Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem is élvezetesek, mert gyorsan dobálják q itemeket..
én a 300 yeowa scale-t is szerettem, fõkleg mert ott húztam fel kiskedvencemet, ugye a black nem agro.. 😄 csak úgy süvített felfele ott 😄
sõt a kedvenc küldim mai napig az elsõ olvasatra ijesztõnek hangzó virággyilkolászás volt! (3*1000), de kegyetlenül lehetett ott haladni, és dropok meg!!! Pff volt h 2 milliós napot zártam 😄
egyébként meg szerintem minen küldi jó ahol sok a mob.. meg kell találni az olyan helyet, intesnek jó mert szétnukolja õket eccerre, str-es meg szép sorban kivégezgeti õket, ráér.. 😄 az a lényeg h ne kelljen sokat futkorászni utánuk, akkor brutál leveling van 😄
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
amúgy ha megfigyeltetd a questek során nem aból lesz a sok xp-d ha leadod a küldit, hanem a hentelés közben szerzed a jó nagy részé, a leadásnál csak habot kapsz a tortára... nem beszélve a rengeteg dropról, amibõl pénzed lesz...
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Item Collection Quests Cheat. You'll come across some quests where the items you need to collect off monsters can be shared with other people, dropped, put in storage or sold. Most quests won't allow you to get rid of your quest items at all. When you're collecting these 'shareable' items, you may wish to save some time or make a heap of money by doing the following. Take the Devil Bug Eggs quest as an example. Now, this quest is repeatable, meaning that once you complete the quest, you can talk to the NPC again and pick it back up (but this is limited- usually twice or three times more). Collect 200 bug eggs and go back to town, but do not talk to the NPC yet. Go to your storage. Deposit all 200 eggs into storage, and then go to the NPC. Woohoo, he'll let you complete your quest even though you're not holding the eggs! And you know what? You won't even have to go back out killing Devil Bugs, because you -still- have 200 eggs in storage! So pick up the quest again. Go to your storage. Get all 200 eggs, and do not miss this next step: drop one, pick it back up, put all the eggs back in storage. Your quest counter will now show as Completed, and you can go talk to the quest NPC and complete the quest again! Isn't this great? And the best part is, once you're done repeating this, put your 200 bug eggs in a store and sell them for like 200k or more.
http://tinypic.com/
http://xs.to/
..és még millió 1 hely van ahova feltölthetsz képet ;]
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Achemy Tablets
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
Aege szerveren milyen magyar klánok vannak és mik a belépési feltételeik tudja vki?
thx
Nincs mennyország, de minden síron nö virág. - Bocsánat, hogy idehamuztam (saját urnafelirat). - Az ember életének döntö fázisai: hisz a jézuskában, nem hisz a jézuskában, Ö a jézuska.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
11.000.000/2100= ~5238
ezzel most megint durván elvetted a kedvem. mondjuk ha leszedsz egy csomó championt akkor legyen NAGY jóindulattal 4200 szörny. nebassz...
és ha tudnád mien 11 millió xp-t összeszedni quest nélkül ugy, hogy egy mob 2100xp-t ad, na akkor télleg megtudod mien a zombivá válás 😊)
lesz! amikor én is high level nek számítok majd és halálra ölöm az összes thiefet akik / amik eddig az én véremet szívták!!!
Próbáld ki! hunterkodj egy kicsit a szinteden és máris jobb a gyász amikor összeversz egy mocskos tolvajt! <#vigyor1>#vigyor1>
"vagy nektek élvezetes ugyanazt a fajta szörnyet gyilkolászni ugyanazon a helyen sok-sok órán keresztül?"
Én ma 12:00 tól kb itt vagyok lent Tarim Basim ba és csak archereket ölök ! de még nem fejeztem be ! (egyébként már egy hete kb it vagyok 😊 ) Tetszik benne hogy akik ölik melletem a szörnyet nézem a teknikájukat és õk meg az enyémet , náha kicsit szivatjuk egymást egy pár KS el de az a tutis , néha elveszuk egymás drop itemjét is <#hehe>#hehe>
...
feldobni a játékot csak a trade tudja de ahhoz még kicsi vagy, max nagyobb szintûekkel mehetsz izgalmasakat trederként, de idõvel... ha meglöd az elsõ tífed 😊... jó lesz a legjobb érzés playertífet kifingatni, mint a szart 😊
de lesz valami ami késõbb feldobja a játékot? nekem ez így tök fura, hogy annyi az egész játék hogy elküldenek egy adott helyre ahol egy fajta szörnybõl kell nagyon durván sokat leölnöm. ez így sztem monoton, unalmas. gondoltam késõbb változik, de most, lvl22-õn megkaptam hogy öljek meg 600!!! chakjit. ez miii? választhatok ugyan két terület között, mehetek erdõs részre vagy sivatagba, de ezzel iszonyat sokat el kell tökölnöm. megnéztem a faq-t és késõbb még gyökerebb küldetések lesznek. pl ölj meg 750!! ultra blood devilt, és mindezt 3x! vagy ott vannak a gyûjtögetõs questek, aminél meg a kért tárgyak számának sokszorosát kell az adott szörnybõl megölni, mert mondjuk nagy átlagban csak minden 6. monsta fog neked droppolni. mondjuk a gyûjts 300 yeowa pikkely küldetésnél ez már kicsit kemény. DE ezt még meg is kell ismételni 4x!!!
komolyan mondom hogy szóljatok rám ha én vagyok a hülye, de eddig is itt-ott már nagyon unalmas volt ezek miatt a játék, és ez csak durvulni fog.
vagy nektek élvezetes ugyanazt a fajta szörnyet gyilkolászni ugyanazon a helyen sok-sok órán keresztül? abszolút nem cinkelésbõl kérdezem, csak tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy nektek mi teszi élvezetessé a silkroadot.
nekem a pozitívumok:
-ha más tájra megyek alázni, más szörnyeket látok, az újdonság
-guildben vagyok, meg lehet ismerni másokat, lehet dumálni, ilyenek
-equipment vásárlása. élvezem ha tudok vadászni magamnak vmi új cuccot, amit már tudok használni
-és persze királyság szintet lépni és skillxp pontokkal új skilleket szerezni
de kb ennyi. és ezek a dolgok a játéknak iszonyat kicsi hányadát teszik ki, ha fejlõdni is akarok
szóval számíthatok valami javulásra? tényleg élvezetes lenne a játék és tetszik nagyon, de nekem ez a fajta fejlõdési/gyilkolási rendszer nagyon lerontja a játékélményt. 2 óra után már tiszta zombi vagyok
és ezt tényleg bármiféle rosszindulat nélkül...
bocs ha hosszú voltam
vazzze nekünk sose mutaja magát 😞