Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ellehetne még rontani, 1:1-esre csinálod😊

aláírásban a 69 just fun, ugye? vagy Netwarriorsos vagy?😊

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

sweech
mennyi ott az átlag ára?

shaime01
tudom

minden mastery lv 70 és minden skill maxon ^^ hehe

http://sro.mmosite.com/database/monsters/donwhang_cave.shtml

feldobtam 1 érmét, hogy melyik maszk

Mastery Level: 490/300

dont get into farming so fast

Kavácska
hihi most vettem wep elixet 24k-ért 😄

Aegések! nincs vkinek egy 38+3as bowja számomra?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shaime01
Required EXP: 711,816,667
Required SP EXP: 261,684,000
Required SP: 654,210
Mastery Level: 490/300
EXP / SP EXP: 2.72

let's farm . 😄
1bként meg a legerõsebb kari buildja sp-ben

Atisz
Hát ja, ez szopás...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

shaime01
1bként meg ha heuskalt huzza fel egy kari aki tri nukernek készül szvsz max 20-s szintig huzhatja.. a heuskalt különben nem fog kijönni a tri nuke :o

shaime01
ezért kérdeztem... de bocs hogy ide mertem irni ebbe a forumba tényleg az én hibám ne haragudj...

"csak mert a skill megmarad.. ~.~" #12653
"márha de lvl-ezel akkor a skill megmarad..." #12654

Atisz
"egyébként ha egy tri nuker csinál egy karit és a heuskalt felhuzza lv 60-ig a cheolsem miatt majd visszafejleszteni lv 0-ra akkor a +1xxx hpja megmarad?"

Te meg tanulj meg írni vagy aludd ki magad 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez most komoly hogy ennyi lesz a különbség? Nem lett volna akkor egyszerûbb 1 fehér majom, már a farkas példáján kiindulva? Kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni a sok marhának ez a cuteness...
Egyébként lehet hogy azért lesz mókus, mert meghallották az elsõ pár napban amikor localba nagybetûkkel beírtam hogy "THIS MONKEY LOOKS LIKE A FREAKIN' FORG!" és többen is rámpriviztek hogy jaja, kurvára béka 😛

shaime01
de lehet inkább "nákhál" 😊

shaime01
azért mondtam hogy nekülh 😊 angolosan 😛

shaime01
hol mondtam én ezt te? elöbb tanulj meg olvasni ^^

Atisz
Korean Hill Bastard (Giant) <#vigyor>

Atisz
Ne mondd már hogy leszeded a 60 mastery-t és megmarad a 6-os spear passzív, mert akkor loál...

Atisz
Jeee...szóval vietnám-mentes lesz az összes szerver? Ez szupi...

Rolly
valaki segítene felakarom tenni a silkroadot de mindig ezt írja ki kb a felénél:©ilkroad Online cannot be unziped. Zip is damaged.Installing cancelled." mit tegyek?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Maala
ezt honnan szeded???

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Devil Mask Nachal LVL 70 mofo

Jagi
😊 a giantnek csak a talpát látod😊

Maala
sztem ez a 70es intes mob, nem a 69es diamond kukernyák... persze abból is a giant. amúgy nagyon lolok a Caveben a giantok, lévén nincs nekik hely többnyire. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Q . What is the difference between the Seowon and the monkey?

A. Cuteness.

ahahahaha... sztetek meik a "cukibb"? sztem a majom. (a Seowon-t mindig Semennek olvasom :-s)

Jagi
Ez milyen szörny? XD

shaime01
picit szétcszúúot 😄

shaime01
hülye.. 😄

mondom a blades nyomna 13k alapkezdésû combot ^^ azt megnézném
ezeket irtasd.. 😊 amire gondoltam a nékülh 😊

ja és még vmi aki még emlékszik ráá
Hello, this is Silkroad Online.

We would like to post notice for users located in Vietnam (hereinafter, Vietnamese Users) that the Vietnamese version of Silkroad Online will be soon in service. We have been working on the Vietnamese version ever since the preparation of the Open Service for Global Server in cooperation with our Vietnamese partner, VDC-NET2E, and is scheduled to be in service in mid 2006 in Vietnam.

We believe that the launching of the service in Vietnam will contribute to providing better playing circumstance for Vietnamese Users. However, we regret to inform you that upon the launching of the service, the Vietnamese IPs connected to Global Server will be blocked.

Therefore, Vietnamese Users must create new accounts and characters in the Vietnamese server to play Silkroad Online afterwards. As the Vietnamese version will be available in a few months from now, we would like to assist the Vietnamese Users in enjoying play on the Global Server until the Vietnamese version is launched but we kindly advise Vietnamese Users not to purchase any "premium items" that will be in service, as of March 14, on the Global Server. Upon the IP block, any purchased "premium items" under the blocked IPs will neither be in service or refundable.

Nevertheless, we are happy to inform you that our Vietnam partner VDC-NET2E is planning to offer rewards to users moving from the Global Server to the Vietnamese server in a way that could give a certain advantages in the game to start playing in the Vietnamese server. As soon as the details are confirmed, we will post notice to you.

Thank you very much for your understanding and support!

Notice: Please let us explain the background of the blocking of Vietnamese IPs. There are 4 countries so far that we blocked IPs from; China, Japan, Taiwan and Korea and it will soon be applied for Vietnam. These are the countries where our game, is in service currently or will be in service in the local language, in cooperation with a local publisher and we had to take this action to let the publishers focus on serving local users better. We won’t have any further IP blocks against other territories with the exception of the countries described above.

ujjigik sajna nem agrok, ijjal kell õket összeterelni, hogy érezhessék a jójámot😊 buta nigrok, a fehérek még (m)ujjigiben is értelmesebbek😊

Jagi
LOÁL XD

Maala
a 8-9es gomb mit csinál? felrakja a bowot/glévet??? ugye nem mondod? a quick slotod is tetszik. 😄

Maala
nem, csak gondoltam, lehúzom egy kicsit a gléveseket. 😄😄😄
mind1, õ 2x halt, én 1x 😄😄😄

Maala
te azt mondtad, hogy a skillt fejleszted vissza. akkor nem marad meg. persze ha a kariszintjét "veszed vissza", akkor megmarad a skill, és használhatod is.

"ne itt hanem a probálok angolos lenni "nekülh" 😊 vagy hogy kell ejteni ott huntingoljatok.. és akkor nem kell szenvedni mert gyorsan szintet léptek 😊"
ezt lefordítanád? nekem angolul is jó, de nem értem. 😄

full int nem kombózik... bár lehet, hogy a nuke-nuke-lionshout annak tekinthetõ. 😄

Jagi
Nagyon paprikás vagy-e! 😊
Csak poén volt 😊

shaime01
márha de lvl-ezel akkor a skill megmarad...

shaime01
megnézném a karim ahogy 13k-s combokat nyomogat.. ahol az elsõ ütés 13k.. 😄😄

shaime01
csak mert a skill megmarad.. ~.~

a másik pedig maala meghaltál? de szar vagy ! 😄

ne itt hanem a probálok angolos lenni "nekülh" 😊 vagy hogy kell ejteni ott huntingoljatok.. és akkor nem kell szenvedni mert gyorsan szintet léptek 😊

Atisz
Ezt most komolyan kérdezed? Persze hogy eltûnik a + hp... <#guluszem1>

jahh, ott jól jött a help😊 de azért téged is megnéztelek volna 1 sima meg 1 champ vakond ellen😊

Maala
hát persze, sztem is felesleges voltam, amikor a Blind Mole-t írtotta "1ül", és feleslegesen mentem mögé, hogy hátulról... hogy a ráspawnoló Mole champ-et kilõjem. 😊 de amúgy 70esek elég szép 13K-kat vágtak Mole giant-re, int of korz...

Jagi
persze-persze ; )
egy str glavisra nem kell vigyázni 😊 tud õ magára 😊

ha nem csinálom meg ezt a szkrínt, akkor túlélem😊

kamu, ott épp nem mentettél meg😊

Maala
mmint most fexünk ott, ahogy a gléves berakta 😄 jelzem, azért haltam meg, mert ugye a posijára kell vigyázni a mi klánvezérünknek! 😊

ilyen gagyi faket...😊

Maala

maala lehet feltölt 1 képet. fake, nem kell komolyan venni. rákattant photoshopra, ennyi.

Jagi
Hogy egy kis ON is legyen 😊
egy kérdés:

A SOUL SPEAR TRUTH-ot meddig érdemes húzni?

Jagi
nem😊 (ez most az ötös 😊, de akár lehetne 10-es is az 5-ös még elmegy 😊)

egyébként mi már úgy osztályozzuk hogy sima, sos, sos+5 <#vigyor>

Maala
gondolom 10es a skála, ugye? 😄