82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#7718 Elkészült a guildünk oldala
http://gportal.hu/portal/hun-tribe-sro/ -
Cat 02 #7717 47 esen nem uruchit kéne ? -
#7716 Nah, megyek, oszt megölöm a tájgercicát, "elszántabbvagyokmintszázszabadságharcos" (ha elsőre elolvaso, akkor tudsz olvasni ) -
#7715 Péntek meg szombat délelőtt legalább nem laggol -
Cat 02 #7714 én meg hétköznap este a laggban :( -
#7713 Yah például én , lvl 26, mondjuk én csak péntek szombat meg vasárnap reggel tudok játszani :( -
Cat 02 #7712 34 es vagyok de jobb előre gondolni :D
1ébként képzeld de Aegen vannak nálam kisebbek is xD -
#7711 Jah, ha így halad kb 4-5 hónap, és BE FOG ÉRNI ^^ (persze ha nem nyúlok a géphez - impossible ^^) -
#7710 mááár 35-s vagy?? MEG FOGOD ELÖZNI GAMEPLUST!! tuti 4 week gold tickted van:P -
Cat 02 #7709 35+3 fegyót vennék Aege-n hitelre :D -
Cat 02 #7708 vagy több drop :D ugye Lord Nomak ? :D -
#7707 Jobban belegondolva, ha Aegen az első karimat nem törlöm, kb úgy 62-nél járnék már minimum. -
#7706 IGEN, mondjuk innen "loptam" az ötletet :)
Kép:
-
#7705 nincs kedve valakinek feltolni 64-ig a karimat? :DD -
#7704 Lagg mentes, teljesen élvezetes játékért ? Elgondolkoznának rajta -
#7703 alá diablo2 kettő? -
#7702 Hát valóban jobb lenne :) és ha SOS fullset, akkor meg valami bónusz lenne (pl külső aura körülötted, v vmi hasonló :D) -
#7701 van!
és ha felveszed nem fognak amikor ülsz támadni .. ^^
azért krá hogyha a ruha sos akkor az mért nem lila ^^ -
Cat 02 #7700 mér van SOS sál ? :D
és köszi -
#7699 ha nyakláncra gondolsz, akkor milla körül talán ^^ -
Cat 02 #7698 36 sos nyakék +int +str mennyit ér ? -
#7697 pl nekem most, hogy megöltem az első devil yetit, nem sok inspirációm maradt. :( -
#7696 shaime írta, ne nekem válaszolj. :D
amúgy ő sztem úgy kérdezte, hogy ez a kis közösség fizetné a server költségeit, Maxi bácsi csak frissítésekkel látna el... és itt sztem bukott is a dolog, mert ki a rák fizetne... a lelkesedés mindig alábbhagy... -
#7695 Jah, ebben is van valami -
#7694 sztem jobb a VNeket basztatni, hogy csalnak, mintha Eu-iakkal csinálnánk ugyanezt... így rá lehet fogni, hogy "bezzeg mi, Eu-iak"... -
#7693 Hát, szerintem meg ha az EGÉSZ magyar online közösség (cs, wow, stb stb) mind silkroadozna, még akkor sem nyitnának magyar szervert, mert NEM érné meg ^^ Magyarok nem fizetnének olyan jól, hogy egyszerűen 0-ra is kijöjjenek -
#7692 szedd le a faq-ot, és benne van a piros betűs bekezdés alatt, hogy mit kell csinálni. -
#7691 ott...kéne egy normális servern europai ahova az urálon tuliak nem jöhetnek be se az amcsik -
#7690 hát, szted sokan otthagynák a karijukat, meg a sok külföldi ismerősüket? -
#7689 mi az az smg? Small Machine Gun :) más tippem nincs... -
#7688 Milyen összegben lehet Magyarországon egy silkroad szervert csinálni, meg milyen engedélyekre lehet szükség a készítöktől.. Hm.. Jó lenne pedig egy :\ Csak kevés a magyar játékos az a baj :\
Nem lenne több lagg, nem lenne botozás ( vagyis remélem hogy a magyarok nem haxolnak )
hm.. -
bervin12 #7687 Hali. Nekem nem indul el a Silkroad. Ezt írja ki.:
"A(z) Silkroad.exe hibát észlelt, ezért leállt. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. és a többi."
Mit tegyek?? légyszi segítsetek, köc -
#7686 Tegnapi sztori: tegnap egy gyerek azzal szórakozott dh-nál, hogy kiszalad, megüt valakit, visszaáll az "árnyékba", majd kifut, és mire ezt megteszi, addigra eltűnik a lila színecske, és az illettő (majd mindenki egy ütéssel megölte) bepirosodik (másik társa meg resselte :D) Szal Sandy_Wong (lvl58) beszopta szintén (mint ahogy még vagy10-12 ember - meg kell hagyni jól csinálta) Aztán Sandy elindult hotan felé gyalog ^^ Mondom itt az idő, hogy kipróbáljam magam Nah, annyit erről, hogy berserkerben 2400-et csaptam ár (majdnem mindegyik 2k felett volt), míg a többiek a kemény 200-as sebzéssel bajlódtak vele Aztán végül megírtam neki, hogy békénhagyom, mert nem akarom megölni, erre vissszajön, és meghajol előttem Fasza érzés volt :) -
#7685 Ne fejezd be :) TheGodness? Az úgy tudom csak szórakozik mindenkivel ^^ De nem valami ász ^^ Viszont IceGoddes, nah ő igen -
#7684 ja meg még anynit erre hogy godness nem birt 1 nukebol megölni egy 45-s glaviest:P
nah tényleg befejeztem mert kell a lvl :) -
#7683 Az lesz a röhej, hogy egyikünk sem fog tudni akkorát ütni a másikra, hogy meg tudja ölni -
#7682 Attól még szép ez a kis meteor,nagyobb szinten én is kifejlesztem gagyi 2. nuke-nak -
#7681 akkor mindenki nuke-s lenne ... sebaj majd lvl 100-n amikor nkm lesz 26k hp-m nkd meg 9k :) elszorakozunk :D -
#7680 majd ha 50+-s meteor le sebez egy 50+-s pure str-s karik aki garmentbe van és basic fire maxon van neki 11k-val akkor azt mondom "BOO" :) -
#7679 Azon vettem magam észre, hogy a nukok egy idő után majd'mindenre ugyanannyit sebeznek :) Szal ^^