Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
TÉKELÕ

Jagi
azt én...

kaptok két új szervert amint most nem játsuhattok mert még nem laggol 😊

Jagi
ez így van 😊
Alps sem lesz egy ideig XDDD

FaszFejHuN
lol mennyiszer leirta... sry

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

FaszFejHuN
de itt vmi uj szerver hozzáadásáról is beszél, vmit sztem kihyagtál a szövegböl =.=

FaszFejHuN
de itt vmi uj szerver hozzáadásáról is beszél, vmit sztem kihyagtál a szövegböl =.=

FaszFejHuN
fuh baz+ qrva jó😄

FaszFejHuN
fuh baz+ qrva jó😄

FaszFejHuN
fuh baz+ qrva jó😄

FaszFejHuN
fuh baz+ qrva jó😄

FaszFejHuN
fuh baz+ qrva jó😄

gameplusz
Csa Itt a Silkroad modik.

Nagy szever baszkuralas lesz.

Meghibasodott a gagyi kinai cuccunk azt nem ertunk hozza, ezert most mennyetek buliba vagy mittudomen.

Sokat iszunk ezert nem sok ido jut a szerverek javitasara, vagyis probalkozunk.

Jovo heten irunk, hogy mikor leszunk keszen.

Ez van, igyenjatek, ne varjatok tobbet kockak, majd jovo heten talan lesz ujra laggos szerver.

Ezt jelenti egesz pontosan.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

FaszFejHuN
ok... még mindig nem értem... mind1 azé thx··

gameplusz
Ismered azt a szamot amibe azt eneklik h kabbe a facom es szopjal lassan.. Kb ezt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

FaszFejHuN
jóde egész pontosan mit??

rosszat ¢¢

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

FaszFejHuN
Hello. This is Silkroad Online.

We apologize for the long server inspection.

Equipment problems occured during the process of adding a new server, and we are trying hard to fix the issue.

Much time is being spent on the operation, and it is difficult to estimate the completion time.

We will be posting a notice as soon as the repair is completed.

We are very sorry for all the inconvenience caused

ez mit jelent?:😄DD

FaszFejHuN
mikor lesz má geci xian?😞

Fido4life
Ilyenkor nem laggol egy kicsit ?

Ja nekem sincs meg a karim =(

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Oké ugy is jo =P

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun>

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak

FaszFejHuN
<#banplz>az szar<#banplz>

Lord Nomak
Szerintem az összes csekkelõs szerveren törölték a karaktereket és nincs adatmentésük <#banplz>

Fido4life
Nincs szerver ? 😞

FaszFejHuN
MIKOR LESZ XIAN?-.-

Fido4life
Most nem is tudom mit töltök..

FaszFejHuN
még meddig nem lesz szerver??

Lord Nomak
Na mindegy, majd kiderül. 2-3 nap alatt az is kiderül, mennyire lesz stabil, akadásmentes a szerver, meg hogy karakterembe belenyulnak-e.

Lord Nomak
Megkapod lecsupaszítva, mert szerintem eladom cuccaimat, és Harcosok guildba beugrok annyi zsével amennyit cuccokból megkaptam ^^

gameplusz
olol. TE IS KEZDED? Lusta népség.

Lord Nomak
Mivel idõm van rá, így 2 héten belül 40 leszek megint és normális skilles karakterrel. Rákövetkezõ kommentedre meg annyit tudok mondani, hogy barátnõm mind a kettõhöz tudja pass-t mivel az õ karakterei is azon voltak amin nekem. Fogalmam sincs, mikor kivel melyik kockával játszott, mutatta meg neki.. Innentõl kezdve lehet valami kis patkány ásta be magát a haveri körbe és szórakozik ezzel. De ha nõm meg olyan hülye, hogy miatta törték fel akkor gratulálok neki kb.. De leszarom, ez csak egy játék =) Annyi pénzt meg nem öltem bele, mármint rendes pénzecskét hogy fájjon a szívem érte..

Mindegy akár feltörték akár nem ha átmegy másik serverre megdobhatna a karijával ^^

Lord Nomak
Az nem is lenne gond, mert most feltörik akkor maradok azon a szeveren. Viszont, ha már van 2 új szerver is, és nem csak délibáb, akkor átmegyek azokra. Az Athensos meg marad, aztán ha 1-2 napig nem nyúlnak hozzá akkor mind a kettõvel fogok játszani néha =D.
De most engem az zavar, hogy pk level odabasz, visszafejlõdni szintet hát.. Agyvérzés, így is tököm tele, hogy még 2 szintet kell farmolnom mert nincs questem, skillek elvannak baszva.. Tehát... Nekem meg party, nyaralás stb.. miatt nincs kedvem 13 ezret erre elkölteni, fõleg ha feltörik.. Viszont sajnálom, hogy azt a pár embert otthagyom akikkel jóban vagyok ( szerintem, remélem ), fõleg Simi nõtt hozzá a szívemhez ezzel a " felfedezzük Hotan és környékét " c. akcióval =DDDD

Kavácska
nem értem, ha feltörik, h csak a te karijaidra pályáznának.. Aege-rõl is azért mentél mert feltörtek nem??? Nem te segítesz annak, aki feltöri tök véletlenül???
most komolyan, kicsit gyanús nem?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
feltoltál egy 40+os karit elég hamar most meg otthagyod??? nem szeretnél eccer már magasabb is lenni?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

gameplusz
Ha feltörték biztosan.

Lord Nomak
Muszáj leszek sok okom van rá, bár sok minden szól ellene is.. De még is a pozitívumokat részesítem elõnyben. 😞

Lord átmécc a másik serverre?

Lord Nomak
Ha nem lesz csekkelés már a szervereknél valaki jelezze itt, meg ha új szerverre megy és megmarad a két szerver tényleg akkor melyikre.. Mixelgetek, nem akarom 5 percenként potyára agyonterhelni gépet ki-be lépkedéssel.. köff

Nemtom de engem Babel-re se enged fel <#boxer>

FaszFejHuN
mikor lesz xian, greece, venice, oasis, alps, és new shard szerver?-.- még mindig check-.-

én lvl 3 pk val 40 % mentme 0.4 % ra 😄 aztán gondotlam legyne visszalépés szal lilultam xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nemtom ki tölt 3 orás szart de ajánlom neki a "FlashGet" nevü progit...

Kavácska
nõkben nem lehet bízni ne feledd!!!

Fido4life
+ Úgy hogy

Fido4life
Az egy szar 😄

Lord Nomak
Egyébként, ha belépek sro-ba és az elején amikor szervert lehet választani stb.. Nem csinálok semmit, csak rányomok az EXIT feliratra.. Csak nekem fagy ki sro és nem csinál semmit a továbbiakban ? Me faxom kivanvele

Lord Nomak
/me elgondolkodik hogy szerverköltözés account váltás legyen =DDDD