok strong verziói 5-ös party scrolban amikke l éppen a jangani noobokat szívatják:D -
#3906 ezek mi a fenék ? :C
szaladok ki lóval a kapun, át keresztül az úton erre .. egy lövés és konyec
-
Goth #3905 inkább jangan elé jó móka őket beengedni ahol tömörülnek a kezdők :D
Beraktam egy strong hyeongcheont azt verték vagy 20-an, kinyírt vagy 6 játékost de jött egy köcsög 45+-os és leölte :C -
#3904 sztetek egy heuksal (dardas) / lighting os karakternek melyik az ideális ? a str vagy az int ? -
skillless #3903 ha kinyírod, akkor nagyon sok xp és egy icipic sp
Most nyírtam ki két strong earth ghostot, 8700 illetve 5700 xp és 200 ill 150 sp-t kaptam értük. és nagyon sok potit vitt el... -
#3902 én hibrid vagyok , szidnak is érte :( -
#3901 én full str vok. nem nagoyn fogy a HP poti. -
#3900 hm , ezen kívűl ? mondjuk aki teremtette őket annak valami exp ? vag valami ? -
flexike #3899 pl ajándék thief játékosoknak? -
#3898 akkor most azt mondjátok el nekem kérlek benneteket, hogy mi előnye származik abból valakinek ha kikűldi ezeket az "atom" szörnyeket??? (egyszerű szívatás?) -
#3897 Akit érdekel nézze meg sro-automata hasonló a watch-hoz.
Automatikusan tölti az élet,manát,force-ot,universal pill-t...stb
Béta állapotban van, de mivel teljesen elment a kedvünk a Silkroadtól nem nagyon lesz tovább fejlesztve, most próbáltam működik (amíg nincs GGuard addig használjátok -
Goth #3896 ha bladevel megyek mindet srt-re érdemesebb adni vagy 2:1 ? -
Goth #3895 na csináltam karaktert az Athensen, Leung_Jan vagyok. És klánt keresek =) -
#3894 köszi
Közbe má legvágtam.Jagan előtt iszonyat nagy bunyó volt ezekkel.Vmi high lev-es elnyomott egy red scorpionost meg egy earth ghostost aztán a lvl 20 alattiak hullottak mint a legyek.Tényleg, ha egy ilyen megöl akkor xp levonás + teleport vissza a városba, vagy olyan mint a sálaknál? -
Cat 02 #3893 veled egy szintű mobok strong változátatát és ahány person annyi db monster -
#3892 Hello mindenkinek!
Lenne pár kérdésem:
Ezek a monster scrollok miben külömböznek egymástól?(gondolok itt a 2 person,3 person stb.-re)
Kb. velem egyszintű mobokat tesz be vagy teljesen független a szintemtől? -
#3891 az biztos hogy én 50k-ért nem vennék egy olyan szart sem -
#3890 1 db 50k ! ha villámba akarod adni akkor kb 10 et elnyomsz 200k ért ! +- 10% -
Goth #3889 nekem meg a másiknál hozza ki ezt :D
valaki egy működő linket az auto loginhoz plz!
amit beraktatok még régebben az nem jó... -
GERINC94 #3888 menyi a jutányos ár a jewel box ra?