Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap elõtt vettem a délelõtti tradek összegébõl 100 lovat a laggban 😊
csak 50 kellett volna...
Nem baj nyitok egy ranchot és bobival, meg dzsokival, az öreg dzókkal és réjjel nagyokat lovaglunk majd 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://www.silkroadonline.net/notarget/cartoon/cartoon.asp?ctmode=5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én nem hagyom ott a karimat... esetleg a kövi szervernél 😊
nah az én karim blade str-es lesz!!
>-< én menni fogok az 100% ugy sincs suli szóval wáháhá 😄
Jó, mert:
Talán kevesebb lesz a terheltsége a többinek és te lehetsz a szerverkirály
Rossz, mert: hogy nem lehet átvinni a karit és elölrõl kéne kezdeni (amihez nincs kedvem). Nem motivál a kiskirályi cím
Ja lenne egy kérdésem:
Ha full int mágus vagyok, és csak azért van a kezemben fegyó hogy a blast-jaimat erõsítse, akkor az adott fegyver mastery-jének a felnyomása javasolt? Tehát nem használom ütésekre, csak spell-ek kilövésére, és a fegyver mastery-je meghatározza-e ad-e bónuszt a spell damage-hez?
ugyanez shieldekkel, most dobott 26ost BR 11 el, elmegy a ...ába 😄 de ugye ki a kcisit nem becsüli.. jó lesz majd a kovácsnak 😄, azért nem panaszkodom, sok item esik és egyre több +os, de jobban örülnék stat + osnak... narancs tífbõl 33+2es nyaklánc viszoint kira drop 😄 na befejeztem 😄
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
server will shut down in 5 minutes
please log off now
Na kéremszépen 😊 összegeznék 😊
A hétvége szar volt. Folyton kidobott. DE minden rosszban van valami jó:
Találtam végre egy lvl38-as glavie-t kb 200-250k-ért 😊
A szomorú az benne hogy csak a 6-os crit-je, de egyenlõrte nem hiányzik a 10 😊
szóval vettem 3 weap elix-et (union áron) és csináltam belõle egy lvl38+3 +1str (BULE volt alapból)
ezzel kihúzom lvl42-ig 😊
Kérdés: lvl35+2 (sima) glaviet mennyiért tudom eladni?
a másik: a fent említett fegyó mennyit ér?
nem negyon szoktam stallni így nemtom 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
na jóccakát holnap re 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
-megunhatatlan !
-lvl 1 es lazán megöl egy lvl 10 es ha a profi (msot toltam és egész szerver egy 29 est hajkurászott 😄)
- csak néha laggol (nem ful szerverre kel menni)
-lehetzs közelharci vagy távolsági de csak a kettõ keveréke a faxa (lásd lebénítod az ellent és lövöd 😄)
www.gunzonline.com
szted próbáljátok ki 😄 és zóljatok ha mentek mert mek én is 😄
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
Ilyen finomságosk is vannak rajta:
Seal of Star acts as +5, a full set would add 5str, 5int, and 10% move speed.
Seal of Moon acts as +10, a full set would add 10str, 10int, and 15% move speed.
Seal of Sun acts as a +15, a full set would add 15str, 15int, and 20% move speed.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne