Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter15
De bizony lehet változtatni a jelszót.

Éspedig

ITT !!!!

Jagi
k

Bucser
LÉnyegtelen a lényeg hogy vége. Majd priviben leírom neked.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
még 1 kérdés, ha 3 éve vagy regisztrálva miért mondod a dupláját?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jagi
Amúgy elmondamá vki mi a f*sz bajotok van egymással? Punker jó modi okkal tette amit tett, de a többit nem igazán vágom...

Punker
remélem lenyugszanak végre a kedélyek és mindenki normális hangnemben fórumozik tovább.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
Nagyot mondani még mindig tudsz. Kíváncsi vagyok ki megy veled.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Holdpro
Híveim átmegyünk a másik fórumra, itt elszállt a józan ész, ott legalább becsülik és tisztelik az embert, nem úgy mint itt, kis 13-14 éves elsõ sikitására döntenek, utánna meg nekem ad igazat.. Ebbõl én többet nem kérek, odaát megtaláltok, VIP-m is megszûnik itt 6 év után

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Jagi
Igazad van...

Bucser
EZ már nagyon régóta megjelent a játékban kb 1-2 hónapja. Szóltam de ki lett törölve szintén mert egy off thread közé keveredett a hozzászólás. Tavern is tele van olyan topicokkal hogy "exchange közben megloptak" vagy "Tradehack" vagy egyéb hasonlók.

Feltöréssel kapcsolatosan: Mindenféleképpen szólj a GM-eknek a feltörésedrõl. õ látják mikor ki honnan lépett be az accountra kicsit megerõltetik magukat ki is derülhet ki volt az😊

Moderátor Jog: Nem intézett el senki semmit Te magad voltál az aki a viselkedésével elérte. Csak fel kellett hívni rá egy modi figyelmét hogy hogyan viselkedsz. ÉS hidd el Punker mint kb 3-4 éve moderátor az SG-n legjobb belátása szerint cselekedett. Úgyhogy hisztizni sem kell.

Punker
a te viselkedésedhez mi közünk van?

Holdpro
Köszönöm Bucsernek , Punkernek hogy hisztijükkel elintézték a moderátor jogaim elvételét. Mindenki vonlja konzekvenciákat

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Zaylka
Hát akkor szopóka..... de ez van, ezt kell szeretni!

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Demila
<#wow2>bazmeg ..... , ez nemigaz <#wow2>

Ui: -én nem tudok róla ,h bárhogy is meglehetne változtatni <#szomoru1>

X-bow Apollo

Zaylka
Én ugyan nem szedtem le semmit, csak feltörtek és ennyi! Mondjuk túl jól nem járt vele, de ha jólesett neki hát tegye! 😊

Jagi
Jó neked nálam általában kettõ van de az egy fél percig tart úgy higy a karim szobrot játszik, vagy diavetités formájában tudom lekövetni, hogy épp merre járhatok...

Jagi
Ez jó tanács thx...

Te lowlvl huntereket megtámadnál?

Atisz
nehogy azt hidd hogy a Venice-en nem lesz lag...az Oasis is így indult és néha elõfordulnak 10 mp-es (!!) lag-ek is. Ha a Venice is eléri a max létszámot, az is játszhatatlan lesz. Egyébként kizárt hogy új karit indítsak a lag miatt, az alább említett okok miatt <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
vmi hülyeséget biztos letöltöttél...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
1-2 jótanács, mivel már többen megjárták/megjártuk:

- exchange-t soha ne használj, csak haverokkal mert megbízhatatlan, minden esetben nyisd meg a stall-t
- ha vminek irreálisan alacsony az ára vigyázz (stall-nál is) mert lehet hogy a gyerek meg tudja változtatni az árat a tranzakció közben - legyen PONTOSAN annyi pénz nálad mint amennyibe a kívánt cucc kerül, így ha variál az árral akkor nem bukhatsz rajta <#vigyor3>

Atisz
Igen thief vagyok, illetve az egész klánunk. Egyébként én a Silent Hill 3-ra gondoltam <#smile>

sweech
hmm...látom egyre gyakoribb az ilyen

Jagi
A fõldalon asszem megváltoztatható
A múlthéten a haver Diablo2 accját nyomták fel. Elég dúrván... Az összes karija odalett

Zaylka
Háhhhhh...na ezt kapjátok ki! Megloptak LOL! Feltörték az accom és kivették az összes pénzem, meg egy lvl 8-as sos speart! Ez fasza, hogy ebben a játékban is eljutottunk ide! Vhogy lehet passot változtatni, mert a karimmal nem csináltak semmit, de nem szeretném ha most már ki-be lépegetnének vele!

ehh akkor erre megyek! 😄 Pont széletésnapomon nyílik meg a szerver szal ott a helyem =)

Kavácska
köszönöm a válaszokat 😊

valszeg kezdek majd egy új arcot sp farmmal Venice-n 😊

jó játékot, jó éjszakát

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Bucser
a pillnek is van némi cooldownja.

cooldown:= amíg újra lehet használni az itemet

Kavácska
jaja ezeket vágom, csak ugya ha nincs lagg... akkor azért pillel leszedi pillanatok alatt, mielõtt még ütne... tehát igazából annyit nyerek, h kicsit elvonom a figyelmét, meg hátha megfagy egy picit, vagy rosszul látom? nem naon szoktam jegessel harcoskodni így télleg nemtom... 😞

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Maala
ehh... frostbitten = kevesebb bekapott sebzés. frozen = mexakadt támadás, még kevesebb sebzés, ellenfélnek kárba ment manapont (aminek Capes harcban lehet jelentõsége)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
ha jól értelek akkkor csak annyira használjam, idõrõl idõre fagyasszak és a pillig nyert idõvel jól járok 😊 Ha jól értelek 😊

<#dumcsi>

Maala
pont azért kell a jég, mert annak a segítségével gyakrabban fox nyerni PvPt, mint más force-ágakkal... mmint STResként 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
hát igen hasonlók a küldik... de én ha csak jáccanék biztos unnám, viszont közben a (mostanra már hál' Istennek sokra nõtt) SRO - s cimbikkel dumcsizok, meg klánnal tervezgetünk, és úgy már nem annyira uncsi 😉

Melyik szerveren vagy?

Holdpro
kép alatt Quest részben levannak írva

kipróbáltam, tök jó a gafikája és a fejlõdés, de csak olyna küldik vannak hogy ki kell nyírni x db vmilyen ellnfelet vagy a hulláktól elvenni x db akármit ? kicsit uncsi

Kavácska
light az nem jó? vagy csak a +sebzés miatt, meg grasswalk... de alapjában véve akkor tûz?

én a jeget naon imádom, csak télleg az a fránya HP... Mobok ellen teljesen jó, de sálas csatában sajnos soxor alul maradok, hacsak nemjön be vmi jó critical, de ott is inkább csak a jég miatt nyerek...

Maala
tûz egy kis jéggel megfûszerezve pvp miatt.

Kavácska
Köszönöm

<#violent>

csak mert lehet kezdek egy új karit, ezt naon el*sztam... 😞 rájöttem semmmire nem jó <#banplz>

szeretnék kardos lenni, és szeretném ha pvpben is erõs lenne.. ez a mostanival a bajom... nuku HP szóval érdemes lesz akkor full str ? és ahhoz meliket ajánljátok? mert eddig még csak a jeget ismerem... tûzet vagy electric buggie? <#fejvakaras>

Bucser
HIvaalos oldalról:

New server open information

Date : 3/25/2006
inquiry : 4043

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's long awaited 7th server, the Venice server will be opening.
We hope our users show great interest and affection in our new server, Venice.

New server name: Venice
New server open date: 3/30/2006

Holdpro
30.án de a honlapon ki van írva

sweech
talán 30-án

Bucser
Szerintem igen és abszolút random. Csak a dobott tárgy szintje függ a mobtól. Az hogy az SOM vagy SOS vagy SOSu lesz IMO abszolúte véletlenszerû.

Kavácska
sziasztok!

nem tudjátok fog vmikor új szerver indulni számunkra?

<#conf>

..................................
Kava_HUN Aege szerver
HUNION klán

Bucser
NEm kell ÉSZ NÉLKÜL offolni azért.

OFF:
Offal felöttünk 7 dik helyre <#vigyor2><#wave> thnx SirMoon

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

akkor köszönd 😄

természetesen elolvastam csak a nagy flamelés közben nem jutott idõm megköszöni 😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Maala
ideges vagyok, elolvastad egyáltalán, amit neked írt Carmang, meg én?

jó akkor nincs 😛
Devil jeti nem oan erõs 😄

Maala
szóval akkor ha egy 65ös mob, ami már narancssárga, és (észrevételeim szerint tûzpiros mobok soha nem dobnak semmit, vagy csak én vok peches?) képes dobni tárgyat, akkor az már dobhat 72 SOS blade-t is? (ELMÉLETBEN!!!)
mert akkor ezexerint 62es SoS bladet minden további nélkül dobhat álmaim Devil Jetije 😊

ez a lvl 100-s pet hehe

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.