Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life in plastic, it's fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation
<#banplz>#banplz>
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ui.: meddig tart az event ?
Végre van már ugylátom megint szerver.
Egész jo igy ezzel a emelt szorzoval. Most pár ora alatt találtam annyi cuccot mint máskor egy hét alatt. Ahogy bementem pár perc mulva egy 28-as sos glaive esett. 😊 Amugy nekem most semmi bajom a laggal, tök jol megy minden, remélem igy is marad mostmár.
Xian szerveren van valaki akihez csatlakozhatnék? Klánba vagy partiba, ha igen keressen meg. Lord_Zax néven vagyok bent.
Aege lag: 4-8 sec késés
Venice lag: 10 méter elõre, majd 10 méter hátra
Többi szervert meg sem merem próbálni, fõleg olyat nem ami már az õsidõk óta megy..
egyébként ma tök jól elszorakozott velem pár nagyobb szintü glavie-s ^^ nekem dobálták a glaviejukat erre 3 block volt egymás után 😄
pár kép.
http://www.mxb.dk/upload/uru1.jpg
http://www.mxb.dk/upload/uru2.jpg
egy jó tanács azoknak, akik még nem harcoltak Uniquekkal: húzzátok föl azt az istenverte autopotit, ilyenkor úgysem az számít, hogy mennyi fogy, hanem hogy túléled-e addig, amíg meghal. (cucc miatt, meg ha nem autoXP ptyban vagy, a kikerült neved is múlhat rajta. most hálaégnek autoXP volt, így a nyertes: Cicamica. Gratulálok neki. 😊 (lv49, full int armor fire+light, 48+3 crit11 spear -több méretét nem tudom)
http://www.mxb.dk/upload/winner.jpg
este még beütemezhetünk egy vadászatot a klánnal. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Valaki találkozott már olyan problémával hogy a gameguard kiírja hogy "gamehack has been detected"?E miatt nem tudok játszani.Pls segítsen aki tud.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
zépen termeltetek az utóbbi idõben😊
Jó játékot a továbbiakban is😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
event(04.28-05.02):
-30%-kal több xp a mobozásból
-50%-kal több arany esik
-100%-kal megnövelt item drop esély
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Check szervert látok épp
Date : 4/28/2006
inquiry : 49
Hello. This is Silkroad Online.
There is a problem at the moment, that does not allow users to login to the game. Also, some functions at our homepage might not be available for use.
We are trying our best to fix this problem as soon as possible, we kindly ask for our users understanding and patience regarding this issue.
Once again, we apologize for the inconvenience caused.
huh <#banplz>#banplz>
reggelt, emberek.
éjjel nagy fasza volt, beléptünk, aztán nagy laggggg. 😄
utána 10perc alatt 3 giant. 😄 jó kis fejlõdés ment... most meg ha elindulnak a szerverek, akkor ez az event... nyami. 😊