Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G+ igaza van mert tök 8 hogy most 1000 vagy 8000 rám a sebzés mert ugyis hamarabb leütöm ; a peon a példa critbe 1400 at sebez rám én 8k rá zekber 4k simán hamarabb megölöm minthogy sok hp-t vesztenék
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
full STR bow :legföbb skillje (anti-devil) criticalra megy critical mit dupláz meg? a fizikai sebzést.. innentõl alapá válik hogy a bownak a legjobb az STR, ugyanez a combo és akár a strongbownak is bár nem tudom azt ki használja pvp-ben..
full INT bow : több sebzése van alapbol mint egy swordnak bár intes kari nem használ fegyverskillt alapbol felejtõs..max lv30-ig utána már ugy is csak nukeal ölsz.
hybrid "int" sword : mivel egy hibrid kari ha pl 1:2-ben osztja akkor a legnagyobb sebzést csak ugy tudja bevini ha sok combot használ ( érsd több ütés.. 😛 ) mivel 1 sima ütése nem sebez annyit mint egy pureé ezért kell egyszere sok és gyorsan, és a felrugás/leszurás a fegyvertõl függöen csinálja a sebzést és még elviselhetõ a sebzése a hibridnak ha jó +3+5 esetleg sos fegyvere van felrug és leszur , és mivel a hibrid kariknak a phy és mag defje soha nem lesz "meztelenül" annyi mint egy pure-nak ezért a shield sokat segit ezt korrigálni.
hybrid "str" blade/glavie : 2:1 , leszurás,felrugás már elöbb leirtam és a combokat hogy miért, glavie soul-spear és a combok miatt ugyanaz van mint a bladenél csak itt a felrugást a "soul spear" helyetesíti mivel annak a skillnek elég nagy sebzése van mint a leszurás felrugásnak együtt.
hybrid bow.. nah igen a bow az igazi hibrid kari fegyver hogy miért is? mert ha 2:1 akkor épp hogy valami "közepes" criticalt tud elöhozni anti devilel, és combokal, tudod szerintem te is jól hogy a bow a criticalra épit anélkül nem igazán sebez valami nagyott inkább olyan str-s support kari? vagy egy "közepes" nuke-t tud csinálni és ha közel érnek hozzá elég könnyen meghal max 1 picivel tovább birja mint a full intes kollegája.. szerintem picit gondolj bele hogy akkor mért is lenne a bow a hibrid kari fegyvere ha NINCS ÉRTELME ?
protector.. hmm .. ez is csak azért hibrid karié mert ez is itt a köztes az armor és a garment miatt ugye? nah ez ám a gondolkozás !
te tényleg okos vagy gameplus szerintem néz utána mirõl irsz lehet többet tudok errõl a játékról mint te.. ^^
Az pedig, hogy 30-tól garment, az nem jó, mondjuk vegyünk engem pure intest. Nekem pl nem mindegy hogy egy monsztától kapok 600-at armorban, vagy 1000-et garmentben. Már megint össze-vissza beszélsz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
hibrid kari fegyvere mért pont a bow? inkább a sword+shield.. ezt legalább tudhatnád.. nah de mind1 ugye hibrid kari bow+protector ? -.-
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
(kérdöjeles kisablak)pedig az álltaluk javasolt driver van fenn
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Athens: Ghoost // Guild: Harcosok
Tök egyszerû! Az alakzatok tényleg egyformák mint a két ábrán, viszont az elhelyezésüknek köszönhetõen nem egyformák a területek. Ha elsõre ránézel akkor két derékszögû háromszöget látsz. Viszont csak ránézésre azok. Az átfogó nem egyenes, úgyhogy nem háromszög van rajzolva, hanem két négyszög, ahol az elsõ ábárnál egy homorú szög a negyedik, a második ábránál domború szög.
Világos így valamennyire? Mert én értem! :-)
A legegyszerûbb, ha fox egy négyzetrácos (nem kockás! :-)) papírt és vonalzóval lerajzolod. Ott már jobban látszik, hogy az átfogó az mégsem átfogó...
MIkor kapom meg a sörömet? :-))