Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Miutan az hogy az orszagon belül milyen netkapcsolatod van a koreai szolgáltatót és a nemzetközi vonalat qrvára nem érdekli úgyhogy nyugodtan lehet laggos amíg a fatáv nem lesz nagyobb nemzetközi vonalat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szaruman
Nem a net miatt lagos, 2,5/1-es net mellett nem szabadna lagolnia^^ De megteszi a kicsike...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

sweech
én sem játszok a lagg miatt :|

nekem jó netem van nekem nem laggzik nekem tessék utálni 😄

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

WuFraZselic
ez elképesztõ... 4. napja vagyok 33as szinten, egyszerûen nem lehet/tudok játszani... tegnap 2x, ma 1x haltam lagg miatt, de nem egyszerû lagg, majd 1 percig álltam tétlenül... nagyon elegem van már!!!<#boxer>de reménykedem egy szebb jövõben 😛 a lehetetlent megpróbálom holnap teljesiteni, 48%ot fejlõdni, de ilyen szerverállapot mellett örülök, ha 1 hét mulva meglesz a 34... :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kavácska
hmm ezjó ötletnek tûnik.. 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

datango
2* haltam a lagg miatt , inkabb alszok , nem idegesitem mar magam, free game, item mall , sose lesz már lagmentes..!

fejlesz ki egy frost novat legyeskedj körültte majd amikor olyan 2-3 mob rajta vna nyomd rá és ird be "haha" 😊

Kavácska
tehát ha jól értem, megütöm, elfutok, õ vissaztámad még mikor lila vok, de ha kihúzom addig h fehét legyek , akkor verekedés közben visszaválthat fehérre, gondolom ehhez az kell h ne üssem meg! Jól értem?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

egyébként ha akarsz csoportos pk-t 😄😄
menj el jangan elé egy nukerel nyomj el egy nuke-t és láss csodát😄😄

nem 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

támad egy picit és fuss elõle és várj egy picit és lehet hogy támadása közben viszavált és pK lesz 😉

már 2 szintet fejlödtél?!😄

Kavácska
na errõl a képedrõl beszéltem, ezt láttam már, ezért gondoltam visszatérõ pk-s vagy 😄

Kavácska
dejó megtárgyaljuk hogyan kell felkészülni egy pk -ra, de már naon szorul a hurok néhány srácnál... csak az a gáz nagy kárt nem tuok benük tenni, a másik durva h vahogy le kéne pk-ztatni magam velük, erre ötlet vkitõl 😄

nagyobb bünti ha õ kapja a pk-t <#nevetes1>

vazz elõb is szólahatt volna 😄
vagy csak kérj meg egy havert + eldugott hely
Pl ez 😄

mindent tegyél be a storage-be pkáztál mert a fegyodon kivül kifogsz dobni vmit aztán pedig kérj meg vkit hogy öljön meg vagy ölj meg 3db piros mobot😊

Kavácska
akkor jól el kell bújni a srácok elõl, a mobírtáskor.. ami persze lehetetlen ...

<#rinya>

1200 PK xp egy gyilkosság 1 mob le visz 5 öt egy halál 200 at

Kavácska
és pirosból?

ott vmi mobokat is kell már ölni nem? meg kinyírnak meg ienek...

1 perc max

Kavácska
jaaaa
mert már a lilát is lehet támadni! Huh téleg <#boxer>

a nem jó, kinyírnának 😄

de hogy leszel megint fehér?

ha megölnek kb 30 aso 4k-t

Kavácska
lilánál mennyi xp-t vesztesz?

Kavácska
jó ötlet, csak auto potival már a lagg sem akadály...

megütöd csak lial leszel ami hamar elmúlik és nem vesztess sok XP-t
PK ne legyél 😄
ha pl le KS elik a mobot várd meg amíg sokan harclnak ellene és fagyaszt modnjuk le 😄 laggban nem td mit csinálni

Kavácska
oksa, csak azt látom múltkor kép mikor piros a neved 😄 most meg írod a két pk-t

lol

akkor írd már le lécci pontosan mivel is jár ha piros lesz a neved, mer néha az én kezem is elindul alt felé, ha kselnek ezerrel, pl ha csak megütöm az minek számít???

vaz nem jó 😞
na mind1 egy emberke áll a tevén + ey 49 körüli magyar 😛

csak 3 szor volt PK -m 😄
1löször azt hittem simán lehet szal havert le PK ztam 😄
2. dszor bele KS eltek a Mobomba és neki dobott és utána "haha" zott 😄
3. dszor lila volt és mire lõttem fehér lett de folytatja a löcvést (naon idegelõ mési lett már így csak Cape levételnél)

Kavácska
akkor jó, akkor jó sok magyar van mindegyik serveren...<#email>

sweech
babelen is, sazl gondolom mindenhol

Kavácska
Viktor te miért pk-zol állandóan? <#violent><#miaz>

Demila
xart nem<#buck>

X-bow Apollo

Kavácska
Nemtom Athenson mennyien vagytok, de Aegén is elég sok magyar arccal találkozni, városban kóvájgok rengeteg union társsal összefutok...
És rajtuk kívûl is rengeteg a magyar <#worship>
hála a jó égnek!!!

ezek lesznek maxolva egyébként

light-ból a imbue shout's nuke passive must-piercing és conc sztem bár az lehet csak lvl 1-s marad
fire-ból a nuke
cold weak of guard ( egyértelmü phy def + passiv max lvl 3-ig )
heuskal soul spear move / ghost spear passiv <-- ezekbõl gondolkzook egy második és 3-ik könyvben is ^^

Sikalalt tól csortam 😄
Tevén harc

Aege nem laggol 😛

gameplusz
Fire-lighting ütõs páros, ajánlottam eddig mindenkinek 😊 Mivel én a powerlvl híve vagyok, ezért azt majd csak késõbb húzom fel... ^^ (persze-persze 😄)

Mindenképp a passzív skill, a defense és a 30-as nuke kell belõle, a többit hanyagold 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nem kene annyit HAXXOLni <#banplz><#fogmosas>

sweech
te is babelen vagy? nekem is laggol de a guildben azt mondták nekik jó :C

bm+ ilyen laggot Babelen még nem tapasztaltam

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Maala
full str fire+bow, egy kis ice-al pvp-re, és a késõbbiekre... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ha sikerül ,remélem akkora lagg lesz hogy inkább vodka+tequila+sör megy ma este

de jok a hétvégék,mert nem tudok felépni.....
..........s.....f.......r....k...a....

😄😄😄

--------------------------

fontos kérdés. >.<
inkább gameplushoz a kérdés 😛
must-piercing series-el elég szépen sebez a light DE viszont mint azt mindneki tudja hogy a fire-nak alapbol nagyobb a dmg-je szerinted mivel az én is karim szépen sp farmolt mármint a lightos😊 jó 5let egy fire & light nuke'r verzio? végülis ugyanaz mint ha 3 ágon fejlesztenék egy str-eset pl blade + cold /fire mert a firenek must-piercingel nagyon megnõ a sebzése és mondjuk ugy funny lehet hogy kap egy aranyos wolf-t azt hiszi "HÁHÁHÁ itt az én idõm most cooldownja van" mert pl blockolta az elözöt aztán én ránézek õ rám néz és tudja hogy itt a vég mert egy bazi erõs flame-wave-arrow szál felé 😊)

még van sok sok KK sp-m szóval nem lenne gond egy 3-ikat kimaxolni heuskalbol ugy is csak a soul meg a ghost-t használom és a passive-t

vélemény/vélemények? 😊

sweech
nem

indíts már egy íjászt teis megyünk megint ketten elejétõl 😄

sweech
nekem igen...másnak nem

nem nagyon 😄
laggol még a babel?

sweech
nem bírsz megmaradni egy helyen? <#beka3>