Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kavácska
nekem flowerz volt a kedvencem, kurva gyorsan haladtam , naon jól dropoltak, esküszöm néha visszamek, ha nem dropolnak a yeowák 😄

FLOWERZ RULEZ

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Jagi
ahhanyoss 😊

HencStein
http://i11.photobucket.com/albums/a166/_tsubaki/SRO2005-12-2322-00-55_26.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a166/_tsubaki/SRO2005-12-2322-02-49_31.jpg

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Jagi
fogysaz=fogsz (hogy lettez így leírva...^^)

HencStein

Na ez 1 érdekes kép

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Jagi
LOÁL, imádja 😊
Fogalazzunlk úgy inkább, hogy van rosszabb is 😊

Geroes, ha te is tigrisekkel fogysaz álmodni akkor írd be plz 😊
itt vagyunk néhányan asszem, aki álmában is tigriseket meg virágokat ölt 😊

Kavácska
amúgy naõpi 1-2 ezer mob leölése az teljesen normális 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
ott pedig még nem is sok idõ a szintlépés 😄

hajrá ne add fel, tigrisekig eljucc, ott már kira lesz, pár szint , és gyûjtheteed a bõrüket 😛
azt mindenki imádja küldi 😄

Télleg joo h szóltál, mert meg is van ez, csak elfelejtettem, lol

SilkRoad>>> Geroes™ LvL 11 Cold, Fire Character MSN: [email protected]

HencStein
Néz föntebb http://gameplus.uw.hu/SilkRoad.zip Faq és quest leiirás

Huu bazki az úgy poén lesz ha ennyit kell ölnöm, lehet néhányszor kihalok majd, dehát ezvan, más questet nem találok<#duma>

SilkRoad>>> Geroes&#8482; LvL 11 Cold, Fire Character MSN: [email protected]

HencStein
tegnap a kis farkasommal elmentem hunterkedni , aztán jangan oldalon találok 1 thieft 😄 low lvl hát akkor a farkast küldöm rá én meg max figyelek 😄 Hát a farkasom nem meg ölte a max 33 mas thiefet?

Jagi
Egy kis játék^^

Kavácska
kis farkaska is soxor eljácotta tegnap

<#rinya>

HencStein
40 es farkas nemkem gyoran meglesz mert most hogy nincs questem 48 ig igy bomwang ; spider ujigi giantokkal etettem a drágámat

Kavácska
sztem nem lesz annyira eccerû 😄 bár kérdés neked egy nap mennyi? 😄 ha 18 óra játék / nap akkor sima liba 😄

Kavácska
normális igen

toljad neki majd dobják 😄

mindegy meliket ölöd, a decayed yeoha nem támad magától... naon picit kevesebb xp-t ad..
ha kemények inkább decayed et ölj, mert akkor nem kapsz 3at eccere 😄 nem halsz 😄

max 2-3 nap és 40es a farkas sztem

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

39 után

WuFraZselic
szentem elküldöm botolni a farkast... mert kben mikorra lesz lvl 40es?! 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jagi
Akcióban Anyuval 😊

áhh, thx az infot, akko 11 körül benézek...

Addig is egy kérdés, hátha tudtok segíteni... LVL 11-es vagyok, és most mentem a fákhoz (Yeoha vagy mi a nevük), és ott van egy csak akinél kaptam egy küldetést, asszem 20 vagy 30 ien szart kell összeszedni a fákból, de van vmi decayed yeoha is, és eddig leöltem10-10 yeohát meg decayed yehotát de eddig csak egy ien szar esett ki belõlük? ez nomrális? vagy vmien típust öljek csak? Azért lenne fontos, mert még elég kemény ellenfelek, és fogy rendesen a HP itókám, szal csak biztosra szeretnék menni!?!?!?!

Bajadeer
köszi

akkor majd re 11ut

Nincs mennyország, de minden síron nö virág. - Bocsánat, hogy idehamuztam (saját urnafelirat). - Az ember életének döntö fázisai: hisz a jézuskában, nem hisz a jézuskában, Ö a jézuska.

8-11 ig

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

de poén, nem joo a honlapjuk se, nem tölti be szal asse tom most mivan, nem lehet sehova se felmenni, pedig tegnap éjfélkor bekapcsolva hagytam a gépet a játékban h reggel ne kelljen próbálkoznom, hát nem kidobott a kis köcsög<#boxer>

Bajadeer
köszi

3néztem, de az már lejárt mert 15-19-ig írta.

vagy nem jól tudom?

Nincs mennyország, de minden síron nö virág. - Bocsánat, hogy idehamuztam (saját urnafelirat). - Az ember életének döntö fázisai: hisz a jézuskában, nem hisz a jézuskában, Ö a jézuska.

Jagi
sztem nemtudom akkor lehet 40?
de lehet, hogy napfüggõ-e 😊

hmm ?😛 😮

WuFraZselic
"ugatja"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
pedig asztem h ma estére már atom-ordasom lesz, aki ugatja a holdat, és mega-agressziv lesz 😞

WuFraZselic
BASSZAMEG <#szomoru1><#wilting><#boxer>

WuFraZselic
kuss 😛

Nekem 30as a kutyusom,és még semmi vizuális változáson nem esett át. max hosszabb a szõre 😊

Afrika lvl3 ^Xian powa^

WuFraZselic
én meg kis naív gondoltam tegnap, no holnap (azaz ma) 9 körül magamhoz térek, 2-3* hotan-dh oda-vissza, egy kis zsé nem jön rosszul... erre nem buzulnak megint?! áááh

lol 90 nem kell oda 😄

40-60-80 is lehet, meg sok más is. de azt majd te deríted ki, ha végre feljutsz😊

Jagi
Mikor merjek vele agy dwh jang tradet nyomatni szted?

sztem 30 és 60

WuFraZselic
de L, 30-60-90 igy kijönne a 3 féle "alakjával"... rem nem 40en változik

tleg nem lenne rossz, ha a thiefeket legyakni, 2*-nál tiszta jó lenne, ha 1iket agyonveri

Jagi
XDDDD
csak gondoltam egy ilyet,mindenesetre nagy fun lenne + egy néhány embernek kiugrana a szeme, ha a DR-ben ezt látná <#vigyor>

ezzel az erõvel hívhatnád siminek is, az is mindig fut a giant után😊

WuFraZselic
azok hazudnak remélem :$

jah, de ilyenkor csak nézd meg a honlapját, és ott általában ki van írva

WuFraZselic
TG közbe jó volt, ülök pacin, farkaska automatán rámegy egy tiger giantra, mondom jólvan, olyan õrült mint a gazdája... erre csak nem üti le?! 😄 (tiger gianton 511et nyomott critbe)

homepage forumán 40es szintre tippelik a kinézet változást

Bajadeer
hali

vki tud válszolni a feltett ?-re<#wave>
update van? azé' nem tok fellépni?

köszi

az szép elsz 😄 enyim lvl 24 es tífet nem tudta megölni :S

WuFraZselic
na jó de az a gond h pl egy 45+os thief nagyon szopatós, az imbue 3. könyvével jön, és mindig ice+shield, fire+shield-et ad le, szal farkaskát blokkolja mindig, õ meg szedné be az ütéseket + égne is, hááát nem tom 😄

szóólj be ha 30 ason változik