Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én biztos nem próbálom ki<#vigyor>#vigyor>
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
Valaki írja már le ezt az elixes trükköt,hogy kell. kipróbálnám <#eplus2>#eplus2>
3Ds MAX :)
Kötelezõ !
Ha meguntátok a kiscsaj feje felett van egy kis hangszorógombnak álcázott valami, nyomjátok meg. :o
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
GOGOGO 😄
naon pörgök, bocsika 😄
érzem ma esik SoSun fegyóóó!
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
az a lényeg, hogy jól elbeszélgetek itten magamal, mire kezdpdik az óra, nem fog végetérni Check.. :S
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Muki_HUN csak így tovább!
nekem múltkor 1 nap alatt 2 miliónyi dropom volt, de azóta mindtha átok ülne rajtam... bár tegnapelõtt esett egy wepelix, de cuccok alig <#falbav>#falbav>
rájöttem a játék lényege a DROP !!! Ha az nincs, jáccani sincs kedvem! DE most komolyan, ha sok van, azt várom vajon mien jó cucc esik következõnek, de ha látom, hogy órák óta nem esik semmi...
Az igaz egyébként,h a farmodtól is függ,h hány %-ban droppolnak a szörnyek? Mert haver 27 karija alig látott droppos tárgyakat, míg nekem 50-bõl 2 droppol tárgyat és ráadásul kb 10 tárgyból 8 kék és kb 3-4 +os.
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Pillanat ezt elmondom a lvl 70-es full INT-es és STR-eseknek is, nehogymá' hülyén haljanak meg... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Megsúgom, hogy marha lazán blastolok 4000-eket lvl 54-en nálam magasabb szintûekbe, mint INT-es. A STR-es haveromnak meg üsd már le légyszíves a 10 k hp-ját mielõtt szétabál a giga critical-jeivel <#mf2>#mf2>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
hmm... 14esen full str-es karival 8+3as sos bowwal farmolás? több SPXP-t kap...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Enyi volt mára a mese gyerekek csináljatok jo kis karit 😄
A. This error often occurs when outdated graphic card drivers are being used. Please update your graphic card drivers and for many this issue will be resolved.
Kedves Joymax: anyátok használ régi drivert nem én! Különben is havonta jelenik meg új stabil driver a kártyák alá. Felteszem a legújabbat, akkor egy hét múlva, vagy akár azon a héten miért kapok ilyen hibaüzenetet?!
Maradok tisztelettel...
Ezt mindenki tudja!
A hibrid kariban (szvsz) az a poén, hogy egyszerre használja a weapon skilljeit, meg a magic skilljeit (feltesszük farmolt rendesen és mind a kettõ fullon van). Ekkor vajon hogyan alakul a sebzése?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
phy balance is 70%, nem ratyi 25, igaz nem is 100%, de akkor sem az elhanyagolható kategóriában van, mint a full int-é. szvsz.
Sigfried, ne arcoskodj. Feldöntelek, leszúrlak 2x. 😄 amúgy Atesznek 54ese van, ahogy elnézem, azzal nem biztos, hogy elbírsz 41+on. (még ha sztem a 30as karijáról beszélt az 54% phgybalance miatt...)