Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FaszFejHuN
megy a honlap

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

sry csak átálltam véletlen angolra :S

SilkRoad>>> Geroes™ LvL 11 Cold, Fire Character MSN: [email protected]

Naa ay m'r halad's, lehet h syerver is lesy, csak \gz tov

SilkRoad>>> Geroes™ LvL 11 Cold, Fire Character MSN: [email protected]

FaszFejHuN
a sro honlapja?😄

vagy már nem is

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

megy a honlap

HencStein
Akkor már inkább a huxley

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Oblivion? kicsit gázos az irányítása nekem, nade elvileg hamarosan NWN2 !! :F

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Jagi
Sztem én ennek annyira nem örülnék...
végre 42+ vagyok, van farkasom és ha most lesz vele vmi gáz, háát akkor uninstall
és Oblivion 😛

mit csináltatok tegnap?

Jagi
jippi, lag event lesz megint...
(a mocskos kurva életbe ezzel a szarral, hogy nem bírnak egy normális eventet sem végignyomatni lag nélkül)
Olyan kurva nagy kérés ez? Ha a bejelentkezés után az a rendszerüzenet fogad hogy "reméljük kellemesen szórakozol majd" akkor...?
Csak akkor lesz kellemes, a a köcsög delay meg a buzi lag letakarodik a szerverrõl!
Bah!<#ticking>

Lord Nomak
Tegnap beszéltem még egy hunterrel, õ mondta hogy úgy lett lvl 3 hunter, hogy egyik klántársát fullra megpakolták, kiálltak egy teljesen félreesõ helyre, és harmony therapyba várták hogy jöjjenek mindig az npc-k.. Így növeli a kariját mindig..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
De utána még a gyerekek visszajöttek dh-ba és még egy 4 csillagos tradre rábeszéltem õket, mondtam, hogy van egy biztonságos útvonal és menjünk arra mert azt néztem és nincs ott egy thief sem.. Csak amíg vártam õket megjelent egy 67es hunter aztán valahogy nemtom.. Amikor elindultunk kicsit jött utánunk.. De nem vártam meg hogy mi legyen a vége mert asszony zaklatott aztán lépnem kell... Remélem Simi betámadta õket =D

HencStein
Röhögö görcsöt kapnák ha elinditanák és ki lenne irvagy hogy :
"Bocsi meghackelték a servert és a karik lvl átálitoták ezért minden szerveren a karikat töröljük .. megértésüket köszönjük Sro"

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
mert amit nem tudtak 3 ora alat megsinálni , akkor az elfog tartani egész nap .. meg offical site sem megy szál valami nagy gubi lehet

FaszFejHuN
mér nem lesz ma game?=(

HencStein
LOL az 1 kicsit geci volt 😄én utána nemsokkal 1 thiefet öltem le és mondtam neki hogyha bántani meri a farkast kinyirom 😄 erre a farkast metámadta 4k nuke belement kariba

Lord Nomak
Hát akkor lexophatnak ha nem lesz ma gém.. Tegnap hajnalban történt mókázást muszáj megismételni itt a két fogyatékos kis trader gyerekkel. =D

WuFraZselic
én strandozom holnap ma nem költöm zsét 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Stílusos karakter =D Szerintem kurvajó =D

Hát ezt jól benuke-oltad ide 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

HencStein
szem mindenki a mai nap menjen strandra , tanuljon olvason etc etc
MERT MA NEM LESZ SILKROAD

FaszFejHuN
GECI KOREAIAK MIKOR LESZ SRO???

Jah hogy lopod a gamát? 😄

FaszFejHuN
mi az az irc?😄

áá én sajáton nyomom =D

SilkRoad>>> Geroes&#8482; LvL 11 Cold, Fire Character MSN: [email protected]

faszomba olyan kínaiul beszéltek mint a szar (haha érted a poént, haha)

HencStein
jah mert lusták vaunk feltelepiteni 1et

WuFraZselic
már vagyok 1 klánba 😄 (-=Wura=- klánban) de mehetünk cod 😄 én toujane searc and destroy 2play.hu 1.2 only rifle szerveron vok épp és nagyátlagban 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát ilyen inspectionok alkalmával ez a fórum kezd irc-re hasonlítani 😊

mien kis fórumot alakítottunk itt ki, kaját nem hoz vki?? ha már horoszkóp ven, én addig bemásolom a playboy anyagát(sry csajok)

WuFraZselic
má volt belinkelve de akkor is csak ezttudtam mondani:
LOL 😄

LOL Lies! 😄

teis cod2? gyere klánunkba zselic =D

Petruska
Lol vágod h ugyanolyan karival nyomulsz mint én?

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

FaszFejHuN
olvasgassátok... horoszkóp: ^^
Vízöntõ : Jan. 20. - Feb. 18.

Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Halak : Feb. 19. - Márc. 20.

Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerõseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erõfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.

Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.

Úttörõ típus vagy és a legtöbb emberrõl azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval...

Bika : Ápr. 20. - Máj. 20.

Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.

Ikrek : Máj. 21. - Jún. 21.

Jó eszû és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszõt... Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.

Rák : Jún. 22. - Júl. 22.

Együttérzõ és megértõ vagy mások problémáival, s ettõl igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengõdni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...

Oroszlán : Júl. 23. - Aug. 22.

Úgy gondolod, hogy született vezetõ vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erõszakos kötekedõ. Hiú vagy és nem bírod elviselni az õszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

Szûz : Aug. 23. - Szep. 22.

Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevõséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szûzekbol jó politikusok és kerítõk lesznek.

Mérleg : Szep. 23. - Okt. 22.

Te vagy a mûvész-típus - mert nem tudsz megbírkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között... A legtöbb Mérleg nõ kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

Skorpió : Okt. 23. - Nov. 21.

Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Nyilas : Nov. 22. - Dec. 21.

Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntõ többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

Bak : Dec 22 - Jan 19.

Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetõen egy értéktelen, ügyeskedõ kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is...
<#vigyor2>

Azigen 😄
Próbáld meg multitasking üzemmódban feldolgoztatni ezt a csinos Queue-t

WuFraZselic
na jó, akkor most megyek cod2... ez nekem sok

FaszFejHuN
mikor lesz má kurva silkrod? -.-

elég sokat béndzsóznak koreánok

HencStein
LOL

Kavácska
1. SilkRoad Online
2. Football Manager
3. Foci VB 2006
4. Battlefield 2
5. Lock On: Modern Air Combat
6. A Pc-s játékoknak leáldozott
7. F1CHL - Retro
8. World of Warcraft
9. A magyar nyelv úttörõi
10. Érettségi

hála a kiesésnek 😄😄😄

LOL

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

HencStein
Látam voltam fen 1 orácskát

Láttad volna tegnap du 1-2 fele Vudu...

FaszFejHuN
<#mf1>

FaszFejHuN
kurva retkes fasszopó geci tetü csíkszemû sárgák...

télleg mikor lesz má game, faszomba basszátok meg a retkes kurva anyátok
/Geroes kick by via Punkbuster/<#mf1>

HencStein
3 ig voltam online sehol 1 icipici lag semvolt

Mondjuk tegnap hajnali fél1 fele nem volt lagg... 😄

FaszFejHuN
mikor lesz game.........????????????????????????????????????