82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Gubberx
    Elkészült a guildünk oldala
    http://gportal.hu/portal/hun-tribe-sro/
  • Cat 02 #7717
    47 esen nem uruchit kéne ?
  • gameplusz
    Nah, megyek, oszt megölöm a tájgercicát, "elszántabbvagyokmintszázszabadságharcos" (ha elsőre elolvaso, akkor tudsz olvasni )
  • circa
    Péntek meg szombat délelőtt legalább nem laggol
  • Cat 02 #7714
    én meg hétköznap este a laggban :(
  • circa
    Yah például én , lvl 26, mondjuk én csak péntek szombat meg vasárnap reggel tudok játszani :(
  • Cat 02 #7712
    34 es vagyok de jobb előre gondolni :D
    1ébként képzeld de Aegen vannak nálam kisebbek is xD
  • gameplusz
    Jah, ha így halad kb 4-5 hónap, és BE FOG ÉRNI ^^ (persze ha nem nyúlok a géphez - impossible ^^)
  • shaime01
    mááár 35-s vagy?? MEG FOGOD ELÖZNI GAMEPLUST!! tuti 4 week gold tickted van:P
  • Cat 02 #7709
    35+3 fegyót vennék Aege-n hitelre :D
  • Cat 02 #7708
    vagy több drop :D ugye Lord Nomak ? :D
  • Lord Nomak
    Jobban belegondolva, ha Aegen az első karimat nem törlöm, kb úgy 62-nél járnék már minimum.
  • gameplusz
    IGEN, mondjuk innen "loptam" az ötletet :)

Kép:
  • alibá a mezőrűl
    nincs kedve valakinek feltolni 64-ig a karimat? :DD
  • Lord Nomak
    Lagg mentes, teljesen élvezetes játékért ? Elgondolkoznának rajta
  • shaime01
    alá diablo2 kettő?
  • gameplusz
    Hát valóban jobb lenne :) és ha SOS fullset, akkor meg valami bónusz lenne (pl külső aura körülötted, v vmi hasonló :D)
  • shaime01
    van!
    és ha felveszed nem fognak amikor ülsz támadni .. ^^
    azért krá hogyha a ruha sos akkor az mért nem lila ^^
  • Cat 02 #7700
    mér van SOS sál ? :D
    és köszi
  • gameplusz
    ha nyakláncra gondolsz, akkor milla körül talán ^^
  • Cat 02 #7698
    36 sos nyakék +int +str mennyit ér ?
  • Maala
    pl nekem most, hogy megöltem az első devil yetit, nem sok inspirációm maradt. :(
  • Maala
    shaime írta, ne nekem válaszolj. :D
    amúgy ő sztem úgy kérdezte, hogy ez a kis közösség fizetné a server költségeit, Maxi bácsi csak frissítésekkel látna el... és itt sztem bukott is a dolog, mert ki a rák fizetne... a lelkesedés mindig alábbhagy...
  • gameplusz
    Jah, ebben is van valami
  • Maala
    sztem jobb a VNeket basztatni, hogy csalnak, mintha Eu-iakkal csinálnánk ugyanezt... így rá lehet fogni, hogy "bezzeg mi, Eu-iak"...
  • gameplusz
    Hát, szerintem meg ha az EGÉSZ magyar online közösség (cs, wow, stb stb) mind silkroadozna, még akkor sem nyitnának magyar szervert, mert NEM érné meg ^^ Magyarok nem fizetnének olyan jól, hogy egyszerűen 0-ra is kijöjjenek
  • Maala
    szedd le a faq-ot, és benne van a piros betűs bekezdés alatt, hogy mit kell csinálni.
  • shaime01
    ott...kéne egy normális servern europai ahova az urálon tuliak nem jöhetnek be se az amcsik
  • Maala
    hát, szted sokan otthagynák a karijukat, meg a sok külföldi ismerősüket?
  • Maala
    mi az az smg? Small Machine Gun :) más tippem nincs...
  • Lord Nomak
    Milyen összegben lehet Magyarországon egy silkroad szervert csinálni, meg milyen engedélyekre lehet szükség a készítöktől.. Hm.. Jó lenne pedig egy :\ Csak kevés a magyar játékos az a baj :\
    Nem lenne több lagg, nem lenne botozás ( vagyis remélem hogy a magyarok nem haxolnak )
    hm..
  • bervin12
    Hali. Nekem nem indul el a Silkroad. Ezt írja ki.:
    "A(z) Silkroad.exe hibát észlelt, ezért leállt. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. és a többi."
    Mit tegyek?? légyszi segítsetek, köc
  • gameplusz
    Tegnapi sztori: tegnap egy gyerek azzal szórakozott dh-nál, hogy kiszalad, megüt valakit, visszaáll az "árnyékba", majd kifut, és mire ezt megteszi, addigra eltűnik a lila színecske, és az illettő (majd mindenki egy ütéssel megölte) bepirosodik (másik társa meg resselte :D) Szal Sandy_Wong (lvl58) beszopta szintén (mint ahogy még vagy10-12 ember - meg kell hagyni jól csinálta) Aztán Sandy elindult hotan felé gyalog ^^ Mondom itt az idő, hogy kipróbáljam magam Nah, annyit erről, hogy berserkerben 2400-et csaptam ár (majdnem mindegyik 2k felett volt), míg a többiek a kemény 200-as sebzéssel bajlódtak vele Aztán végül megírtam neki, hogy békénhagyom, mert nem akarom megölni, erre vissszajön, és meghajol előttem Fasza érzés volt :)
  • gameplusz
    Ne fejezd be :) TheGodness? Az úgy tudom csak szórakozik mindenkivel ^^ De nem valami ász ^^ Viszont IceGoddes, nah ő igen
  • shaime01
    ja meg még anynit erre hogy godness nem birt 1 nukebol megölni egy 45-s glaviest:P
    nah tényleg befejeztem mert kell a lvl :)
  • gameplusz
    Az lesz a röhej, hogy egyikünk sem fog tudni akkorát ütni a másikra, hogy meg tudja ölni
  • gameplusz
    Attól még szép ez a kis meteor,nagyobb szinten én is kifejlesztem gagyi 2. nuke-nak
  • shaime01
    akkor mindenki nuke-s lenne ... sebaj majd lvl 100-n amikor nkm lesz 26k hp-m nkd meg 9k :) elszorakozunk :D
  • shaime01
    majd ha 50+-s meteor le sebez egy 50+-s pure str-s karik aki garmentbe van és basic fire maxon van neki 11k-val akkor azt mondom "BOO" :)
  • gameplusz
    Azon vettem magam észre, hogy a nukok egy idő után majd'mindenre ugyanannyit sebeznek :) Szal ^^