Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Aege n vok (aláírás 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
(verje meg a fene joymaxot h betiltotta item mallok neppelését)
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
Ha a Union Leader-rel lebeszéltétek a dolgokat és rendezõdött akkor semmi gáz.
Ha pedig valaki nem akar a guildben maradni,
lelke rajta és ha mások is bekajálják amit mond ésd az jó nekik az meg az õ bajuk.
Jönnek helyettük majd újak.
Õk meg csináljanank egy klánt és kész, kapnak olyan jogot és annyit amennyit akarnak...
Úgy hogy ne edd magad emiatt majd lesztek ti többen is.
Hun_Heroesnak én vok most a mastere (x]) remélem nem lesz semmi ba mert Zoli kitekeri a nyakam
A kövi történt:
Ugye mivel dolgozó nõ vagyok, így egy ideje nem vok túl sokat fellelhetõ, ezért aztán a guild tagok úgy döntöttek, h egy szót se szólnak h valami bajuk lenne...
Mult héten elvettem egy 'hangadó' unios chat jogát, mondván, mint fõnök tán megtehetem...persze visszaadtam volna ha kéri.
Bár nem szivesen mert úgy tünt a guild uniot csak én találtam jónak.
A fent említett személy kimondottam az ellenségének tekinti az Unio vezetõjét, és jelenleg a posztjára tör..saját uniót épit..ehhez elvitte az embereimet, és kilépésre ösztönözte a többit is mert ugye ki akar passzív guildben lenni.
Idõközben volt alkalmam beszélgetni az unio vezérével, (Dixtroy-HUN_Force)
és sikerült megtalálnunk egy barátinak is nevezhetõ hangot.
Röviden a saját guildtársam cseszett át, mert olyasmiket pletykáltak, aminek az igazság alapja nulla,és csak arra szolgált h egymásnak ugrasszanak mineket...
szal megjártam pedig nem hinném h ilyen pocsék leader vok...
No, amiért felnéztem ide, az a köv.
Bánatos vagyok<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Jóéjt avagy jóreggelt mindenkinek!
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
vagy nézz utána mi a ferdeszemû népi tánc
de makim nekem is van blee 3 órám van , hehe szóval most fél évig nem kell majomra pénzt költeni de még 2 nap és jö na farkas mwhaha 😄 kiváncsi leszek ha elnyomok egy charmingot együtt fognak-e táncolni
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
- Csicskaméter, szól egy hang belülrõl.
Aege volt a 2. szerver
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
amúgy shaime hogy akarod kinyíratni 1essel? vagy az tud ölni murdererest? sztem ez is csak 20astól lehetséges, nem?
lényeg a lényeg, ez kb olyan lenne, mint amikor új szerveren Janganhoz viszik Tiger Girl-t, és lenyomják a noobok. csak itt nem hal meg senki. 😄
én amikor murder lettem hát... elég lol volt mire eljutottam karakom utáni résztõl hotanig..max cuccban. 😛PP
#13142: most akkor max 1 vagy max 2 szinttel nagyobb mint te? 😄 a 2 üti egymást. 😄
#13128: megint egy olyan dolog, ami nekünk még nincs, és sokat fogunk rajta vitatkozni, amíg tuti 1000% meg nem tudjuk, hogy mi ez. 😊 aztán 1 év múlva kirakják oldalra, hogy berakják a játékba, és megint kiderül, hogy mégsem az, és végül 2 nappal elõtte megállapodunk, hogy majd 2 nap múlva megtudjuk, addig szarjunk bele. sztem ez egy ilyen dolog, sztetek nem?
2. sztem azoknak van akik kirakták a golt