Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a legrosszabb hogy olyan 11 fele már felenged, de utána még vagy 6 órát játszanék, viszont reggel kelni kell, ez a legidegesítõbb :S

SilkRoad>>> Geroes™ LvL 11 Cold, Fire Character MSN: [email protected]

De jó nektek, engem meg már 3 órája nem enged fel az Aege-ra :S
Holnap meg már mennem kell dolgozni 😞

WuFraZselic
ma végeztem a legundorítóbb questel az SRO-ban, 3*750 ultra blood devil... nem az volt a gond, h nehezen ment, csak mert a 2*750 kinyirása alatt 1 drop sem volt :/ de hogy nehogy vmi kulturált quest legyen, most jön 820 spider! wuhu... undorodom az ien questektõl, na de mind1... (mien jó lesz majd a 64 v 65ös quest, 3*1500 mole/blind mole :S) mind1, a kis bundás már 29es, hétvégére jó lenne 40esnek ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tpisti24
30as a farkasom edjó!😄 mindjá 31es...de nem olyan sok változás van rajta...

megint sok a lap

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kihalt a fórum emberek...egyébként mikor vagyok közelebb a bejutáshoz ha egybõl kiírja h server due vagy disconnetcál és kilép a progiból? sztem akkor ha már disconnnect van

hát ez olyan sztem h próba szerencse, szal annál több esélyed minél töbebt próbálkozol :S

beatz
én tegnap egy órát vártam..sztem menj le és fuss egy kört a ház körül -_-

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

ez lol má 20 perce próbálok aege-re bejutni de eddig semmi.....wáááááááááá megõrülök, nem bírom ki nélkülde, ez má drog esküszöm

kösz

HencStein
nem cseréltem leszedem a silk honlaprol a drivert ha azal se megy akkor törlöm

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

beatz
ha ez se segít tanulj xD sry

beatz
cseréltél mostanában vga drivert? próbáld ujabbal meg régivel ha tod

HencStein
Anyád?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

pfuu az szívás :S

HencStein
Mi a faszomat csináljak ha ez a kurva szar állandoan kilép a gaméböl a kari választo elött ??? hibával?

kinek mi hol??

sõt most már csak én avgyok fenn =D

ggól 😄

LOL most baszott le mindenkit az msn, a 60 elérhetõ partnerembõl 5-en maradtunk fenn , de lol =D=D

Na értem, kell elixír, scak shopban ien millákért láttam, ettõl még messze vagyok, viszont ez a lucky powder nem vágom mi, meg nem is biztos h sikerül? szal eltörhet a tárgy ezis kedves, de az elixír akkor megmarad nem?

szedjétek le az FF ez és hozzá a foci add on t nagyon jó !!!

Kavácska
nade most nem flodolok tovább, mert megy "A MECCS"!!!

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Blinkye
Mondjuk logikusabb lenne ha a legzorkóbb lenne arany 😊

3Ds MAX :)

Ez komoly, most olvasom hogy vmi alkímiai cuccos kell, meg imádkozni kell, csak ez egy mondatba van belesûrítve a fakba, és sztem én már rengeteg ien cuccost eladtam, csak nemtom mik kellenek ehhez<#szomoru1>

SilkRoad>>> Geroes&#8482; LvL 11 Cold, Fire Character MSN: [email protected]

Kavácska
a sos, som, sosun cuccok (fegyó v. pajzs) meg alapból lilák, a lila "áramlásaában" különböznek...
Ezt nem naon lehet elmondani, majd látsz élõben

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Blinkye
Jóféle <#wow1><#eljen><#vigyor2>

Kavácska

Kavácska
utolsó képkként ma berakok neked egy +9es pajzsot, csak h oat is láss, máskor úgyse fox (még énse láttam, meg sztem a többség)

ja benne van a FAQ-ban!!! (az isten)
Elnézést mindenkitõl, amiért nem olvastam el normálisan!!!<#zavart1>

Kavácska
húha...

+ 3-4 szürke
+ 5-6 lila
+7-8 arany
+9 kék színben pombázik fegyver és pajzs (többin nem lááccik egyenlõre)

a karim meg berserker módban van azért ien pijos

emberek beszélgessetek 😄 lemaradunk a langrétláról

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ez értelmes volt, én asszem befejezem a COD2 leader-séget, és áttérek erre, sokkal izgibb mint a cod2<#buck>

Az ien ffekteket a cuccok adáj? h világít a karid, meg a fegyód

Blinkye
Zsir ez <#eljen> Csak még kevés a cucc benne.. De segitünk is akár 😊

Kavácska
kép keletkezése a szokásos.. stall közben ki akartam lépni windózba... csak alt-ról lecsúszhatott ujjam 😄 loller

Kavácska
jaa , kép lemaradt 😄

Kavácska
a karim már biztos így vár, mert nem néztem rá megint elõzõ meccs óta, pedig a Holland-Argentin alatt se fogok vele foglalkozni <#szomoru1>

ez teccik ez az oldal, képek a szörnyekrõl meg minden... vote : 1<#eplus2>

emberek kezeket felfelé hogy benn legyen-e ez a banner alatt Game+ fakja mellet

EEEZZZ

Hát amikor nem enegd fel egyik szerverre, felmegyek a másik kettõ közül vmelyikre, és azokkal tolom, scak ezért =D

gameplusz
90-en en már tojást csinálok rajta... tükör tojást, 5 perceset (max addig bírja lefagyásig 😄)

Az átlagos érték kb 50-60 fok.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nekem két napig mindig leállt a gép a CPU miatt (80 fok), mert 3 centi porréteg volt a venti és hûtõbordák között, úgyh bármi megeshet....=D

Kavácska
most ez komoly h 3at tolsz eccere??? Úgy láccik nem vagy tisztában a játék hosszúságával..

Blinkye
Azóta még nem is láttam Silkroadot. Most próbáltam belépni és láttam,h 1.050 es lett 😊

Kavácska
ej de jó neked 😄 elõször ezt húzd fel 😄

Most van egy lvl 12-esem, a másik kettõvel még csak a mangyangokat írtom<#hehe>

Blinkye
BAzz. KEdden reggel izgatottan várom a szerver helyreállását erre szétesik a képernyõm.. LOL Mi a fasz? kártyán venti megy,kicsit poros de korrigálom.. ujraindit... Semmi.. LOL KUKA 😊 Még garis oszt visszabasztam erre a csákó asszongya,h tuti csak a por...Kérdeztem,h szerinte az normális,h 94fokosra melegszik alap winfosba a kártya magja? Szte igen... Szerintetek?

Én meg kétszer regisztráltam ugyanarra az emailra, és engedte =D Legalább csinálhatok 20 karaktert....

nekem is volt oylan hogy nem tudtam reggeli de csak azé mert az FF tiltotta az upjumpolo abalakokat 😄 (jó tudom pop up de skyhop,on the butter meg ienek rulez D😊