Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sweech, mind2nek volt külön karija amúgy... 😊 öcsike, és a bátyja (úristen, olyan rég írtam le ezt a szót, így kell írni?), külön-külön géppel és karival.
amúgy azért jobb, h a2en tolnak 1 karit, mert egyik éjjel, másik nappal, 24 órán át mindig van vki a karival, sokkal jobban fejlõdik, mint a mob, etc...
ez a 2x dupla XP scroll nem rossz, egész jól lehet vele haladni... (fél óra kiesett 1 trade miatt, így csak 45% :-/ jah, de még van 15 percem, most jut eszembe)
SP farm. 101x is leírom, van idõ... van a karakter szintje, meg van a legnagyobb masteryd szintje. ha a 2 nem egyezik (ugye csak a kariszinted lehet nagyobb -a meghalós farmot most hagyjuk ki plz 😊), akkor szintenként -10% XPt kapsz a MOBoktól, és +10% SPXP-t kapsz a MOBoktól (questre nem vonatkozik). de sima XPt mindenképp kapsz 10%ot, tehát ha 10 szinttel vagy lemaradva, akkor teszem azt 200% SPXPt kapsz, és 10% XPt (mert ha nem lenne a szabály, akkor nem kapnál XPt... 😄)
de ehhez kell egy jó SoS fegyó, 20 alatt pl kitûnõ az SoS bow, mert nem ér oda hozzád a mob, ergó nem sebez, és nem halsz meg, mint a kisbot. 😊
(no vajon hányan írták le ugyanezt, míg én válaszoltam? 😄)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Xp farm: olyanról még nem hallottam😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
és persze Murphi törvényei alapján úgyis a legnagyob ütést védi ki, amire 3 mp-ig készül az ellen 😄 Ezt persze az õ Murphi-je mondaná csak, a tied tuti a 300as sebzést blokkolja inkább lol <#banplz>#banplz>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Ütök oszt meghal 😊 blokkolhat ahol akar 😉
Mondjuk ehez még nõni kell 😊
De a koncepció nem rossz... csak 28 szint alatt hozzánõtt a karimhoz a Glavie. Elképzelni sem tudom karddal+pajzzsal 😊
de magas szinten azért már fontosabb a block, mint a nagyobb sebzés. (legalábbis a köcsög nagyok mind megveszik a jobb pajzsokat 😊)
szóval a tesójával játszik, 60+osak, és gondolom összedobták a pénzüket. a gyerek megbeszélte egy másikkal, h stallban eladja neki a cuccokat, elõttem vett meg 1majmot meg 8 órát... és még 2t keresett a tesójának... 😊 durva. gondolom vettek vagy 20-20 db 4hetes dupla XPt is... 😄
Madmano: sztem húzd 30ig a speart, onnan hagyd a fenébe, addig megtanulod a heudkasi-ból a passzíokat, a 30as skillt, chain spear, soul spear, ghost spear (asszem ennyi), a többi pontot mind force-kra rakod (persze farm kell), és majd ha netán 52es leszel, váltasz swordre. 😊 de ez csak az én véleményem. (amúgy alacsony szinten -~16- való farmra, egyértelmû, hogy SoM +3 bowot ajánlom 😄😄😄)
Õk ugyebár egyszerre többen is jöhetnek és ha jól emlékszem annak idején nagyot is ütöttek szal én a glavie-ra szavazok, mert ha jól helyezkedsz 2-3-at is sebzel 1x-re.
fél óra, és nem lesz több itam mallos cserebere, egyesek meg még feljebb viszik az áraikat... érdekes. 😊
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Benézek egy stallba, ott egy sos, 1 aranyért, mondom faja, 32-es blade, akarom venni, közben elbambulok, és elviszik elõlem...<#mf3>#mf3>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amennyiben nem sikerült jól adagolnod (azaz a nálam sikeres -emlékeim szerint- 3-4-6-1-2) számoknak megfelelõ piákat nem jól adagoltad, és elfogy minden alkoholod, netezel 1 fél órát, és újra elmész a szeszfõzdésekhez, és kérsz tõlük egy újabb adag piát. (a szabadidõdben kereshetsz tuti tippeket, hogy mi a helyes sorrend, nekem nem sikerült egyet sem találni... csak vmi 4-6-1-2-3, de ez nem jött be, így lett 3-4-6-1-2.) de az biztos, hogy TÕLEM sose tudod meg, én mien sorrendben adagoltam a piákat... 😊😊😊 (hehe bocs, kicsit pihent vagyok ma)
amúgy az egész szerveren KÁOSZ uralkodik, mindenki betankol 1-2 hónapra elõre Mallos cuccokból. 😊
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Yangyun, Jangan herbalist
Flora, Jangan adventurer
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Huhoan, gambling house giard of Jangan
Salmai, ticket agent for Oasis
1. U have to start with 7th quest here to get Asa's Flute, then its just talking with Wangwon in Gambling House. (1st city)
2. Get:
- 100 Hyungcheon powders.
- 100 Ong feelers.
- 100 Small Red Scorpion legs.
3. Get:
- 100 Earth Magician eyebrows.
- 100 Blood Death Flowers leafs.
- 100 Red Scorpion legs.
4.Just talk with Wangwon.
5.Talk with Huhoan, use wine/champagne/whisky only. When he says he wants more, ask about that book, and exchange it for the flute.(nice sp reward)
6.Talk with Salmai to get Asa's Flute.
------------------------
készül már a honlap csak az npcrol kell már képet szerezni 😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Wangwontól nem tom :S
Már untam, mondom ezek soha nem dobják ki a gyûrût, erre elindultam visszafelé. Erre megláttam egy giantet, nah, mondom még ezt az egyet leölöm.
Hát nem kidobta? 😄
lehet ha beviszel 1000 dobozt kapsz majd egy Silket 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem csak azért, mert elszedik a cuccaimat. Inkább azért, mert egyáltalán nem illenek bele az aranyos kis makikák a silkroad világába!