Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
I'm a Barbie girl in a Barbie world
Life in plastic, it's fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation

<#banplz>

Lord Nomak
Barátnõm itt öli belém az ideget, low lvl szinten kellemes dolog ez az event, már 14-es szinten van és másfél órája se játszik kb. Athens olyan lagmentes hogy áááá.. lol.. fszom.. =(

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

új comic strip vagy miatököm ^^

ien laggban ? 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gameplusz
Csókolom bácsik 😊 A master visszatért, rettegni... 😊 3 napos döglõdés után rávettem magam xp reinstallra<#vigyor><#taps> Most meg amint látom dúl az event, szal 0-24-es szolgálatban leszek keddig, mindenki rettegjen, jönnek a leveláppok!!!!!!!!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

WuFraZselic
jaaa akkor mind1... 😄 apróbb hiba, megesik 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csak mostanába annyit szintet lépsz hogy már azt hinné az ember minden nap lépsz egyet

ez de szar msot 😞😞(😞: teljesen laggos

már 1 hete 😄

WuFraZselic
vayg eddig is 34es voltál? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

? 😄

WuFraZselic
ó, gratz a lvl uphoz Vic 😄

nincs 😄

tradelt és megölt egy Earth Ghostot ....

tpisti24
28-as glavie van egyeltalán?

tpisti24
ha olyat dobott akkor grat. de nem tudom hogy dobhatott olllyant...

alibá a mezőrűl
hohha, ez rendesség 😉

tpisti24
Lord Zax! nem tudom hogy dobott neked 28as SOS-es glaviet...

tpisti24
milyen event?

lvl 16 on 20 as cucc ? 😄

ui.: meddig tart az event ?

Lord Nomak
Ha valaki Athenson van és bevenné asszonyt csapatba az szóljon nekem.. vagy neki.. csak fórumon holnap engedi leghamarabb írni mivel 24 óra bla bla..

Sziasztok.
Végre van már ugylátom megint szerver.
Egész jo igy ezzel a emelt szorzoval. Most pár ora alatt találtam annyi cuccot mint máskor egy hét alatt. Ahogy bementem pár perc mulva egy 28-as sos glaive esett. 😊 Amugy nekem most semmi bajom a laggal, tök jol megy minden, remélem igy is marad mostmár.
Xian szerveren van valaki akihez csatlakozhatnék? Klánba vagy partiba, ha igen keressen meg. Lord_Zax néven vagyok bent.

Lord Nomak
laggos tetves sz*r g*ci szerverek, háromszor haltam meg azért mert laggol ezt a szar, és zombi státuszra rányomta a hp potit de az abnormal potit nem.. k*rva életbe elegem van de tényleg..

Aege lag: 4-8 sec késés
Venice lag: 10 méter elõre, majd 10 méter hátra

Többi szervert meg sem merem próbálni, fõleg olyat nem ami már az õsidõk óta megy..

shaime01
😞 nkm nincs tul sok esélyem én tiger girlt is nyomom a comboimal de hát az nem elég mert odajön 1-2 nagyobb intes bers modban azt csá 😄

egyébként ma tök jól elszorakozott velem pár nagyobb szintü glavie-s ^^ nekem dobálták a glaviejukat erre 3 block volt egymás után 😄

Maala
No, a tegnap félbemaradt Uru-móka helyett rendeztünk ma egy "bepótló" eseményt. vagy inkább "Kompenzációs eseményt", ha már ez úgyis itt van. 😄
pár kép.
http://www.mxb.dk/upload/uru1.jpg
http://www.mxb.dk/upload/uru2.jpg
egy jó tanács azoknak, akik még nem harcoltak Uniquekkal: húzzátok föl azt az istenverte autopotit, ilyenkor úgysem az számít, hogy mennyi fogy, hanem hogy túléled-e addig, amíg meghal. (cucc miatt, meg ha nem autoXP ptyban vagy, a kikerült neved is múlhat rajta. most hálaégnek autoXP volt, így a nyertes: Cicamica. Gratulálok neki. 😊 (lv49, full int armor fire+light, 48+3 crit11 spear -több méretét nem tudom)

http://www.mxb.dk/upload/winner.jpg

este még beütemezhetünk egy vadászatot a klánnal. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tpisti24
Lord Nomak ! megkérhetlek hogy egy kicsit majd gyere fel a Venice-re?

disorder14
Hello mindenkinek
Valaki találkozott már olyan problémával hogy a gameguard kiírja hogy "gamehack has been detected"?E miatt nem tudok játszani.Pls segítsen aki tud.

Bucser
Osztom ezt a véleményt bár én most baseball mogulozok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Látom egyre több mnagyar hódolója van a gamenak😊

zépen termeltetek az utóbbi idõben😊

Jó játékot a továbbiakban is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lord Nomak
Szerintem pluszban gondoltad a százalékokat 😊

shaime01
húh...vaz.. belegondolok aki most csinál karit az 3 nap alatt +30%-al felhuzhatja magát 3x-es szintre... én is most 0,05-t kapok.. WOW !

Kavácska

event(04.28-05.02):
-30%-kal több xp a mobozásból
-50%-kal több arany esik
-100%-kal megnövelt item drop esély

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
keddig

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shaime01
ez is kezdésnek.. esett... 😄 nah akkor ez az event meddig is tart pontosan?

shaime01
ehh sos spear 32+2 ^^

Kavácska
egybõl behalt a fórum, ez nem szép skacok..

Kavácska
aranyat töbet dobnak mindenesetre a sosu fegyóra várok épp

Kavácska
huh vmit elcsesztek kaptam egy 68as karaktart és a Vietnámiakkal vagyok egy klánban... <#fejvakaras> most tanulhatok meg vetkongul

Maala
3. mob egy 45ös blade. fasza lesz ez. tuti ölünk egy Uruchit 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

megy a game

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Maala
no, megy a szerver.

circa
Áhhhhhh, nem igaz, egész héten ott punnyattam debrecenbe, xar 1.6Ghz -s gépnél, meg kinlódtam a zhkkal, most meg amikor végre játszhatnék megszakad az egész game. <#mf3>

Kavácska
CHECK van <#dumcsi>

Ehh....akkor semmi érdekes....
Check szervert látok épp

Kavácska
Ez a zöld Start gomb itt a bal alsó sarokban nekem eddig is itt volt 😄

Valami történés van,mert már van Start gomb:-))

circa
Na fasza...

Log-in Related Information

Date : 4/28/2006
inquiry : 49

Hello. This is Silkroad Online.

There is a problem at the moment, that does not allow users to login to the game. Also, some functions at our homepage might not be available for use.

We are trying our best to fix this problem as soon as possible, we kindly ask for our users understanding and patience regarding this issue.

Once again, we apologize for the inconvenience caused.

Kavácska
Maala! Bocs, éjjel beérkeztem kicsit ittasan és nem frissítettem rá az oldalra, azért írtam, h "látom még mindig semmi" <#nevetes1>

huh <#banplz>

Maala
hehe, megint nem megy. 😄
reggelt, emberek.
éjjel nagy fasza volt, beléptünk, aztán nagy laggggg. 😄
utána 10perc alatt 3 giant. 😄 jó kis fejlõdés ment... most meg ha elindulnak a szerverek, akkor ez az event... nyami. 😊

Husimoto
Komolyan Atomot nekik😊