Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Érdekelne a véleményetek, egy pure STR Glavie+Fire karinak a tûznél a River Fire Force Series-t meddig érdemes húznia? Valahol azt olvastam, hogy néhány ember egészen alacsonyan tartja, mert magasabb szinteken az égésbõl származó sebzés elhanyagolható.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Meddig szokott tartani 1-1 ilyen update? Tegnap kezdtem el játszani most pedig nem megy.
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Lord Nornak: igen az update után kivett mindent övbõl, mintha szûz kari lenne... sajna
de a traddel nagyobbat szoptál sajna
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Én (más ügyben) másfél óráig faggattam a kiccsajt, hogy hogy is mûködik ez? DE ma sem értem teljesen tisztán... 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mondjuk nekem pont pc-tíf aprítása közben volt server reset... én meghaltam, õ nem... SUXXXXX 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mennék én, de nehéz rászánnom magam. 😄 meg most Robot Chickent nézek.
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Köcce
u.i: lvl 5 viszont nincs (még?), gp számolás sem mûködik 4 után
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
lvl 2-höz náámtom 😞
lvl 3-hoz 9 milla kellett
lvl 4-hez 14 milla
sztem
lvl 5 19-20 milla elég lesz
lvl5 elvileg nincs. 😄 de majd ha a Harcosok is meglépi, megtudjuk biztosra mi is. 😄
Aege, Magyarok guild (lvl.4)lvl.35 Babel, Magyarok guild (lvl.4) lvl.46
Tegnap éjfél elõtt pár perccel a Magyarok guild meglépte a lvl.4-et.
Jeeeeeeee😊)))
Aege, Magyarok guild (lvl.4)lvl.35 Babel, Magyarok guild (lvl.4) lvl.46