82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Frigomaan
    köszönöm
  • WuFraZselic
    ez igen érdekes, én is ma azt figyeltem, h a guard of ice bevan kapcsolva lényegesebben kevesebbet sebeznek, viszont a parrymet megnöveltem + dodging scroll is volt ami még 30%al megnöveli, és semmi... ezen tűnődtem ma skorpióknál
  • gameplusz
    # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
    #
    # Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
    # rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, először
    # az IP címet, azt követően pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
    # a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
    #
    # A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
    # kivételtől eltekintve (ezeket lásd alább).
    #
    # Példák:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás

127.0.0.1 localhost
  • gameplusz
    Hogyne lenne benne a játékban ^^
  • Frigomaan
    lécci valaki másolja be ide a Host fájlát:(
  • WuFraZselic
    a 67 cimű hivatkozás mire akar rámenni?:D mármint h mi 67?:D
  • Cat 02 #7031
    van parry scrool de én sem vettem észre ;)
  • Frigomaan
    Nemtudnád bemásolni tango?
  • datango
    parry nincs benne a gamesba? mert nekem lightinges vagyok vannak passiv parry + varazsok és van még parry skillem azon kívul is ami + ba viszi a parryt , de figyeljetek ide! én nem tapasztalom sem hogy nagyobbat sebeznék tőle , sem hogy rajtam kevesebbet sebeznének! , HM? vki ?
  • Frigomaan
    Betudná valaki ide másolni a saját Host fájlát lécci???
    Az enyém ilyen :

#
    # Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
    #
    # Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
    # rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, először
    # az IP címet, azt követően pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
    # a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
    #
    # A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
    # kivételtől eltekintve (ezeket lásd alább).
    #
    # Példák:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás

127.0.0.1 localhost
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
    80.15.232.4 nprotect.nefficient.com

Csak összeakarom hasinlitani mert vmiért nem indul el...
  • Cat 02 #7027
    regiztem de eddig semmi :D
  • Cat 02 #7026
    ezekhez nem kell comment :D

67 !!!!!
  • Carmang
    Regisztráltál Silkroad Assistantnak Viktor? Írd meg mire jutottál. Megnéztem a regisztrációs oldalt, de egyenlőre nekem csak "Online Bugreport" féleségnek tűnik az egész nem pedig "felhasználók szervezett csoportjának".

Ha tegnap nem lettem volna lusta megnézni a férgeket a hivatalos oldalon, akkor írhattam volna, hogy Shakram vagy Edimmu volt
  • gameplusz
    Nekem múlthéten kb napona 7-8x indult újra a gépem (valószínűleg nem fekszik a 300w-os táp a 6800gt-nek ;) számold ki^^ kb majdnem egy szint oda.
  • Cat 02 #7023
    én még mindig 33 vok :( -10 % XP volt ma xD
  • gameplusz
    Már több is vagyok :) De majdcsak akkor írom ki, ha jólesik :D
  • Cat 02 #7021
    legyél már 42 :P
  • Cat 02 #7020
    köcce már jó :D
  • gameplusz
    Az első három karakter csak kicsi angol betűket tartalmazhat ^^
  • gameplusz
    Ez nem az a Cicamica :)
  • Cat 02 #7017
    :D na ezzel se megyek sokra ;)
  • WuFraZselic
    ez egy print screenelt kép :)
  • Cat 02 #7015

na ez mi ?
  • Cat 02 #7014
    tökre nem ismerem :D csak 1 szer nagyon akart nekem adni 20k-t :D azt visszaadtam :D
  • Cat 02 #7013
    nekünk csak annyi volt hogy kb 20 teve áll Demila (42 volt akkor) üt egy Giant piros skorpiót a 4 hunterünk egy full STR thief után rohangászik (akit csak a másik odlalt tudnunk megölni :D addig meg futkostak utána mig meg ott áltunk az OMG ok között :D ) de beértünk :P ()Képek
  • WuFraZselic
    az utoljára emlitett személy fogggggalmam sincs hogy ki mi szal nem tom :) egyébként jókor veszed észre h Cicamica átjött Athensra :D:D
  • Cat 02 #7011
    Cicamica átment ? :O huhh vaz pedig Aege 2 karija is volt :D akkor gondolom NoChadLee is ugye ?
  • WuFraZselic
    nemnem, Maala barátom "csak" (ehh:D) 44es... Cicamica az illető ^^ bár Maalával is igy ment volna szentem, csak ha megjelenik egy 52+os thief, akkor ő sem elég már oda :) a legnagyobb aggály egy giant white spider volt hotanba vezető "híd" előtt, de Cicamica elintézte aztat is szal thiefek nélkül megusztuk... de lol volt, bepakoltunk 4en is 3*ra visszautra, mikor SweetCandy és Revenge113 thief ruciban trade shopnál(mind2 64+ :D) megjelentek mögöttünk és elkezdtek susmorogni érthetetlen nyelven :D akkor megijedtünk, és visszacuccolt mindenki 1*ra :D
  • Cat 02 #7009
    Maala val könnyű :P hmm én max ferrynál találkoztahtnék thieffel de ottsem :D
    + ez az új bug hogy 2 csiilagnál 4 thief jeleni kmeg 3 nál meg 6 :D A másik meg hogy ha leszálsz a tevéről rajta mradsz és a tevréről harcolsz :D
  • WuFraZselic
    mondom, athenson ien a népség ^^ multkor 4*ot vittem 3 mexikóival, mindegyik 42+os volt, és tigereknél egy 52+thief állt... mennyen hotan és dh közt ne itt jasszázzon h szegény kis janganba tartó alacsony szintű játékosokat karavánnal pakoljon ki:D bár hotanba nyomtunk 2*okat, 47es klántársam megvédett minket, de szerencsére nem volt thief... illetve volt 1 32+, akit kb dead ravineon átkergetett a kompig majdhogynem:D
  • Cat 02 #7007
    én 3 szor vittem 32 esen 2 csillagot és semmi baj nem votl :D
  • WuFraZselic
    hát én többcsillagot nem merek vinni, é mikor eljutok odáig h megkérjek egy 42+ v 52+os hunternek, rádöbbenek és elgondolkozom azon, h ezek egyszerűen ferrynél átveszik a hunter ruhát majd thiefre, és kirabolnak... bár mindenki magából indul ki :P de athenson sok az ien, na meg az 52+osok mindmind thiefek :)
  • Cat 02 #7005
    effe : igen :D
    GamePlus:városba árulnak scroolokat;) meg eggeket is :D
  • effe
    nem hinném h. törlődik, mert aege-n egy csomóan írták a chat-be h. eladó summon scroll. bár még tojást is akartak eladni =D igaz az előző event után eltűntek a monszta scrollok
  • gameplusz
    Ha jól olvastam törlik az eggekkel együtt, majd ha belépek megmondom, de szerintem elveszett ^^
  • effe
    engem is alex rese-elt fel, mikor elkaptak a tífjeim
    de titeket még egy 42"os is elintézett, nem? :D
  • Cat 02 #7001
    Demila hátul élesztgetet Alex-al azt tudom :D kepi09 -t 2 szer ölte meg ugyanaz a thief :D
  • effe
    hja muki bekísért, de ígyis nekéz volt :D a többi hunter akkor hova tűnt? =) no mind1, majd legközelebb beérsz igazolj le egy izmos huntert és akkor nem lesz baj
  • Cat 02 #6999
    ? még el leeht használni nem ?
  • gameplusz
    nah bazmeg... volt 11 monster scrollom, 500k-t buktam, fasza. mind1, igyis van még 3,5 milkám...