Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://silkroad.uw.hu/bigupdate.html (copyright cat 02)

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

sweech
farkas, alchemy rencertáp, inventorybõvités meg mittomén 😊

Jagi
LLLOOOOOOÁÁÁLLL XDDDD

shinewalk
És pontosan milyen újítások lesznek benne??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Lord Nomak
Update.. Van egy kis státusz ablak ahol leírják hogy mi is történik éppen.<#wink>

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
beteg =DD

FaszFejHuN
még fél órát kell várni a szerverekre -.- <#szomoru1><#rinya><#schmoll2><#wow1>

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

shinewalk
Hello.
Nektek mûködik a mostani 1.049-es verzió??
Mert nekem leszedte ,de a servereket nem tudja berakni oda ahová az ID-m és a jelszóm kell.

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

neki nem volt még meg a 8 degrees ruci setje

ha meg 67es blades elfenekel 70es glaivést, akkor így jártam😞

ja, de biztos elugrottak kareokézni 1 picit

Lord Nomak
Akármennyire nagy egy ilyen cégnek tudni kellene, hogy mi és hogyan és mikor fog mûküdni, ha már õk csinálják.

sweech
szerintem külön lesz neki..vagy nem?

Kavácska
farkasnak jó a tevepoti, jól emléxem igaz?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

WuFraZselic
NIFRITITI ennyi volt neki, knockdown+leszurás, mind a 2 crit volt, a leszurás critbe 6.9k 😊 nifrititi meg 62es, full str

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sweech
ki gondolta volna hogy elbasznak valamit 😄

WuFraZselic
ahbi 67... de 64+5 br 17 shieldje van és +5 crit 9 bladeje 😄 rem block+block+block, aztán meg knockdown + leszurás critbe, és csáó 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát nem tom. ahbab mennyi most? 66 67? a glaivésre fogadok😊

WuFraZselic
ugyhoyg ahbi rem lecsapja, kap az 50bõl 20m-et, a másik 20m enyém, vudu meg kap 10m-et + a sos cuccokat 😄 de a srác annyira biztos magában, hogy a lvl 64+5 glavieját is felajánlja ha megverik, elvan szállva, rem helyretudja tenni ahbab 😄

nagy patch ám ez

jójám

Lord Nomak
Szánalmas egy dolog, hogy kiírják 3 órás lesz az egész, aztán mivel nem készültek el feltolják 4re.. Ha a 4 órát is elérik, kitalálják hogy 5 óra lesz..

WuFraZselic
farkas x 2? minek?
egyébként aztmondtam, h a valós karakterem Ahbab, vele fog harcolni 😄 már csak ahbival kéne ezt megbeszéln 😄
egyébként a "30an verjük"-rõl eszembe jutott valami:
tegnap (illetve ma 0:30 körül) jött uruchi... és Theif, a lvl 70es netwarrioros botos senki odajött, mondta unatkozik, és megöli... mondtuk neki finoman hogy anyád... na mind1, megjön uru, Pasa_lee lvl 52es megöli, és elkezdjük kiröhögni Theifet, h mekkora 1 looser mert berzerkben sem tudta megölni meg minden... aztán bepipult, és lefagyasztott engem... na akkor jött az uruchiinál is jobb buli, kbk 25-30an neki Theifnek, LARA113 meteorokat tolt rá, én berserkbe lõttem-ütöttem, meg mindenki más, és a klántársa, Lemon meg tölötte az életét... aztán Lemonka elnyomott vkit, és a partyban lévõ 41es srácot megölte, õ meg murderer lett 😄 akkor hagytuk Theifet páran, és megöltük Lemonkát 😄 ugyhogy ez jobb volt, mint egy Uru-vadászat 😄

lol, ha a 30an verjük le akkor is fizeti meg adja?

adni meg nem tudok, mert farkas x 2 , élesztõ x 16, farkas poti x 20 kell. meg még tartalékolni is kellene.

HencStein
Most irták hogy még ráhuznak 1 orát mert valami gubi van

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

FaszFejHuN
fukk fukk fuukkk fuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jah, most teszik be az elefántot is.

FaszFejHuN
fuk....

WuFraZselic
neem, mondom lvl 46-47... <#miaz> gatyó+felsõ, nincs léje rá mert akar farkast, de összedobjuk, vagy kérünk tõled, ha meg nem adsz, feltörjük a karidat 😊 egyébként a srác iingyé odaadná +50m-et is mellé, ha leverjük a lvl 70 full str glavie+fire kariját 😄

tpisti24
15-19 ig neeeeeee!!!!!

FaszFejHuN
LOL még 1 óra

ha elindítod launcher kiírja, hogy 15:00-19:00 (4 hours)

tpisti24
nemáááááá még1 óra????

FaszFejHuN
.... még mindig nincs szerver....

FaszFejHuN
18:00 koreai idö!!!!

tpisti24
az update már meg olt sztem mostcsak átfuttattak egy teszprogramot rajta...

tpisti24
márcsak 1 peeeerc!!!! 😄

kijebb tolták az upd-et 1 órával

FaszFejHuN
még 1 perc!<#nyes>

teljes set?

a jelenlegi szitura mondtam, hogy valsz eltudlak verni, h késõbb mi lesz, azt már fene se tudja😊

remélem 56 leszek mire te 52, meg lassan jó lenne összefutni herceggel a glaive miatt. már gyûlnek a weap elixe, mennie kell +5-re

WuFraZselic
lvl 46-47 sos cucca lesz egy arccctól aki igen óccsón adja!
"bááár, amikor pvpztünk akkor sima ütésekkel agyonvertelek, úgyhogy lehet 1 dobás elég néked." mivel kb egy kicsit erõsebb fegyód van, de csak azért 😄 majd az 52+5tel megcsaplak fiam, addig remélem nem leszel 56 ^^
akkor megtudlak verni, ha letudnálak fagyasztani (amit nem tudok mer nincs skill) vagy ha soul spearrel stunnollak 😊

milyen sos armorja lesz voodoonak? hmm? hmm?

na majd megnézzük valamelyik nap, hogy ha zerkben vagy, akkor ki tudsz-e nyírni, elméletileg lenne esélyed, valami crit nuke-kal meg lion-nal.

bááár, amikor pvpztünk akkor sima ütésekkel agyonvertelek, úgyhogy lehet 1 dobás elég néked.

FaszFejHuN
vki xianon adjon má kölcsön 800k-t pliz és akkor tudok venni farkast!!😄DD😄😄😄<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nyes>

WuFraZselic
egyébként meg esélyetek sem lenne, vudunak lesz sos armor cucca, és megütni sem birod+nekem meg zerkem is van, ami egyenese halálos 😄 talán ha lenne Maala kezében egy 52+5 br 16 SOS shield, akkor esetleg levernétek...

WuFraZselic
váháháh, ahhoz MALÁNAK JÁTSZANIA KÉNE

Kavácska
😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

maala, nem thiefkedünk 1et nyitás után dh-hotan között? csak h voodooéknak ne legyen farkasuk😊

WuFraZselic
Vudu, szerver nyitás után nem nyomunk egy hoti-dh 2-3*ot gyorsba? csak hogy mégjobb anyagi háttérrel várjuk a farkast ^^😄

sweech
mit ápdételtek megint? verziószámnövelés van? 😄