82377
Silkroad Online (iSRO)
  • alibá a mezőrűl
    nem lenne lag meg disconnect, jó sok embernek elmenne a kedve :D
  • shaime01
    nem kell untánozni :P
  • shaime01
    mondjuk az lenne a poén ha MINDEN egyes olyan embert akinek valaha is köze volt a bothoz lásd dreamZ kitiltanák örökre meg nyitanának még 2 server-t egyik shaime(HIGH only) a másik VictorVector(level limit 34) néven :)
    de tényleg jó lenne ha minden botos hopsz kirepülnie 1 gépről 1 silk és minden ami szemszájnak ingere :)
  • Lovaskocsi
    www.szanalmas.hu se rossz időtöltés
  • HencStein
    most olvastam hogy a sok botozás miatt törlik az összes karaktert és ujra rakják a szervereket
  • izem
    Az itt jelenlévö high lvl korosztálynak ajánlom a:www.goldengate.hu oldalt,kis kikapcsolodásra
  • Cat 02 #8272
    az jó lenne !!!
  • Cat 02 #8271
    szted nincs Pót áramforrás ? :O
  • shaime01
    minden serveren adatbázis törlés lesz... :D
  • alibá a mezőrűl
    Vagy időközben kitört a harmadik világháború és atombombát dobtak koreára, csak még nem tudósítják a magyarokat :D
  • izem
    Szerintem meg tutira az én verzióm fog bejönni,miszerint picsa részeg az egész banda ott....
  • Carmang
    Azt a karit most abbahagytam, az alacsonyabbal tolom.

LOL, mire beírom hogy szerintm áramkimaradás stb, addigra 500 millió hsz-t írtok...
  • Carmang
    Lehet, hogy nincs is semmilyen update, csak elment az áram Koreában, oszt annyi. Vagy meghaltak a szerverek, a szolgálatis csávó meg alszik
  • Atisz #8265
    Igen ez nem update, ez most már biztos. Áramkimaradás, feltörték a szervereket, elárasztották a rizsföldet, vagy hasonló kaliberű dolog lehet...

WuFraZselic: mióta kezdted el módosítani a karid? Mert kb. akkor szabtad el amikor először tettél str-pontokat az int helyett...vagy fordítva. Ha str-es vagy mindenképp ki kell maxolnod a tüzet, mert 2 olyan skillsor is van ami a fizikai sebzésedet passzívan növeli. Ehhez jön még a mágiavédelem és a tűz imbue, mint a legerősebb imbue az összes közül...
  • Cat 02 #8264
    még mindig 30 vagy vagy csak nem írod át ? :D
  • Carmang
    Nem makró kell, hanem itt a lap fejlécén "fórum" gombon kattintani, majd "Beállítások" és "aláírás" -t kitöltöd.
  • Cat 02 #8262
    oksa :D
  • alibá a mezőrűl
    magyar vagyok/magyar időben gondolkodok.
  • Cat 02 #8260
    kóreia / magyar idő szerint ? :D
  • alibá a mezőrűl
    kb. 16-óta nem enged fel, és olyan 1-1.5 órája dobott le mindenkit...
  • alibá a mezőrűl
    Nekem meg már ma meglenne a 40 :CCCCCccccc
  • Kavácska
    mióta nincs is sr?
  • izem
    kicsit már kezdek aggodni,ott a karim a robbereknél,igen jo helyet találtam,és már alig kell irtani balölük,erre meg sehol semmi...
  • alibá a mezőrűl
    vótmá
  • Kavácska
    itt ahova írsz olvasd el a makró gombra katt, ha leírom, akkor nem fogja megjeleníteni, csak a hatást látod :D:D:D

én megyek inkáb berúgni, de jó h egész nap nem értem rá jáccni, biztos megenne a fene mint titeket :P
  • alibá a mezőrűl
    A #8231-es verzió jöjjön már szóba :D
    Egyszerűen qrvára várom Európát :D
  • Cat 02 #8252
    Gargamel létezik :D
  • WuFraZselic
    nem hybrid, mert most CSAK str-re tolnék az bőven str-es kari lenne... csak lightom 35ös, azt én le nem veszem/fel nem venném a tüzet (mivel nincs sok sp-m + sok pénzem sincs szivekkel downolni) legeleje óta lightot nyomok, azért raktam mellé speart... akkor lehet h elmeek int felé emiatt, de nemtom, light mellé/helyett tüzet esélyem sincs felhozni 30+ szintre
  • izem
    lamer kérdés:
    a szöveg alján a kisbetüs részt hogy kell odailleszteni?
  • HencStein
    Wu én full intes vao jol tudod tudod hogy most azonos szinten vagyunk . Nekem van 3600 manna 1400 hp nekem ütés/mob . ne csinálj hibrid karit.. meg galive+light az nem nyerö ha lightot akkarsz akkor spear mert a glaivének a phy attackja az erösebb és ahhoz a tüzkell sztem a spear az meg alap light fegyo mert magas a mag attakja és igy bazi naokat lehet vele sebezni de ha glaive + lighttal akkarsz probálkozni nem fog összejönni .. De ha naon kiakkarod probálni szolj és dobok 1 speart (35+3 masat)
  • izem
    Szerintem mi is rugjunk be
  • izem
    a GM rugott be elöször,és most a takaritónövel(69 éves)sexel közben jót röhög rajtunk....
  • effe
    sztem ezek nem frissítenek semmit, csak elszálltak a szerverek vagy v.mi. bár #8238-as verzió is szóbajöhet
    ha frissítés lenne, akkor írnának v.mi a honlapon, nem? eddig úgyvolt. meg a játékban is beírt a GM hogy lépjen ki mindenki, update lesz stb,stb
  • Rolly
    sztem a legjobb a fire és a glavie együtt
  • WuFraZselic
    nem vok intes... 2900hp és 1900 mana... a speart csak azért erőltettem, mert lightot fejlesztettem alapból már
  • alibá a mezőrűl
    Reménykedni azért lehet :D
  • izem
    Én most 38 vagyok,kb 30 szintel ezelött csak str-re pakolok.
    Blade+shield+fire+ice(+light,a sebesség miatt)
    mastery most 34 mindenböl,elég ütös kis kari,igaz mana az kevés ,de van mana potion:-))
  • HencStein
    wuuuuuuuuuuuuuuuu galaive + light ? SZAR
  • shaime01
    kezd ujra mert hybrid lesz belöled..... ha intes voltál most átállsz SEMMI értelme.. elbaszod csak a karid
  • WuFraZselic
    hát, mostanában str-re pakolok, lehet h 1 mob nem 2 nuke, de legalább mega-laggnál nem pusztulok el, nomeg 40+ ellehet nézni sok hp-val hotanon tul is :) meg a 42es glavei szentem a legszebb :P