Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
viszont 3(-blade) ról beszélhetek neked elég sokat, bár az uccsó pár oldalban megosztottam elég sokmindent a karimmal való tapasztalataimról. 😊 (ez de értelmetlen lett) amúgy 41es skill rox, meg vkit meg kéne kérdezni, hogy a ~41es elsõ oszlopos BICHEON skill mennyit sebez?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hmm, én tanácsom: speares karival max 20as heuksai skilled legyen, tovább nem nagyon kell, inkább a force skilleket kelll erõltetni. nukeolásról nem nagyon tudok még nyilatkozni, mivel nincs sok tapasztalatom inttel. 😄
az egyes verziókkal kaplszolatban: 1. = sztem ezt egyértelmûen glaive-re van kihegyezve, mással nem éri meg kipróbálni. 2. = light+spear, kicsit csinszolni kell csak rajta, emg eldönteni, mien skillek kellenek valójában... amúgy nagyon gyorsan fejlõdik 60ra, de mégis csak ~30as heuksai skillek kellenek neki sztem, mert 51+ felett úgyis áttér swordre, a pajzs miatt...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Köszi 😊 Léptem 1 szintet 😊

Bucser
A Str buildnek 30+-ra ugyanannyi HP-ja lesz mint az Intesnek mannaja és tuti lehetsz hogy az nem 6000 hanem inkabb csak 3😄 és a manna meg olyan 1300 körül van ilyenkor. (nincs elõttem a karim (full intes vagyok) Viszont az intes ha már nem farmol lazán betesz TB-vel annyit egy szerencsés krittel mint amennyi a Strengthes HP-ja. Ráadásul ez pure mágikus sebzés szóval nagyon a STR buildelés csak a HP-ban segít más sebzést nem igazán fog vele elnylni. Egy dologban tuti lehetsz. Az intesnek bennt lesz 1 lionshout elsõ körben aztan azonnal fagyasztas és már rád is tolta a TB-t és leterülsz mint nagyalföld. Lionshout megállítja a skillt amit kezdtél kapsz shockot amit csökkenti a kivédhetõ sebzést erre rájön a fagyasztás pillezhetsz de addigra mire egy magsabb szintû fagyasztás kipillezel már rajtad van a TB amitõl megfekszel ha jól idõzített. Ja és természetesen wind walk maxolva nála és lehet már van teleportja is tehat nem biztos hogy közel érsz hozza😊 Ja 32-n már megvan neki a rövidtávú teleportálás. úgyhogy fagyaszt teleportál nukeol😊 Te meg azt sem tudod honnan kapod az áldást😄

Szóval 2.ra voksolok annyiban hogy a grasswalk helyett a ghostwalk phantom legyen a cél soul spear nem ér egy kalap szart sem pvp-ben mert lassú és könnyen megszakítható. inkább Ghost spear petal mert azt azonnal eltolja és közvetlen utanna mehet bármi amig tölt a skill igaz kisebbet sebez. és ugye minden passive skjill legalább lvl 1-en és a buffokbol a physicalosak biztosan kellenek mega oparryt növelõ.. dmaage-d ugyis lesz annyi mint a szemét magia ellen meg ott a garment és a magas int ez annyit nem tesz már hozzá.

EZ Szigorúan SZVSZ és meg is cáfolhatnak én így látom és ezen szellemben készül a karim😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

shaime01
áá bocsesz véletlen rosszra mentem😊

hellosztok én még uj vagyok itt , már irni akartam csak van valami 24 orás korlát ami miatt nem tudtam irni.

Nah ha tudnátok segiteni lenne 3db kérdésem, lehet mindenki unja már a témát de engem még mindig foglalkoztat

az uj serveren fogok játszani és ott szeretném megcsinálni életem kariját😊

1. egyik haverom azt mondta hogy aki full int-es az gyorsan fejlödik nagyott sebez és nincs ellenfele se pvm-ben sem pvp-ben, nah én ezen gondolkozok mert mindenképpen egy full int spear/light vagy full str glavie/fire-t vagy full str cold/blade vagy fire/cold/blade fogok inditani a fejlödés nem akadály nálam szóval képes vagyok órákat exp-elni a következõ szintig kapjak akár 0,2%-t exp-t 😊 nah szóval szerintetek egy sok sp-vel ellátot full str fire/glavie | full str cold/blade a jobb PVP-re kifejezetten pvp-re vagy pedig egy full int spear/light mert elgondolkotam azon hogy ha a full str-nek 30+-ra van 6k hpja ha jól tudom a int-esnek van 1k akkor ha pl eldobok egy flydragon/soul cut-t és sebzek vele mondjuk 2k- hp-t akkor a int-es belehal nemigaz? 😊

hja és leirom azt a verziokat amire én gondoltam

1. verzió

fire series elsõ skillje lvl 1 vagy max esetleg a többi könyv ebbõl
soul spear max
ghost 1
fly max
5-s combo lvl 1 ( jól jön szörnyek ellen )
cheolsam max ( hp miatt )
force-ból az élesztés
fire basic prot max
ice guard max
mind2 fizikai ill. mágia sebzést elnyelõ forgo izéket szeretném maxolni mivel pvp-ben MINDIG jól jön tapasztaltaim szerint 😊
fire-ból még a phy dmg-et adot
concentration 1?

2.ik verzio

light elsõ skillje
must piercing max
shock lion max
wolf's max ( késõbb a másik de még nem voltam 54-es szóval még nem tudom 😊 )
grasswalk 1
soul spear max
fly max
és a 2 phy ill mágia ellen védõ forgo izé
chelsam max
heaven force
concentration 1

3-ik verzió ( alternativa😊 )
cold series elsõ skill
combo-ból az utolso-ra 1 vagy max?
cut blade-ból az elsõ max vagy az utolso ( ha jól tudom ez a távolsági skill )
blood max
flower 1 vagy max?
snake max?
ill. mind2 phy és mágia forgo izé maxolva
shield protection max
concentration 1

nah tudom ezek a buildek elsõre horribilis sp mennyiséget jelentenek de mint irtam nem probléma a farmolás😊
nem tagadom azért csinálom hogy egy joval tapasztaltabb játékos buildját illetve karijának méltó ellenfele legyek az uj szerveren 😛
nah ebben szeretném a segitségetek kérni szerintetek ezek közül melyik az a build // nyugodtan belejavithatok hogy mit kéne inkább maxolni és mit nem //
ami nyerõ lenne egy pvp beállitotságu karinak.
hja és bocsi ha picit hosszura sikerült😊

Bucser
?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

shaime01
3

Bucser
Ismerõs😊 Minket mindig akkor kaptak el így ha tevével mentünk. Ha lóval nem igazán spawnoltattak ránk semmit. Amit nagyon utálok mikor a hülye teve beakad valahova miközben én a mobbal verekszem.. és haladok elõre tisztítva az utata hülye Thief meg a ló mögött spawnol elõ...

Carmang
Nah, szépen jártam ma...
Felléptem a szerverre gondoltam viszek egy 1*-os trédet Donwhangból Janganba, úgyis kell a lóvé. Jól indult az eleje, lagnak se híre-se hamva. Átmegyek a kompnál, rövid idõn belül jön egy vörös npc tolvaj két ütésbõl levág. Honnan került elõ nem tudom. Kis idõ múlva feltámasztanak, épp akkor ért oda két pc tolvaj, pont elõttük össze tudtam szedni a cuccomat. Gyorsan elhúztam elõlük, mert mintha arra játszottak volna, hogy a magas szintû npc tolvajaik majd lemészárolják a kereskedõket. Megyek tovább, már elég közel voltam Janganhoz, erre elmegy mellettem egy 42+ kereskedõ, megjelenik mellete egy npc tolvaj, ami tutira engem támad meg. Hát ennek is két ütés voltam. Kereskedõ persze rég elhúzott, környéken senki. Nemsokára jön egy csávó, megáll mellettem, mondom neki "help". Erre felveszi a tolvaj szerelését és meglép a cuccal...
Szóval utálom a magas szintû trédereket...<#buck>

Bucser
Csak ha az Item mallban akarsz vásárolni. egyébként free to play forever. Csak hasznos ha csekkolod néha a hivatalos oldalt is😊

új kártyákka lehet Silk-et venni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Amikor indítottam a SilkRoadot, az láttam, hogy frissít. Nézem az ablakot ahol írja, hogy mit frissített. Patch. Addig oké. A Patch elsõ tulajdonsága:
-Paypal addition Ezentúl fizetni kell a gamért? 😞 Vagy csak a silkekért továbbra is?

Maala
imho minden a farmolás mértékétõl függ... power levellinggel nagyon kevés idõ.

gameplusz
Nekem egy 20-as kb 12-13 óra maximum.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nekem se 😄 fõleg úgy hogy 14-en jött a 2 hétetes nagy leállás 😄 akkor hagyták abba rohadt sokan 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

datango
nekem se 3 nap volt a 20 as kari 😛

nemtudom... Nekem nincs túl sok idõm, ez a 13-as szintig menés is 5 nap volt...<#pardon1>

Bucser
lkb 2-3 nap játék felhúzni egy karit 20-ig szóval nem vesztesz szerintem sokat ha eldood és csináloda sajátodat...

Ohh, bocsánat 😊 A kapott karakter (meg a sajátjaim is néven) Mindegyik az Aege szerveren van. Megnéztem a Storeget semmi nincs benne. Szóval tök üres karakter, 0la arannyal, semmiruházattal, semmi fegyverrel... Viszont 21es szinten van.

Maala
sztem 10 goldért veszik meg a bad charmot, de mind1 😄 és én el tudtam adni "good" charmok mellett is. 😊

inter15
Elfelejtettem :

Csak abban sz esetben adhatod el ha nincs aktív charm-os küldid.

inter15
El. Akármelyik npc megveszi darabját 2 gold-ért

tudom többször kérdezték már,de én is:-))
A bad charm-t el lehet dobni?nem kell már semmire?
(taoista küldi)

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

inter15
Mondjuk találkoztam már jópár karakterrel akik órákon keresztül egy fán vagy egy falon akartak átsétálni.

Bucser
Szeritem Frapsos feljelentgetés...

Hisz tudjuk milyen jóakaróak egymással szemben a highlvl playerek😄

inter15
Azért arra kíváncsi lennék , hogy hogyan buktak le. Mert ha eddig is nyomon tudták követni ki bot-ol , akkor miért nem tették meg eddig ?????

Jagi
Jó, lehet állítani, helyes 😊

inter15
Ilyen lesz állítólag

Jagi
LOL

inter15

Character ID : Angel - 2 weeks block
Character ID : Redskin350 - 2 weeks block

Mind a 2-en 60+ 😊))

Jagi
Azért egy ilyen meglepinek örülnék

Bucser
NEm lesz benne a chin tomb. HA benne lenne külön írnák.

Jagi
Az autopoti jó lesz nekem vagy nem? Én furán állok hozzá...

Remélem az Updatben benne lesz már a Chin tomb is...

Bucser
Íme az elsõ fecskék akiket kivágtak😊 Elsõre csak 2 hét banán ha mégegyszer elkapják az illetõt akkor permanens ban. Ja és ugye nem karit blokkolnak hanem Accountot.

Bot user list and punishment policy notice

Date : 3/28/2006
inquiry : 140

Hello. This is Silkroad Online.

As we have posted last time, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, beginning today, we will be blocking bot users, like those below.

We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.

Also, the bot users found today will be receiving 1st Level account block lengths for this violation, if they are found to be using bots again they will recieve an account block of infinite duration.

We ask for your cooperation in our drive toward a cleaner gaming environment.

Character ID : windgod - 2 weeks block
    Character ID : BaoDi - 2 weeks block
    Character ID : valentino - 2 weeks block
    Character ID : Fei - 2 weeks block

Character ID : Senem - 2 weeks block
    Character ID : heavymetal- 2 weeks block

Character ID : Cloud - 2 weeks block

Character ID : Angel - 2 weeks block
    Character ID : Redskin350 - 2 weeks block

Character ID : Mutsumi - 2 weeks block
    Character ID : TW_Milk - 2 weeks block
    Character ID : BOOS - 2 weeks block
    Character ID : Paan - 2 weeks block

Bucser
    Auto Potion Rendszer az oldalon fent van a használat mivolta.

Auto-Potion System Update Notice: A Detailed Look

Date : 3/28/2006
    inquiry : 94

Hello. This is Silkroad Online.

Currently, we are preparing an auto potion system update, and would like to introduce the system to our users.

In Silkroad Online, due to the characteristic of the game, as the characters grow into higher levels, the number of skills that can be learnt increases drastically.

Even though it may be hard to experience this at the moment, as the character's level increases, much control is expected in hunting and PvP, thus users may be tempted to use bots. However, bots are illegal, and Silkroad Online is preparing and updating auto potion system.

There may be users opposing to the auto potion system, but as time goes on and as they get more experienced with the system, they will know how effective the auto potion system is.

Bucser
    Vááá nagyon állat😊 végre érzem, hogy fejlõdik a game😊

inter15
    Mert update lesz , vagy már van is. Pl legális autopoti.

Jagi
    Vahj. miért?

inter15
    Az azt jelenti , hogy jelen pillanatban nem mennek a szerverek.

hi
    nem jáccom olyan régen a játékot, de valaki meg mondaná hogy, mit jelent az amikor a szerver listában, minden szerver mellé kivanírva kékkel hogy "check"
    és 1szerûen nem tok belépni mert nem választja ki a szervert???
    Jagi
    Én megint fél kettõig írtottam 😊
    A szépség az egészben hogy hét elõtt kelek 😊
    Szétkockulom az agyam 😊 de nagyon megéri, a lagot meg nagyívbõl lessssz 😊(bár néha igen zavaró tud lenni 😊

inter15
    Tényleg legalább azt megoszthatnád velünk , melyik szerveren van a karakter ?

sweech
    kezdj újat

Frosty01
    egy szervert is mondhacc :]

practitioner of the forbidden arts of death

Bucser
    ránéztél a storagera? hátha van benne valami?

Hali! Kaptam egy karit, teljesen üresen. Se fegyvere se ruhája 😞 21es szinten van, valaki nem tud adni nekem fegyvereket, meg ruhát? Meg némi kis pénzmagot? Nagyon megköszönném 😊

Maala
    ahahaha, az aláírásod most láttam. 😊
    már 4 napja 40es vok, és most se fogok játszani. hiphiphurrá 😊

inter15
    És még véletlenül sem megyek az új szerverre.

inter15
    OK a banner 😊)

Maala
    byez.
    nekem édesmind1. nem 1 banner miatt látogatok egy fórumot. ide se a banner miatt jöttem.