82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    potit csinál. :D

az éxer meg nem csillog mint egy SoS, csak olyan a képe, mintha fénylene.
  • Cat 02 #9237
    de mi az amit uppol ? :D
    mert nálunk is vannak oan fülek de nem leehtr rájuk mennui :D
    valyon 90 esnek nehéz volt Yeoha vért szerezni ? XD
  • Cat 02 #9236
    csillog villog kint a téren parasztvakító neonfényben ? :D
  • Maala
    nem SoS az, GamePlus, csak a 8-9 degrees éxer így néz ki.

nocsak, Zselic. :D én meg csak annyit látok az ablakban, hogy Punisher killed Ureuchi from Tarim Basin. :D
  • sweech
    lehet majd színezni? mert ha igen az fasza lesz
  • WuFraZselic
    a lényeg: ha én 39en nekimegyek, akkor ő 57+on isynek is nekimehet!
  • WuFraZselic
    jaja basszus most mondtam egy nagy számot, érzékeltetve hogy könnyebben öli meg mint 1 penon fightert pl...
  • gameplusz
    79 szinttel? nem 17?
  • WuFraZselic
    de basszus, mivel egy 79 szinttel nagyobb öli meg, semmi drop nincs... 48-50ig még jöjjön urizni, ok... de 52+on, meg 57+on meg 64+on... pfff
  • gameplusz
    40+ -on miért megy az ember TG-zni? Mert uru még nehéz, Tg meg már nem ^^ Nálameg isyu nehéz, ez pedig már nem.
  • WuFraZselic
    na, ma megéltem egy jó dolgot... épp expensive jewelt szedek, mikor ureuchi rámspawnol :D lényeg a lényeg, elhoztam őt majdnem a hyeonghceonokig, ott elkezdtünk 4en harcolni vele (egy 42es, egy 33as, egy 38as, és jómagam) a 2 full intes meghalt, maradtam a a 38as taggal ketten... jócskán vlevettük az életét, giantok nagyrészét vmi arc kivégezte, mármint magához csalta, nem tom h tul is élte... :P ezután meghaltam, 2en nem birtunk vele... res a városban, lóval rögtön vissza, addigra odaért valahogy punisher(57+) és még valaki moon bow-val (tehát 64+) hát már esélyünk sem volt... :( punisher megölte, esett neki kb 10k arany és pár scroll enyni... és punisher klánjával unióba voltunk, nekem sokat is segitett tradeben anno, most meg elkezdi h "sh*t the f*ck up i dont show anything" meg "stop pm-ing me noobs etc" ugyhogy faja volt... :S 57+on az ember mért ureuchira jön? :( na mind1.. 1 hjó kalandban részt vettem :) képeket majd rakom fel, csináltam vagy 15-20at :D
  • Bruce007
    Másképp nem lehet majmot szerezni?
  • gameplusz
    Hát ja, meg még mi van a másik fülön ^^
  • Bruce007
    faszom. mekkora faszság ez a silk vásárlás? Nemtok visa electronnal venni :(
  • shaime01
    13/13
  • gameplusz
    Azanyád :) Elképzelem később majd miket lehet vele csinálni!

Jah, szerk.: Érdekes, hogy a csávón minden ékszer sos/som/sosun
  • shaime01
    alchemy
  • gameplusz
    Majd hétfőtől nekiállok, ígérem :D
  • Maala
    ha télleg annyit játszol, amennyit mondod (semmit), akkor te abban úgysem leszel benne. :D
  • shaime01
    godfellaz ma elszorakozott egy hunterel jó volt látni végre egy kis csapatmunkát blades karijuk neki ment a 63s som glavies karinak 1- bladest le csapot de közben a nuker 2db 55-56-s nyomta rá a nuke-t szóval csapatmunka volt a javából jó ezt látni
  • gameplusz
    Egy hónap és sztem alakítunk egy "70" nevű klánt, ha mindenki 70-es lesz már :D
  • gameplusz
    Jah, nálunk 45-től. De mindenki 47+, a legnagyobb cirka 66-os, a többiek utána meg 63, 60, 59, 57, ésígytovább. Bár ez 3 napja volt :P
  • sweech
    jó dolgod van :) azt hallottam hogy babelen a legjobb klánba 60+tól van tagfelvétel :P
  • Goth
    így lvl 100-on nem is gondoltam hogy valaha legyaktak =)
  • gameplusz
    Nem, mert mi vagyunk most a No 1. klán :D
  • sweech
    mert nem köcsög klánnal háborúztatok
  • gameplusz
    Ok, akkor csak nekem nem tűnt fel, mert eddig még nem gyaktak le soha warban :P
  • sweech
    jaja...azért akartam múltkor abbahagyni mert a köcsög noob guild a war erejéig felvett egy tápabb embert aki elintézett minket :P
  • Goth
    de vesztesz Exp-et, 0.40%-ot asszem.
  • Cat 02 #9209
    aki Aegen 64 az mennjen jangan ferrykhez előre is köszi !
  • gameplusz
    Guild Master

Meg van a másik GM, az meg Game Master ^^
  • Cat 02 #9207
    GM indítja ?
  • gameplusz
    Annyi, hogy a gm elfogadja a kihívást/indítja, és az adott guild tagjai (a guild neve a tag felett) pirossá válik és a városokon kívül bárhol meg lehet őket támadni és fordítva. Ha meghalsz, akkor nem vesztesz xp-t (hacsak az utolsó ütés nem mobtól van... ^^), ha meg sikeresen leölsz valakit, akkor gp-t szerzel a csapatodnak és saját magadnak egy ranglistán (g betű, aztán hostility, és ott meg lehet nézni az aktuális állást). Minden legyakott ellenfél nevét kíírja neked, mint egy gm üzenetet, és hogy ki volt az a szerencsés, aki megkóstolta az ellent. Ezt az üzit csak guild tagok látják, és konstans.
  • sweech
    az
  • Cat 02 #9204
    full STR hez ice / fire ?
  • Cat 02 #9203
    1k virág :P
  • shaime01
    egy kérdés a guild war hogy fog zajlani? vagy hogy zajlik? nagyon érdekelne... :)

VV te meg gazoljá mán :D
  • Cat 02 #9201
    kimegyke ölni a 3. 1000 virágot erre cask nem elfeljtem felvenni a Questet :D
  • sweech
    ték
  • Cat 02 #9199
    ha Aege akkor PM ViktorVector :D