Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petruska
hétvégén nem nagyon érdemes játszani, max éjjel😊 Akit érdekel tettem fel pár képet a galériámba😊 Cép screenshotom van a karimról.<#puszis>

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

datango
de van 😞<#rinya>

Petruska
Sp calculator, parancsolj😊
http://sro.mmosite.com/x/

Kavácska
próbálkozz folyamatosan, be fog engedni!

Bárcsak aege nem engedne fel így!
idejét se tuom mikor nem engedettbe elsõre...

örülj h nem enged be azt jelenti h van felhasználó korlátózás, ergó valszeg nincs lag <#nezze>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

HencStein
Teli van a szerver

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

gertrud
próbálkozni sokáig...

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Connect Due to server traffic vagy ilyesmit ir ki 😞 MI lehet?

Sziasztok! Be akarok lépni egy serverre (Athens) és The Server Disconnected, és pirossal a server mellett ott van hogy Crowded<#confused> Orvosság van?

Atisz
Attól függ, ha 30+-os karid van akkor ne...de amúgy gyere 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Blinkye
Babelen nyomom.. de az utóbbi hozzászólásokat nézve lehet,h még nem késõ átmenni Greecre.. szted lenne értelme?

3Ds MAX :)

Atisz
Ha az élvonalba akarsz kerülni az új szerveren akkor ezt felejtsd el...ha régi szerveren csinálod ezt, akkor gratula és sok szerencsét...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Jujjujj...csak nem egy elbas... izé hybrid karit látok? <#vigyor>

Atisz
Úgy tûnik itt semm lesz olyan jó a community (bár még bármi megeshet), marha sok a _vn és tr_ (vietnámi és török) klán, illetve a más szerverekrõl átjött többi guild sem a nagy öregekbõl, karakterekbõl áll (ami logikus is hiszen akik régóta sro-oznak, nem fogják otthagyni a BECSÜLETESEN bot és item mall-os szarok nélkül összehozott 60-70-es karijaikat egy új szerver miatt hogy õk legyenek a királyok...)
Ez az új szerver tehát az újaknak van, illetve a kisebbségi komplexusban szenvedõknek, akik unják már hogy szétkenik az arcukat a high lvl hunterek/thiefek, vagy - mint az én esetemben - csak egy új típust akarnak kipróbálni (full str glavie + fire).
Már az elsõ nap megalakult az Oasis szerver 1. számú botter guildje, az Imperial is, sõt már ki is akartak rabolni a csicskák a szokásos "NPC thief ráhúzásos" módszerrel, de akkora noobok voltak, hogy még ez sem jött be nekik...hiába, pvp-ben nincs bot <#mf2><#mf2>

Atisz
Lol, ez kemény 1 hét után már rendszeresen ölik Ureuchi-t. Kár hogy volt pár vizsgám (és még lesz is) tehát nem vagyok a topban.
Egyébként aki az új szerveren van, ne szarja az idejét sp szerzéssel, meg lvl/mastery gap tartással, hanem minden maxoljon (max 1-2-es különbség) a gyors fejlõdés érdekében. Hiszen kit érdekel ha nincs skillpontod 1-2 skillre, ha ott vagy az élmezõnyben... <#nyes><#nyes>

Kavácska
azza lehet a majmot táncoltatni ha van...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

circa
Az action-ök között az utolsó sorban mi az a charming action nevû vlalami???

Atisz
Dobjatok fel pár nevet hogy kik vannak most Greece-en, én is kezdtem egyet (lvl 22) ugyanazon a néven (Cicababa).

Atisz
Photoshop...

azok a régi szép idõk 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
ejj, van 3.2k sp-m (4es farm, igy is 0.04et kapok bumwangért, és 1 sp / mob, xp scroll 4 life ismét 😄) és még 800 kéne ahhoz, h CSAK a firet feltoljam 43asra, és a 43as fire nuket "elõhozzam"... és kéne még lightot fejleszteni, ahhoz is kéne 4-5k sp... háát scrollból van idõ még bõven, 45ig ugyis farmolni fogok! rem lesz belõle vmi jó :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kavácska
köszönöm

sro.mmosite.com/x/ asszem

Kavácska
rakja már be vki a sp számláló linkjét pls! köszike

Kavácska
ne 15 ön farmolj, hisz 16on jön a sos fegyók! ajánlom még mindig sos bow-t, azzal sokkal jobb picit 😄

ajánlott az xp scroll! 😄

vagy ne sos-t vergyél hanem egy sosunt, és akkor lehet pirosakat is lõni az is két lövés max 😄😄😄😄😄

shaime01
ja és 1.5 hét volt <#integet2>

shaime01
söt többet elsõ 3 nap 0-24 volt nah tényle gmentem😊

shaime01
-- lv 9-s különbség 1 mob 1 sp óránként olyan 300-400-t biztos csináltam és naponta 7 óra +-t játszotam... de most mentem.. igaz esik az esõ.. sebaj.. ^^ BB re majd 😄

shaime01
tudom azért irtam hogy mond meg neki

Blinkye
Shaime,hogy a rákban csinálsz egy 7 alatt 30-35K SP-t? A bowmanoktól 130ESP-t kapok és egy óra alatt kb 200SP-m jött össze. 269000 bowment kéne legyaknom 35K SP ért <#ijedt> Ami ilyen tempóban kb 8 nap non-stop gyilkolás 😊 Lehet,h veszek duplázo ticketet és megcsinálom 1 hónapig csak bowmant gyakok. kicsit uncsi lesz,de sztem megéri. Viszont lvl 15 vagyok és nem akarok lépni. érdemes meghalogatni párszor,h ne lépjek szintet vagy nem fognak sokkal kevesebbet dobni?

3Ds MAX :)

gameplusz
Bowman2006, Vencie, legutóbb (1 hónapja) mi klánuknba volt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
amíg nem jön vissza külföldrõl és nincs meg kártya neki addig biztos nem, ezért kérdezem én is, mivel ilyen szinten elrontott skill arányokkal játszani még lehet, viszont ezt mind a játékban visszahozni item mall nélkül lehetetlen

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
Nomak, akkor ezentul te nem tudsz szerezni silket? <#szomoru1><#sir>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
viszont kérdés valaki közületek szokott venni silket ? mert a kártyát amit ótépé csinált neki nem vehetem át én meg így nem tudok ezzel a karakterrel mit kezdeni hogy szétvancseszveazegészmerthülye 😛 mert aki tud vásárolni silket az szóljon és akkor befizetek neki pénzt õ meg feltöltené ha lenne olyan kedves na meg persze kapna grátiszt ha már veszi a fáradtságot hogy segítsen 😊

Lord Nomak
szia maala 😊 mondtam neki telefonon, vagyis írtam sms-t hogy mit írtál ide és elkellene gondolkodni rajta, aszonta hogy jó csináljam meg a karakterét akkor bowosra a továbbiakban 😊

CoD2 klánt az az MP klán ? 😄

LRO = LagRoad Online 😄

Maala
Lengyelországban még nem voltam szórakozni, csak kb az összes játékostársadalomból ismerek lengyeleket, és az egyik "legjobb fej banda", ha érted, mire gondolok... Tegnap beszól egy lengyel a CoD2 klánom public szerverén: "Eddig azt hittem, hogy a miénk a legdurvább nyelv, de ahogy elnézem a tiéteket, ez a legõrültebb."
No meg persze Athenson is egy csomó lengyel van, aki segít bármikor, ha megkérem...
és hány hétig nem látok tõled egyetlen hejtelen madzsar mondatyot sjem? (gyk: meddig leszel távol?)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mi meg megyünk LRO-ba 😄

Maala
Nomak, sztem most már maradj bowos... majd szépen eléred a 70et és akkor elkezdesz farmolni... de az tény, hogy STResbõl a leggyorsabban a Bow+Fire+Ice tud fejlõdni. kellenek a sebzésnövelõk neki. PvP-t úgyis el lehet lassan felejteni 40ig, a tradehez meg lovat kell venni, ha a magas szintûek basztatnak. bár én inkább azt javasolnám, hogy hagyd a picsába Jangan-DHt, és menj hottanba. Dead Ravine-ban simán megoldható a dolog, fõleg, ha megkéred 1-1 klántársad, aki épp aktív, és nem baszik felmenni a szerverre. vagy végsõ esetben elkéred a számom, és felhívsz, hogy menjek tradelni. 😊 (volt már rá példa) de ez most úgysem aktuális, mivel te mész el FRO-ba, a "magukat kutyával s**gbedurrantók" hazájába (személyes élmény volt a hotelben, ahol laktunk... feledhetetlen!!!), szóval
Jó Utat. (szeretettel, a Malév)
én személy szerint ha végre lenne 2x XP scrollom, felmennék 70ig, és elõbb fire-t, majd bowot, végül glaive-t, és ice-t húznám fel... de NINCS. :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

^^😄 silkroad.uw.hu/oldal/index.html itt is készül ám something 😄

shaime01
én az 51-s combo miatt csináltam csak blades karit.. 29-ig tényleg kinszenvedés vele menni.. onnantol 1 combo 1 combo 1 felrugás m

Kavácska
télleg lassabban fejlõdik mint pl egy íjjász, de anyival jobb is 😛

shaime01
2-1 miota jó nkernek? na mind1 😄 te karid sztem nem sebzel annyit mint egy pure ^^
egyébként blades lassan fejlödike? 40-48-ig 1nap 1lv megfelel?

gertrud
Sztzem meg a the best a 2:1 intes spear+light+fire :-) Sok ember még nem találtam, aki legyõzött volna :-) KIVÉVE: pvp, és full str+blade + ice és nem lehet használni pillt, akkor megpusztolok, de néztem bladeseket, kurva lassan fejlõdnek.... Mire megölnek egy monsztát én 3-al végzek (bár én tömegpusztító vok :-))

gertrud
Nézz privátot :-)

shaime01
kor?méretek?are you kocka?do you have a boyfriend? <#law><#hehe>

shaime01
egyébként ma döbbentem rá.. egész nap álló pélóval közelkedni.. 😄
nah jó nem.. 😊

Jagi
Ezt mondtam már régen is 😊
Az a jó kari amivel szeretsz játszani 😊

Petruska
Nálam kövi a helyzet, kipróbáltam milyen a full int és a full str ugyanazzal a fegyverrel(íj) és arra jutottam h az én játék igényeimnek egyis se túl jó.
Ezért aztán 2srt 1 int lettem, hybrid ill ahogy sokan csufoljátok, elcseszett.
Igaz alig trade-elek, nem pvp-zek, csak mobot ütök dögivel, ha épp van idõm.
Erre nagyon is jó vok.Viszont a felszerelésem le fogom cserélni str-esre, eddig jobbára minkét bonusz volt rajta, no meg plusz 2-3.Fegyerem is az, és farmolok, állt három szintet tartok, úgy tök jól kijövök.
Mindamellett, nem pro karit akarok,elõírás szerüt, csak szorakoztatót😊)
Sztem maradok még a 4X-en belül 2:1 után meg váltok 3:0-ra, addig is str bonusz mindenhova😊
nah,befogtam😛

Kavácska
rád fér shaime! 😄 én már néhány hszben kifejeztem aggódásomat a te magánéleted iránt... <#email><#email><#email> szóval party, csajok ! 😄

Jagi
Kezdtem megijedni 😊