Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
és ez tuti befutó?

Demila
haggyad Sig <#hehe> nem muszály mindenkinek gondolkodnia <#buck>

X-bow Apollo

circa
Szóvel ez valami olyan, ha a fegyóm +3 felett van, és elõször elbaszok egy accessory upgradet, utánna a fegyót biztos feltolja? Ha meg +5 felett van a fegyó, akkor 2x kell elbaszni, és bizti jó lesz a weaponupgrade???
Én biztos nem próbálom ki<#vigyor>

Petruska
nem tudom nem vok otthon😞

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Blinkye
tényleg. ma volt upgrade. lett vmi újítás?

3Ds MAX :)

Blinkye
http://forum.mmosite.com/topics/105/200604/25/96,1.html?time=1150065416

Petruska
Vége a pech szériának!xD lv 41 na végre😛 (lehet lámázni és gratulálni😛) Amúgy szép jó reggelt!

Petruska
Sajnos nem! Csak elektronikussal, van visa elektron jr kártya is!

circa
Mi az az elixes trükk?

Blinkye
nem vágom mi alapján van.. Hallottam olyat is,h a második,harmadik karinál több az esély..ez mondjuk hülyeség sztem.

Valaki írja már le ezt az elixes trükköt,hogy kell. kipróbálnám <#eplus2>

Lord Nomak
OFF:

Kötelezõ !

Ha meguntátok a kiscsaj feje felett van egy kis hangszorógombnak álcázott valami, nyomjátok meg. :o

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

circa
Mennék már én is a union trédre, de a reteg vizsgák nem engedik... De júliustól beindul srocliens a gépemen és egész nap play lesz <#vigyor>

Kavácska
VÉGE!!

GOGOGO 😄

naon pörgök, bocsika 😄

érzem ma esik SoSun fegyóóó!

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
mármint nem union trade alatt született meg.. 😄 a mi kis kékecske tífjeinktõl persze .. 😄 mán úgy jött oda, úgy értettem..

az a lényeg, hogy jól elbeszélgetek itten magamal, mire kezdpdik az óra, nem fog végetérni Check.. :S

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
tegnap union traden megdöbbenve figyeltem, hogy megszületett Aege szerver elsõ magyar 60-as karaktere!!!!

Muki_HUN csak így tovább!

Kavácska
jaja napi egy elixír az az átlag, van hogy 3 van hogy egyse...

nekem múltkor 1 nap alatt 2 miliónyi dropom volt, de azóta mindtha átok ülne rajtam... bár tegnapelõtt esett egy wepelix, de cuccok alig <#falbav>

rájöttem a játék lényege a DROP !!! Ha az nincs, jáccani sincs kedvem! DE most komolyan, ha sok van, azt várom vajon mien jó cucc esik következõnek, de ha látom, hogy órák óta nem esik semmi...

Kavácska
C H E C K

C H E C K

C H E C K

circa
lol, akkor a gyerek tényleg nemnormális<#zavart1>, én nem vettem azt észre, hogy farmolás közbe többet droppoltak volna, szerintem csak szerencsén múlik, a lvl30-as karimmal alig láttam valami jó dolgot, amit dobtak(egyetelen SOS fülbevaló volt, meg max +1 +2, meg néhány blue dolog, elixir is csak néha), de a kiskarim meg már lvl 14-en kapott egy SOS csuklóvédõt, egy rakat elixirt, a blue meg at 1-2 +-os tárgyakról nem is beszélve, és ezeket farm után is ugyan úgy dobták, kivéve a SOS-t<#rinya>.

Kavácska
Hm....

Blinkye
Most csinálunk 3 zoral karit.. én full int,spear,light,fire.Haver full str,glavie,ligh,fire. uncsitesóm 2:1 hibrid,sword fire,cold.. mindhárman 150K-t farmolunk kb 😊

Blinkye
nem.. Legalábbis csak azt hajtogatta,h "the gold is gold..." 2 napja áll ott 😊
Az igaz egyébként,h a farmodtól is függ,h hány %-ban droppolnak a szörnyek? Mert haver 27 karija alig látott droppos tárgyakat, míg nekem 50-bõl 2 droppol tárgyat és ráadásul kb 10 tárgyból 8 kék és kb 3-4 +os.

circa
Sztem nem azért állt ott a gyerek, mert ott akarta megszedni magát, hanem mert TG-t várta...

Blinkye
wazz. tök szánalmas,h a Strongholdba lvl 40+ os csákó beáll,semmit nem csinál csak a majma szedegeti a lóvét.. LOL <#ejnye1> Írtam neki,h miért nem tradel,mert talán úgy sokal több dohányt akaszt.. az írta,h fél a thiefektõl <#mf1> hülye looser... Beszarás mik vannak.. szét röhögtem a fejem.. Persze még nincs Maki ezért szedegettem minden szart ami tõlem esett.. nehogy jusson neki egy poti is vagy egy nyilvesszõ <#banplz><#hehe>

Blinkye
Farmolok úgyhogy van stexem.. ha jól számoltam 150K SP összefarmolásával kb 50-60 milla aranyat szedek össze.. remélem jól kalkulálok 😊 Shaime te már farmoltál párszor. szted?

Blinkye
Jaja. Kipróbálnám,de nem vágom,h pontosan,hoy kell <#confused>

Kavácska
egyfeltételezés... ki lehet próbálni akinek van mersze.. 😄

Blinkye
Ez mi? nem teljesen vágom.. Bugos az alchemy? leforditanád teljesen 😄

HencStein
Na figyuzá van 3 kari athensen hibryd full str int fegyok 64+5 kard 64sos+7 spear 64+7 glaive .. Hunti vs thief warokbol nekem a hibrid tünik mindig a nyertesnek mert lehet hogy odabasz a int sebzése de 1 knokdonw le is basza little hp-ját a hibrid emg tud eröset ütni de a verést is birja

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

gertrud
Atisz, az a jó, hogy úgy oltasz mindenkit, hogy egy picit se vagy hajlandó akár csak belegondolni, hogy részigazság van-e a mondandókban. Semmi baj, nem erõltetem én a gondolkodást, nem kell az mindenkinek...

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Atisz
Jaja, amilyen gyenge kifogásokat ezek kitalálnak... <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A balance marha érdekes. Az 54-es full INT-es karimnak van 54%-os phys balance-e (!!!), mondjuk az is igaz hogy marha sok +STR-es cucc van rajtam. De azért ez akkor is sok, nem? A magic balance-om 96%.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Aha, szóval akkor a hybrid üt mindent, ugye?
Pillanat ezt elmondom a lvl 70-es full INT-es és STR-eseknek is, nehogymá' hülyén haljanak meg... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Atisz
No, ne akard hogy indítsak a nyári szünetben Aege-n is egy karit, mert akkor jajj lesz <#vigyor>
Megsúgom, hogy marha lazán blastolok 4000-eket lvl 54-en nálam magasabb szintûekbe, mint INT-es. A STR-es haveromnak meg üsd már le légyszíves a 10 k hp-ját mielõtt szétabál a giga critical-jeivel <#mf2>

Kavácska
igen, ennyi, elég egyszerû a képlet 😄

sweech
ahham...thx 😛

gameplusz
+-os tárgyak fiam. Nincs mit.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

sweech
azt hogy? avassatok be pls mer hülye vagyok <#zavart1>

Maala
hmm, érdekes vita. de elfelejted hogy str-nek str és mag védelme is magas... ezért az üt-üt nem teljesen igaz.
hmm... 14esen full str-es karival 8+3as sos bowwal farmolás? több SPXP-t kap...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

HencStein
csak 1 gázvan a hibridel 😄 krva sokat kell sp-farmingolni

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Str-hibrid-int : Na a full intnek csak akkor van esély 1:ha tömegben van 2: hamarabb tud löni mint hogy oda érne és van min 3-4 nukeja vagy 1 sosun+999 fegyoja ...Str szál elég anyi hogy elégha közel kerül az inteshez és csat már fekszik is az intes csoka HIBRID közelfut az inteshez mert nagyobb a mag defje mint az str-snek odamegy hogy sebzése is van csat 2-3 int fekszik... str közeledik nuke kicsit lemegy a hp-ja 60% marad meg begüti az str a hibrid karit hibridkari röhög .. hibridkari üt üt str fekszik
Enyi volt mára a mese gyerekek csináljatok jo kis karit 😄

Carmang
Q . What is the "?????" error?

A. This error often occurs when outdated graphic card drivers are being used. Please update your graphic card drivers and for many this issue will be resolved.

Kedves Joymax: anyátok használ régi drivert nem én! Különben is havonta jelenik meg új stabil driver a kártyák alá. Felteszem a legújabbat, akkor egy hét múlva, vagy akár azon a héten miért kapok ilyen hibaüzenetet?!
Maradok tisztelettel...

Carmang
De most mi ez a duma, hogy a hibrid karinak gyengébb a magic sebzése, mint a pure int-nek, meg gyengébb a fizikai sebzése, mint a pure str-nek?
Ezt mindenki tudja!
A hibrid kariban (szvsz) az a poén, hogy egyszerre használja a weapon skilljeit, meg a magic skilljeit (feltesszük farmolt rendesen és mind a kettõ fullon van). Ekkor vajon hogyan alakul a sebzése?

gameplusz
LOL.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kavácska
LAG

Maala
mennyit teszel rá?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
esse igaz, lehet még magasabb is

sweech
max 99%lehet a mag ill. phy balance ^^

Maala
és amíg te leülsz, õ üt téged tovább, lévén az 5 kombóból 2-3at blockolt.

Maala
te bazz... 2-3x nagyobb sebzés? ezt hogy gondolod? van 100%os mag balance-a full intnek. van 70% mag balance-a hybridnek. hol a 2-3xos különbség?
phy balance is 70%, nem ratyi 25, igaz nem is 100%, de akkor sem az elhanyagolható kategóriában van, mint a full int-é. szvsz.
Sigfried, ne arcoskodj. Feldöntelek, leszúrlak 2x. 😄 amúgy Atesznek 54ese van, ahogy elnézem, azzal nem biztos, hogy elbírsz 41+on. (még ha sztem a 30as karijáról beszélt az 54% phgybalance miatt...)

gertrud
Hát asszem nem neked szóltam, de 50+ost még nem öltem, ráférsz a listámra :-D

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/