82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #9518 és akkor jött a klántátsa xD -
#9517 jaja :) aszittem lehidalok :) -
Cat 02 #9516 :O ez mázlio :D:D:D -
#9515 sztem csak mangyangoktól nem haltam meg... de ugye őket nem támadjuk :)
Na ez muti meg a matektanárnak érettségi előtt! : )
Redyeo + zombi + lagg= -60k Xp
továbbá: A G*CINGY MÁK!
3* ravine, donwhang bejáratánál 64+ tíf. Honnan tudom? Berzerkben 30 a ütöttem rá... :P
kinyírja a tavémet meg vagy 3 hunert csapom, mint állat várom, hogy engem is leüssön, de csak áll.
Hm... bizos mazo. Nem üt még mindig... nem is szól. Egyszer csak eltűnik!
ÁÁÁ! Ledobta a szerver? Na teve idéz cucc fel és spuri!
3 nap alatt ez volt az egyetlen jó.
-
Cat 02 #9514 mi Sky ja trim basin nál mászkáltun kcsak viccből :D +7 % -
#9513 Nálam vki nem akarja hogy lvl36 35% felé menjek...
Ugyanott járok, mint pénteken csak a virágos quest kész... -
#9512 jó reggelt!
végre van időm jáccani, azalatt talán kerül már egy kis vér is az alkoholomba... -
Cat 02 #9511 láttam Uruchit :D:D::D
3-4 elitet megöltem xD -
#9510 hát, nékem most a 3 napos szünet alatt a 42 a cél... csak a robberes questekből fájóan elegem van :S és 2 szinten át quest nélkül, maongokat, bumwangokat ölni elég unalmas :S -
#9509 -
#9508 :OO -
Cat 02 #9507 jó reggelt :D mai cél a lvl 37 xD -
#9506 olyasmi. emergency shutdown... izé, server inspection. -
#9505 pelenkacsere? :D -
#9504 már jó *_* -
#9503 nah ez megint beszart... -
Cat 02 #9502 yeeeha 2.88 % :P ha megghalok még 36 vok xD -
#9501 Hehe, igazad van, elnézést, nem tudtam mitbeszélek -
Cat 02 #9500 lorrer kopter ... xD -
#9499 xD -
#9498 szerintem ne kötekedj vele ő 34-es volt tegnap ma meg 36-s ... vigyázá csák norrisz a haverja :) -
#9497 Hehe, az enyém még mindig jobb -
Cat 02 #9496 :D majd pont .zip et fog letölteni ? :D ott az enyim :P -
Bruce007 #9495 olvastam :) -
#9494 Látom te se olvastál FAQ-t... ^^ Pedig nem dísznek van ott a linkje! -
#9493 nemrég valaki irta h ventrin tud szerezni / van silkroad szoba, szerverekre "lebontva"... az érdekelne, megmondanátok ujra a szerver nevét, hostname-et és a port numbert?! előre is köszi -
Bruce007 #9492 jaa. ha piros sálad van betámadhat akárki? de akkor nem vesztessz xp-t nem? -
#9491 nem, ő csak "offender" lett, a piszkos munkát a chakjik elvégezték. ő csak aljas volt, nem piszkította be a kezét.
jólnéz ki, jól néz ki... én karim is jól néz ki red flaggel, de nem hordom, hogy lelőjön egy 64+os thief a semmi közepén hátulról egy nuke-al :D -
Bruce007 #9490 -
Bruce007 #9489 -
Bruce007 #9488 ha kinyísz vkit nem lesz piros a neved? -
#9487 de hát oan jól néz ki benne a karim.. :D
egyébként még amikor elkezdtem a karimat akkor szorakoztam a low lvl-ekel meg a saját szintemelhogy jeges soul cut-t dobáltam rájuk miközben harcolnak ááh legjobb fun :)
a csákizos questet csinálta egy gyerek én odamentem a herb deviler Q-val rávágtam 1-et mikor körbe volt véve megfagyot és meghalt .. tök jó szorakozás:D -
#9486 hát erre nincs jobb szó, mint hogy noob :D divatsálas vagy te is, mi? :D -
#9485 kerem = szemem -
#9484 nekem tegnap volt egy élményem tg-vel.. megláttam a kerem elkerekedett könnybe lábadt hogy egyedül vagyok nekimentem erre halottan láttam magamat.. valamiért.. mondom hm.. bár furán gyorsan ment le a hp-m mivel meg vártam még resselnek igy végignéztem ahogy megölik TG-t .. nah utána én ott nagyban feküdtme TG után még 10percig.. rámentem hogy rescude blabla a townba és a karim felállt.. igen.. igen.. SÁL VOLT RAJTAM... :(
annyira de annyira szerencsétlen vaok.. :( -
#9483 Nemtom, én 45-ön leaprítottam seperc alatt ^^ -
#9482 Csinálgattam, de nem volt sok időm még rá :) Lightningból majdnem kész, tűz fele, pacheon fele, ennyi van még egyelőre :) Amőgy jó reggelt! (nyam) -
#9481 szint? :-p -
#9480 lol :D akkor már autoshare pty, és lépsz egy szintet...
amúgy múltkor megpróbáltam egy karaktert húzni Ujigikkal, alig kapott XPt autoshare ptyban... fura volt. :) -
#9479 köszi:)