82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#75146 nekem csak 7 volt itt anno a rekordom.
én ecsro-n vagyok igen... -
ceb1t #75145 +8 negyedikre:)? -
ceb1t #75144 +7 harmadikra jó vagy átlagos? -
ceb1t #75143 Wizard cleric light armor vagy robe? az emlitett hp, mp miatt... -
#75142 +6 elsőre. -
WorldTorrent #75141 http://alchemy.ginnefix.com/ LOL meg itt se birok +3 nal tobbet rakni a fegyverrre -
WorldTorrent #75140 +5 Masodikra?:O az jo! nekem +3 is ritkan megy:S -
Balázs2 #75139 http://srohungary.uw.hu/unique/index.php
mennyire hitelesek ezek a spaw pontok, nem igaz cerberusnak ennyi van, kb.egész térképenbárhol megjelnhet, meg tg-nek is mi ez a sok?:S -
random001 #75138 +5 nem nagy szám :P róbálj egy +11-est :) a listán van már egy jó pár :) -
#75137 +5 másodikra megvan.:D
Am. vlaki játszik itt ecsron? -
#75136 Igen. És kevesebb manába is kerül. STRes kari lévén ez nem hátrány... -
random001 #75135 Na itt lehet plusszolni ész nélkül, és tét nélkül :D
Próbáljátok ki...
plusszolás -
ceb1t #75134 g+ tehát a rec division 20%al többet tölt ha robe-ba van az ember? -
#75133 csak 1 armor chestem van a többi protector amugy nemtudok érdemlegesen hozzászólni ehhez a vitához, mivel baszott álmos vagyok hogy végigolvassam ezt a 4-5-6 kommentet :D -
#75132 Így passzív, úgy passzív... bullshit. Csak akkor, ha a kezedben van a rod... És az mennyi idő a pvp alatt? 5 sec? Egyébként a robe meg 20% hp recovery, szóval így passzív, úgy passzív. Jah igen, és kérdezd meg wufrát, hogy miért tolja armorban pure int-ként... Ugyanez fordítva is igaz mindkét népségnél. -
Balázs2 #75131 *clerik/warrior de wizek is egyébként -
Balázs2 #75130 robe az nem mágikus sebzés ellen véd véletlen? robéba lennék akkor az str-es kapnának szét.. másik meg wiz cleriket 90% light armorba van, nem hiába passiv phy mag miatt, nem hiszem h ruhák között akkkora hatalmas diferencia lenne -
#75129 A light armorod ott a bibi, Tibi. :) -
donatus13 #75128 Én bich/fire/force al megyek nagyon coldot nem tolom force al elvagyok warriorokat egyfolytába borogatom és így megúszom a buffjait utána ütöm ahogy csak tudom. -
Balázs2 #75127 Azért warrior nem olyan halhatatlan, pl. str-es karik kínai bower blader glavis kitud nyírni +7 fegyóval +5 settbe magukra tesznek 25 30% snow shieldet nem ölöd meg meg 15 seces phy def, ők sem tudnak engem amíg cserélgetwm ma fegyvert, ám ha lesül róluk a snow akkor futnak ha megölöd őket azt írják no snow hiába azoknak is van 30k hp-juk magukra teszik méglekisebb snowot is akkor hiába adsz neki 15k critet, az 25% snow str-es karin kurva sokat számít, full intes nukerek kapnak eg nagy critet és hello, viszont pl. hybrid spearost 18k hp-val 50% snow shieldje van nem tudom, nem lehet megölni, ő meg szétkap mint szart hiába van bless, meg skinek olyan nagyokat üt +5 spearel a light armorba mint a huzat, hybird karik nem gyengék.. de annyi 1h sword shield, felteszem hp növelőt lesz 42k hp-m shiel chus vagy mi azzal eltüöm meg sprintel neki megyek minden 2. nukját megzavarom lesül a snow és váltás 2h -ra egy ütés, akkor meg aztmondják ez nem pvp meg now snow stb.:D -
Cat 02 #75126 Nálunk asszem most egy 66os nuker az :D -
#75125 What is a GM? Guild Master? Ne nyalizzá!!!444oneone. -
#75124 De az a lényeg, hogy miben a legerősebb?!
Sebzésben? Wizard /Warlock. (utóbbi a DPS miatt)
Szopatásban? Warlock / Force karik. / Bow
Gyógyításban? Cleric / Kínai karik (poti)
Önvédelemben? Warrior / Blader / Bow
Gameplusz meg amúgy is 1 noob, mikor bejött a Devil Spirit PVPztünk, aztán amikor elszaladtam/teleportáltam, akkor cumi volt neki. :D Pedig nem is játszottam sokat a 90 ff pure int s/s force/bich/light karimmal. :( Ez pl. nagy gyengéje a Warriornak. :-P -
#75123 leteszed a trapot, és a sebzés attól függ, a robbanás pillanatában van-e rajtad felező, avagy sincs. :) -
Cat 02 #75122 Sztem a GM a legerősebb =[ -
donatus13 #75121 Mindig van legerősebb csak egyszer a helyébe lép egy másik :) -
Rabbit20 #75120 én már ott tartok h pvp-zni se megyek ki... faxom 20 másodpercenként bebugzódok... nemigaz ezt se bírják javítani. lassan télleg azlesz h csak botolni lehet :D -
#75119 Ari vagy, h ilyen bőven kifejted, bár lehetne rövidebben is:
"NINCS LEGERŐSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRŐL KÉRDEZŐSKÖDNI."
-
#75118 Na jó de figyi! Akár pure str glaviest/bowost/blédert, akár pure int spear/ss nukert (meg itt még sorolhatnám az összes eu-s változatot, meg a hybrideket) csinálsz, mind mind jeleskedik vmiben és mindnek megvan a maga gyengesége is! Vagyis ésszerű kereteken belül (tehát nem pure int warrior, rugó stb) bármilyen karaktert csinálsz, azt felöltözteted és megtanulsz vele játszani bármi ellen van esélyed, és ugyanugy forditva is, bármi legyőzhet taktikának, máknak, critnek, tudásnak köszönhetően. Nézz utánna milyen karakterek vannak, itt is beszéltünk róla sokat, hivatalos fórumon is sokszor irnak egész jó faq-t a karikhoz, kiválasztod melyik felelne meg a te stilusodnak legjobban és csinálhatod 90re, gyűjtheted a tapasztalatot. -
donatus13 #75117 Igazából csak azért kérdezem mert nincs kedvem olyan karaktert csinálni aminek semmi esélye nincs bármelyik másik ellen gondolom érted mire gondolok:D nem baj az ha legyőznek csak az az én hibám legyen és ne az hogy egy olyan kari ellen játszok ami gyakorlatilag legyőzhetetlen. -
ceb1t #75116 Azt honnan lehet megállapitani?
-
#75115 Ezt úgy szeretem mikor jujj haverom haverjának a haverja mondta hogy ez így nem jó meg úgy nem jó! :) Egyszerű a tanácsom, csinálj meg a blédert 90re, öltöztesd fel és akkor majd meglátod milyen és mi ellen van esélye. Amúgy meg sro-ban nincs halhatatlan kari csak ismerni kell minden egyes karakter gyengeségeit és azokat kihasználni! Ezt nem tudja neked senki elmondani, kimész, pvpzel, saját taktikát alakitasz ki, mert te látod mit bir a karid és mikor már tapasztalatot szereztél akkor már minden ellen van esélyed. Warrior se halhatatlan, lehet bazi nagyokat üt, meg ha felrakja skint valóban 400-akat lősz bele, de ha odafigyelsz igenis agyon lehet ütni, mert 2h-el nincs akkora védelme csak irdatlan dmg-e! Nem Gameplusz vagyok de annyit én is mondhatok, bármelyik karakter (normális keretek között) reális esélye van warrior ellen, csak tudni kell játszani ennyi a titok. -
#75114 hát nézd meg a skillt hogy mitől függ: a fegyó mag attacktól vagy a char mag attacktól esetleg fix sebzése van? nincs előttem egy eu-s kari nemtudom megmondani...^^ -
ceb1t #75113 Kérdés... ha felezővel teszem le a trapot a wizardnál akkor az annyival nagyobbat is sebez, vagy arra nincs befolyással? -
#75112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sbot...-.- -
WorldTorrent #75111 Mi van most hogy enyire tele vannak a szerverek?:S meg regggel van es 0.00% a bejutas a mars-ra es nem valtozik:| -
donatus13 #75110 gameplusz, warrior ellen egyáltalán minek van normális esélye hogy legyőzze ? rogue? vagy milyen kari az ami úgy nagyjából letud győzni ? elkezdtem csinálni egy bladert de beszéltem a szerón egy 90 es blader haverral és azt mondta ne nagyon vigyem azt mert hogy 400 akat üt egy sima 90 es warriorra buffolva ez tényleg így van? -
sanyx85 #75109
Erre vagyok büszke már csak +7, +8, +9-et kell belerakni. -
#75108 Off:
10.-e felé kapok fizut és veszek neked egy rútert <3
Elvileg beszáll Zselic is, de hát ismerjük már őt...
On: Satanilla még él, csak partyban nincs hely, megint eladtam minden slotot me <3 gold.
-
donatus13 #75107 Engem bladerként is meg warriorként is inkább csak a warlock cleric tudott lebontani de az nagyon kb semmi defem nem maradt.