Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
másrészt maala ez midnig igy van a régi skillek elfelejtödnek ez igy szokott lenni mert jönnek az uj erõsebbek majd az 51-s hátraszaltos skillen fog az állad kiakadni 😄 és megsugom jönnek a lvl 6x-es combok is... hehehe csak legyen 100-s a max lvl itt is ... MWHAHAH 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
majd egyszer, ha lesz kedvem, felhúzom a tüzet, most inkább visszaállok power levelre, lusta vok napokig farmolni... 😊 "majd lesz idõ 70en LOLOLOL"
amúgy a tûz fõleg azért jó, mert ott vannak a P.attackot erõsítõ buffok/passzív. 😄
29es 4es kombó: jobbra-balra felugrás+vágás, majd leesés után még egy oldalirányú. (asszem 😄) 29es 5ös: nem emléxem 😄 de komolyan. 2es komób, aztán egy 3as ütéssorozat, amibõl 2 cask sima döfés 😄 amikor 29re értem, és mexereztem, akkor még odavoltam én is érte, aztán látod, most már azt sem tudom, hogy mit csinál, pedig használom mobonként. 😄
amúgy nem tudom, nekem 43as (-44 vok, de még nem volt idõm "letámadni" a maradék 25x dupla XP percet) szinten 41es kombóm és 41es 7sor 2. könyves skillem van, úgy a 48as white spider: knockdown-5c-4c-3c-knockdown (42+4es blade crit4 -ELADÓ!!! 😄)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
egyébként várom már a 29-s combo skill-t wááh annyira akarok már ugy ugrálni mint a kisnyuszi 😄 egyébként ugye ugy van a combo hogy elöször picit aztán egyre nagyobbat majd a végén egy bazi nagyott csap nah most tegyük fel kezdésnek üt egy 42-s 500-at akkor mire végez 2 comboval mondjuk egy 4-es 5-sel ha az ellen nem blockolja hpja nem marad? oO mert annyi hpja nincs szegény str-esnek hogy azt túlélje ha egy szinten vannak
mert nagyon kezd tetszteni amikor jangan elött harcolgatnak és ugrálva ütik egymást egyrészt krva látványos 😄 másrészt meg tetszik amikor annyit látni a csatából hogy block block block block 1392 critical block 543.. 😄
nem érdemes maxolni, ugyanolyan effektek vannak végig. elég az elsõ alapszintût megtanulni. 😊 bár nekem 29es jegem van most, ha elolrõl kezdeném, máshogy csinálnám. 😊 de jó ez így is.
kérdés szerinted olyat hogy ice river series érdemes-e maxolni pvp-re?
kerek 4 napos sp farm volt banditoknál há wáh elég szép kis sp mennyiség gyült össze 2 ütés vlt max 1 bandit ( blade 16+5-el ) most akkor megy a power lvl amig el nem fogy az sp-m😊
Visszük az 1-es tradet... sok tíf... 2-3 klán kontra hunterek. Pfúúú mi volt ott! 😊
Visszaértünk Jangan-ba, aztán Chakji quest. Mire arra mentünk sok hunti állt és dumáltak néhány thieffel 😊
Mondanom sem kell a huntereink is szaladtak vagy 2 kört >.<
a másik meg iszonyat pvp + hunti vs tíf asszem ugyancsak a keleti kapunál
egy szép mondat egyik klántársam szájából:
"Hexena mindig annyit üt, hogy meghaljál bele 😊"
Hexena egy tápos sok+-os a Troy-on)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
most láttam a botosok listáját...
dee_ = deeFX, az elõzõ listán volt rajta. most olyan 38 körüli lehetett, amikor megint letiltották. 😊 muhahaha
(neked hat órányi dupla xp elég 2 (vagy 3?) szint lépéshez? az igen! 😄 )
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
de a 64 es az suck az ART valóságban szebb talán ...
olyan... varázslós 😄
ui.: picit giantolatam erre nem akkor kezd el laggolni ? 😄 giant + champ + sima 😄 225 HP nál meg Auto-Poti mentett egy bravúrosat 😄 (14k XP)
ezen mi a szép?😄 ugy néz ki mint egy dugohuzo nagyban.. de most komolyan.. :p
izlések és pofonok
i <3