Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem bírok így jáccani :S
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
edit: Mégsem😄 lehet törölve lett😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én megállok s mire mozdulni tudnák a földön fekszek hotlan 😞
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akkor én is: lvl27 (majdnem midlvl 😊)) )
Küldi: Gyûjts össze 50 db Demon Horse patkót
Vígan pötyögök a chatboxba erre megjelenik jobbról egy nagypaci 😊 (giant) Harmony therapy lóf*sse ér (csk hogy stílusos legyek)
Na mindegy, ütnek rendesen (még 😊 )
Hopp egy champ, meg lassacskán szálingóztak a többiek...
Eredmény: 4-5 sima demon Horse, 1 champ, egy giant és habnak a tortán megjelent még egy giant pont az ottom elõtt... persze az is elkezdett rugdosni 😄
konklúzió: imádom a full srt-t és -30 poti 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
egy kis tapasztalat: tegnap még a white spider giantot meg tudtam ölni... asszem az 47es mob. a penon warriort is, az csak 52 körüli, de nem giant... viszont a Devil Yeti benyomott egy 3as critical sorozatot, és feküdtem... pedig a 8k hpjából már a felét levittem... (jah, 50-100akat sebezve rajta 😄)
Miert hivod noobnak azokat akik nem toltenek napi 14 vagy akar 7 orakat a jatekkal?
1.Van mas szerintem fontosabb dolog is az eletben mint egy egesz napot a gep elott nyomni.
2.Amugy + lehet hogy sokan toltenek 14-et csak azt nem csak kalapalassal hanem ha mar egyszer online jatek akkor kozossegi eletet elve egymast segitve kozos trade utakkal v tolvajkoddva ill hunterskeddve hogy legyen kis adneralin jatszak.=>Ha igy tennel tuti nem lehetnel 32.😊
Mas:Ha valaki Venicen magyar klant keres a HUNterS szivesen befogad mindenkit kortol nemtol es jobtol fuggetlenul.Jelenlegi letszam 11 fo,lvl vegyes.
Zitus
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Sztem én inkább döntetlenre szavaznák, mert ha az intes jol csinálja akkor sokkal eröseb tudd leni a str-nél, de ehhez az kell hogy az intes farmoljon nagyob szinten 1-2 lvlt hogy minden skill fel legyen huzva és ha fen van akkor a str ellen nagyon nagy erövel szálhat szembe ....tapasztalatbol mondom mert nem rég kezdtem intes karit és 19 en vertem a 24 es str es glaive tüzes karit (ami állitolag nem volt farmos)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bár vasárnap már szívesen járkálnék ezzel:

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
1ébként mostanáva DW elõtt vannak 60 as harcok 😄 általában full STR vs str és int vs int 😄 ja és az nyer akien ktöbb a potija 😄
viktor te mindenki ownzolsz .. de sosem halsz?
full int vs full str mind2 kari nagyon durva akárhogyan van fejlesztve elbaszva nem az a lényeg hogy mennyi hpd vagy mannád van...
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
én szerényke 105 85 ös köztes karimmal verem a 32 eseket 😄 (nyomja a jéglöveget 😄 de hiába) 32- full INT meg 1 lövés 😄
Ha valaki nem bírja a rizikót ne csináljon full intet^^ Biztonsági langyos víznek ott a Full Strength^^
Szvsz level 5-ig csak Str-t érdemes fejleszteni, akkor is ha Int-es karit akarsz. Bár még nem volt Int-es karim, de valamivel meg kell alapozni a HP-t nem?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
hmm sztem ha küldünk egy üzit nekik csak elküdlik már a hangot 😄
WOW is van már spanyolul 😄 meg Kínaiul 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Második nap: 14 óra
Harmadik nap 7 óra
Negyedik nap: 4 óra
Ötödik nap: Eddig 4 óra
Ennyim van a kariban, jah, és 32-es vagyok már 😊 ÉSa taoistokhoz hozzá sem kezdtem, mertnincs pénzem setet váltani 😊 Most megyek pár trédet, aztán veszek garmentet.
1ébként úgy tudom WOW-hoz küldet e-mailt hogy megkaphatják-e a szöveget de nem 100 % 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kéne a silkroad-hoz magyarositás ha valki tud kérlek az oldalt ird le vagy küld el e-mail-ba elõre is köszi
e-mail cim :
[email protected]