Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ijjász bandita küldihez a JUHO nevü NPC-t hol találom?

Maala
állítólag most 90re fogják emelni a lvl capet, mmint legközelebb... de sztem csak 80ra, és utána majd 90re... 😊 viszont 80hoz tényleg kéne vagy 100 új max mastery. 😊
sweech, mind2nek volt külön karija amúgy... 😊 öcsike, és a bátyja (úristen, olyan rég írtam le ezt a szót, így kell írni?), külön-külön géppel és karival.
amúgy azért jobb, h a2en tolnak 1 karit, mert egyik éjjel, másik nappal, 24 órán át mindig van vki a karival, sokkal jobban fejlõdik, mint a mob, etc...
ez a 2x dupla XP scroll nem rossz, egész jól lehet vele haladni... (fél óra kiesett 1 trade miatt, így csak 45% :-/ jah, de még van 15 percem, most jut eszembe)
SP farm. 101x is leírom, van idõ... van a karakter szintje, meg van a legnagyobb masteryd szintje. ha a 2 nem egyezik (ugye csak a kariszinted lehet nagyobb -a meghalós farmot most hagyjuk ki plz 😊), akkor szintenként -10% XPt kapsz a MOBoktól, és +10% SPXP-t kapsz a MOBoktól (questre nem vonatkozik). de sima XPt mindenképp kapsz 10%ot, tehát ha 10 szinttel vagy lemaradva, akkor teszem azt 200% SPXPt kapsz, és 10% XPt (mert ha nem lenne a szabály, akkor nem kapnál XPt... 😄)
de ehhez kell egy jó SoS fegyó, 20 alatt pl kitûnõ az SoS bow, mert nem ér oda hozzád a mob, ergó nem sebez, és nem halsz meg, mint a kisbot. 😊
(no vajon hányan írták le ugyanezt, míg én válaszoltam? 😄)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor sp-farm.

sweech
miért jó 2-en vinni egy karaktert?

Szaruman
Gondolod?😊 Nem említették, h emelni fogják. És ciki lenne, ha úgy fejlesztene, h majd emelik, és mégse😊

Xp farm: olyanról még nem hallottam😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Egy láma kérdés:mi az az"xp farmolás"?

Maala
mastery cap sztem nem olyan nagy téma... de mire a mastery capbe ütközne, addigra már emelve lesz... 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sziasztok áááááá minya 32 tok jóó
Szaruman
Mindenképp 1-et válasszon, különben beledöglik az spfarmba😊 Meg a mastery lvl cap-ba...

Kavácska
pedig azért nem árt ha mondjuk egy 4000-es ütésre annyit ír: BLOCK
és persze Murphi törvényei alapján úgyis a legnagyob ütést védi ki, amire 3 mp-ig készül az ellen 😄 Ezt persze az õ Murphi-je mondaná csak, a tied tuti a 300as sebzést blokkolja inkább lol <#banplz>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Jagi
Majd meglátjuk... 😊
Ütök oszt meghal 😊 blokkolhat ahol akar 😉
Mondjuk ehez még nõni kell 😊
De a koncepció nem rossz... csak 28 szint alatt hozzánõtt a karimhoz a Glavie. Elképzelni sem tudom karddal+pajzzsal 😊

Maala
dehogynem jó. csak én így csinálnám. 😊 csak egy elképzelést írtam le, nem parancsolgattam... 😊
de magas szinten azért már fontosabb a block, mint a nagyobb sebzés. (legalábbis a köcsög nagyok mind megveszik a jobb pajzsokat 😊)

Jagi
52+ on már nem jó a spear? Én az maradok végig, még ha ki is nyírnak minden lépésben 😊

Maala
nem nyert! hidd el, láttam, mit mûvelt, meg dumáltam vele. kockának kocka, az tuti. 😄 (like me :-/)
szóval a tesójával játszik, 60+osak, és gondolom összedobták a pénzüket. a gyerek megbeszélte egy másikkal, h stallban eladja neki a cuccokat, elõttem vett meg 1majmot meg 8 órát... és még 2t keresett a tesójának... 😊 durva. gondolom vettek vagy 20-20 db 4hetes dupla XPt is... 😄

Madmano: sztem húzd 30ig a speart, onnan hagyd a fenébe, addig megtanulod a heudkasi-ból a passzíokat, a 30as skillt, chain spear, soul spear, ghost spear (asszem ennyi), a többi pontot mind force-kra rakod (persze farm kell), és majd ha netán 52es leszel, váltasz swordre. 😊 de ez csak az én véleményem. (amúgy alacsony szinten -~16- való farmra, egyértelmû, hogy SoM +3 bowot ajánlom 😄😄😄)

Jagi
válassz ki egyet és szerintem azt húzd... ha nem akarsz nagyon nagyon sokat sp farmolni 😊

19

Jagi
Hanyadik szintû vagy? A helyedben csak egyre gyúrnék...

Fõleg a kardot.De csak 1-2szintel van elmaradva mögötte a spear.

Jagi
Miért? Melyiket húztad?

Szaruman
Amilyen skilleket fejlesztettél, triviális😄

Jagi
De a kard + pajzzsal is lehet boldogulni...
Õk ugyebár egyszerre többen is jöhetnek és ha jól emlékszem annak idején nagyot is ütöttek szal én a glavie-ra szavazok, mert ha jól helyezkedsz 2-3-at is sebzel 1x-re.

Jagi
Nekem a Glavie nagyon bejött rájuk 😊

Hali.Nem tudom eldönteni,melyik legyen a fegyverem:kard pajzsal vagy egy elég bika spear?Amennyivel jobb a pajzs blokkolásnál,annyival erõsebbet üt a spear.Konkrétan tigrisrõl van szó ellenfélként.

Szaruman
Kis kocka pénzeszsák lehet az illetõ😊

Jagi
Ja, úgy viszont: pááászmek!<#wilting>

Szaruman
Annyi van még neki hátra.

Jagi
Nincs is item mall annyi ideje! 😛 😄DDDDDDD

Maala
ehh... láttam egyik 60+osnál olyan majmot, miben van 600+ nap. aszittem, rosszul látok. 😊 de mostmár az én majmomra is elnyomtam az órát, úgyhogy abban is van 38 napocska... 😊 (azért kis különbség, AZ MAJDNEM 2 ÉV!!!)

sweech
huh még jó hogy vettem tegnap egy xpduplázót 650ért...még van belõle 2 óra 😊

Maala
hehe... hát igen, azzal már szépen tudsz farmolni. de pl egy 32 SoSu +3as blade/glaive-vel még jobban... 😄
fél óra, és nem lesz több itam mallos cserebere, egyesek meg még feljebb viszik az áraikat... érdekes. 😊

shaime01
16+5 8crit blade akkor most 21-esnek felel meg? mert akkor ezzel már tudok normálisan farmolni majd lvl 16-n hwhw <#banplz>

sweech
én meg reflexbõl megvettem volna 😄

Kavácska
én is ledöbbentem volna, ha 1 aranyért látom... <#fejvakaras>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

WuFraZselic
Huh, nekem ez a 35ös quest bonyolultnak tûnik 😄 nem vágom mit kell csinálni igy elsõ olvasásra, de majd rájövök 😄 megöltem ma 4 giant ongot, kb 30 simát, 10-12 blood ongot, de gyûrû sehol... itt is elleszek egy darabig asszem... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gameplusz
Nem, már éjjel 2 volt, de azért sajnálom... (és voltak elõttem ott, csak látom, hogy veszik elõttem...)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
bocsi, ha megsértelek, de gondolom te is érzed, erre nincsen jobb szó: noob 😄

gameplusz
Tegnap olyas valamit láttam, amit sose fogok elfelejteni, és okolni fogom magam egy életen át...

Benézek egy stallba, ott egy sos, 1 aranyért, mondom faja, 32-es blade, akarom venni, közben elbambulok, és elviszik elõlem...<#mf3>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

sweech
húúú de jó játék a silkroad

sweech
jah így értem

Bucser
Igazából annak akarják elejét venni, hogy egyesek így keressenek pénzt. elmentek az ebay.comra 5-6 dollárért árulják a silkroad gold millióját. Nos vesz silkért majmot eladja 1-2 milláért dupla haszon amibõõl keres 16 dollárt ami már 160 silk.. ÉS ugye a 160 silkbõl nem csak 1 majmot tudna venni újra hanem 2-t. Azaz duplázza apénzét minden egyes újraforgatással... Nem kicsi üzlet és valszeg ennek akarják elejét venni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sweech
huh a picsába akkor gyorsan kell vennem xpduplázószarságot :|

Maala
hmm 😄 lol, nem tudom, csak azt, hogy a déli tarim ferry az... (bár ez most ahogy írtam feltûnt, h Salmai miért Asa furulyáját adja???) 😄

thx. kereshettem is salmai-nál a küldetést, amikor a másik ferryben volt Asa-nál :S

Maala
magyarul: elmész Salmaihoz a déli Tarim Ferryhez, felszeded a küldit, (kell 1 slot Asa's Flutenak), majd mész Wangwonhoz, utána mész Florához és Jangyunghoz, cuccot gyûjtesz 2-5 szinten át (Hyeongcheont és E. Magiciant érdemes rögtön 35ön összeszedni), miután megvan mind a 6*100 elmész újra florához, és jangyunghoz, vissza Wangwonhoz, végül el Huhoanhoz, akinek szépen beadagolod a piát. Ha helyesen csináltad, akkor elkezd követelõzni még több piáért, és ekkor elkérheted az "Account Book"ot (a játékban található játékosok kódjait tartalmazza, hehe -éljen ápr. elseje), és mehetsz Wangwonhoz befejezni a küldit, 468 újabb SPvel gazdagítva magad. (320k XP és 187500 SP XP)
amennyiben nem sikerült jól adagolnod (azaz a nálam sikeres -emlékeim szerint- 3-4-6-1-2) számoknak megfelelõ piákat nem jól adagoltad, és elfogy minden alkoholod, netezel 1 fél órát, és újra elmész a szeszfõzdésekhez, és kérsz tõlük egy újabb adag piát. (a szabadidõdben kereshetsz tuti tippeket, hogy mi a helyes sorrend, nekem nem sikerült egyet sem találni... csak vmi 4-6-1-2-3, de ez nem jött be, így lett 3-4-6-1-2.) de az biztos, hogy TÕLEM sose tudod meg, én mien sorrendben adagoltam a piákat... 😊😊😊 (hehe bocs, kicsit pihent vagyok ma)
amúgy az egész szerveren KÁOSZ uralkodik, mindenki betankol 1-2 hónapra elõre Mallos cuccokból. 😊

Level 35
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Yangyun, Jangan herbalist
Flora, Jangan adventurer
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Huhoan, gambling house giard of Jangan
Salmai, ticket agent for Oasis
1. U have to start with 7th quest here to get Asa's Flute, then its just talking with Wangwon in Gambling House. (1st city)
2. Get:
- 100 Hyungcheon powders.
- 100 Ong feelers.
- 100 Small Red Scorpion legs.
3. Get:
- 100 Earth Magician eyebrows.
- 100 Blood Death Flowers leafs.
- 100 Red Scorpion legs.
4.Just talk with Wangwon.
5.Talk with Huhoan, use wine/champagne/whisky only. When he says he wants more, ask about that book, and exchange it for the flute.(nice sp reward)
6.Talk with Salmai to get Asa's Flute.

------------------------
készül már a honlap csak az npcrol kell már képet szerezni 😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

a 35-ös questet kitõl kell felvenni?
Wangwontól nem tom :S

Nah ez jó volt...
Már untam, mondom ezek soha nem dobják ki a gyûrût, erre elindultam visszafelé. Erre megláttam egy giantet, nah, mondom még ezt az egyet leölöm.
Hát nem kidobta? 😄

sztem 11 tõl lesz 😄
lehet ha beviszel 1000 dobozt kapsz majd egy Silket 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Legalább kevsebb lesz a kis szõrös rohadék majom, fú de utálom õket :C
Nem csak azért, mert elszedik a cuccaimat. Inkább azért, mert egyáltalán nem illenek bele az aranyos kis makikák a silkroad világába!

shaime01
csak sozlo khogy venice-n még vigan lehet venni mindent.