Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
lol ^^
Ezt a Questet szeretni fogom
Baeksong's letter lv64
Get the quest from Donwhang South Gate Guard BAEKSONG (3555,1950)

Step1: Talk to Jangan Islam merchant ISHYAK (6503,1017)
Step2: Talk to Hotan Stable merchant SALIHAP (153,5)
Step3: Return to BAEKSONG

PS:He only gives 5 players quest one day

Maala
sztem lenne S.G. és S.G.II de mind1 😊
OFC az minek a rovidítése? of course? :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
SuperGamez guild lol^^
egyébként FF8 OFC 😄

Maala
ezen lehet vitatkozni, sztem meg a Final Fantasy 7-8 az elsõ, de ez olyan értelmetlen vita, mint wow vagy sro...
a költözés így fórumszinten essett meg, és nem azért, hogy a legnagyobb legyen az ember, hanem hogy együtt legyen a nép. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
35-s küldiben mi olyan nehéz? szinte csak olyat kell ölnöd ami fehér,narancssárga,világoskék csak lassu 😞
a másik pedig az SRO -t ne hasonlisd a BG-hez mert köze nincs hozzá. Bg története és ugy az egész maga 100% jobb mint a silk nem véletlen a "koronázatlan király a bg".
az mmorpg-ben pedig szerintem azért vannak olyan Questek hogy gyrosan tudj felödni lásd 3x3000virág jó kis rewardot add asszem ~20%-t és mire megölöd fejlödsz még 40-60%-t ergo gyors fejlödés 😊
mondjuk tény hogy néha én is elküldöm a k.a-ba hogy menjél ki és gyüjts össze te yeti stickeseket.. és etc.. 😛

shaime01
hmm uj server .. errõl lemaradtam nem mintha menni akarnék 😊

Ez a server költözés dolog olyan snassz.. mindig lesz nálad magasabb szintü.. ez igy van nem lehetsz mindenben az elsõ ha meg te vagy a legnagyobb akkor tuti lesz veled egyszintü egy idõ mulva. vagyis hülyeség válasz ki egy server-t maradj ott és fejlödj egyszer te is nagy szintü leszel 😊

Maala
jó csak mondtam, mibõl keveredhetett ki az 5*200 😊 -4%? ha lilaként megölnek? -0,5% sztem... ha meg murderer leszel nekem az -10/20% lenne. 😄 sztem 3xen is akörül van...

Atisz
az 1x200 meg a 3x200 az más más küldetés.
Nem tudom kiverni belõle mert a lag miatt nem tudnám "belilázni" valószínúleg megölnének és akkor -4% xp...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
1*200+5*100 éxer az, meg 3*200 íj. 😊
verd ki a gyerekbõl a cuccokat.
mellesleg lehet, h az a küldi a pofátlanság netovábbja, de TÉNY, hogy 30-40ks felszerelésdroppokból össze lehet szedni azalatt a pár küldi alatt 1 millányit, és ekkor még csak NPCnek adtad el...

Atisz
NINCS droppom, azért mert esik attól még nem az enyém 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
El szoktam olvasni õket, de eddig még nem találtam egyiket sem szórakoztatónak az elõbb leírton kívûl. Az 5x 200 db ékszer a bandita íjászoktól pedig a pofátlanság netovábbja, látszik hogy koreaiaknak készült a game. Érdekes, pedig a Baldur's Gate-nek ott is nagy sikere volt.
Amikor silkroad-ozom, akkor általában nincs se letöltés, sem háttérben CS, semmi (sokszor még ts sem). Szóval ha lag-em van akkor az egyértelmûen a szerver hibája

Maala
amúgy nézd a jó oldalát, van dropod. 😊 én meg Uruchira várok, bandit archerek szarrá lõnének, life is good 😊

Maala
nem lehet, h más miatt (is) van lagod? a lag 2oldalú dolog, nem csak a szerverektõl függ, hanem, h mit csinálsz a gépeden...
a questekrõl annyit, hogy nem fontos õket csinálni, pl az 53as questet sokan el sem kezdik, de akkor ne is rinyáljanak, hogy nincs quest 59ig...
amúgy a questleírások poénak szoktak lenni, ha el szoktad õket olvasni...

Atisz
LOL 3-adjára szedik fel elõlem lag alatt a droppot...

Maala
jópáram != jómagam
szoktad ezt a fórumot olvasni? RxQueen, Nomak, Avatar, DrJarlaxle... a hszeikbõl mind kiderül, hogy tudnak és ...talán vettek is silket.

Atisz
Egyébként pedig hosszú idõ után megint visszatért a lag...

Atisz
A questrendszer egy 5 éves gyermek színvonalát közelíti meg. Egyedül a likõrös küldi poén, hogy milyen sorrendben meddig itatod a csókát. A többi az tré...

Maala
amúgy nem a soksok órával van baj, hanem hogy egyszerûen monotonná vált 2 hónap napi 8+ óra játékkal az egész játékmenet. 😊 no meg az a 70 shield elixir... 😊😊😊

Atisz
te ezt túl könnyen akarod elintézni, de nem én nem leszek ideges és nem fogom neked akkor sem megkeresni 😛
Egyébként azt ne hánytorgasd fel hogy menniy pénzt öltél egy erõsen béta státuszban leledzõ játékba, mert erre nem sokan kíváncsiak.

Maala
nem, de az újak nem fognak a régebbi szerverekre menni, a VNek meg úgyis elmennek gyakorolni a karihúzást új szerverre... esetleg mint Venice-n, megbeszélik h átköltözik az egész díszes kompánia új szerverre... no ilyen nem lesz Hun-okkal. 😊😊😊

Atisz
de mivel mindenki sok órát belefeccolt már a karijába ezért senki nem fog elmenni a szerverekrõl...

Maala
nem kell sokat keresned, írd be alul, hogy Greece, és meglátod, hányan akartak átmenni... nem sokan. sztem te másik sro fórummal kevered ezt.

Maala
long awaited, mert az emberek szerint a laggot lehet enyhíteni új szerverek létrehozásával,

Atisz
Nos ezt te állítod és én nem fogok neked a fórumban visszakeresni, szóval szoksz vagy szöksz...

Atisz
"Silkroad's long awaited 10th server Olympus server has opened"
Namost, "long awaited" a Venice meg a Greece volt...a többit a kutya sem akarta.
Ezek egyébként tiszta mediterrán Európa mániákusak. Sztem küldjünk nekik egy Európa atlaszt, hgy kibõvíthessék igencsak szûkre sikeredett látókörüket...<#zavart2>

Maala
a) ki mondta, h megy Greece-re? én utoljára Oasisnél hallottam ilyenrõl, h vki átmegy másik szerverre.
b) fel sem merült ennek a "fórumos költözésnek" a gondolata eddig, és eléggé késõ van már hozzá, most, amikor már jópáran pénzt öltek a mostani karijukba...

Atisz
Egyébként egy csomóan mondták hogyha elindul a Greece akkor elkezdenek ott is komolyan játszani...

Atisz
A Greece-en egyébként marha sok a magyar, aki innen indított oda egy karit és nem poén szinten (lvl 30+) az megdobhatna egy IGN-mel...

Atisz
Esetleg azért hogy minél több sg-s legyen egy szerveren és ne mindenki csak az egyéni sztorijairól anekdotálgasson...

Maala
te télleg nem vagy normális, én ezt nem komolyan nyomom, már van egy 54es karim, mi a fakkért mennék át másik szerverre végleg?

Na amugy nem npc-k miatt szoktuk bukni gondolhatod😄D mindenki aki jön általában 40++ so csak a human thiefek okoznak problémát, de ja privizz rám azt megdumáljuk mikor hogy legyenek-amugy meg van ts is ott kissé könnyebb ezeket összehangolni, thiefkedésrõl anyit hogy én tuti nem fogom nyomni de ez csak magánvélemény hunterkedés meg mehet 1000rel😊 ha meg nem az épp azért van mert hétköznap meló mellett igy is nehezen gyakom le a 3órát
Atisz
Egyébként a találkozásról meg annyit hogy meg lehetett volna beszélni, hogy minden sg-s kezdjen egy új karit vmelyik új szerveren. Én pl. kezdtem a Greece-en mert sokan modták hogy oda mennek majd. Ennek ellenére eddig az sg-rõl senkivel sem találkoztam, mindenki húzott vissza a régi karijához, vagy ami még rosszabb megint egy újabb szerveren próbálkozik. Egészen addig amíg ráá nem jön hogy ott sem tud über "szerver-top" karakter lenni...

Atisz
Kicsinyes örömök...
Tehát akkor a 2 héttel még sokat is mondtam. Kb. 3 nap alatt rájössz, hogy az indonéz/vietnámi gyeró megállás nélkül fogja 72 órán át nyomni és nem sajnálja a pénzt majomra sem már lvl 1-tõl. Meglátod az elsõ amerikai gold minereket akik 6 óra alatt összeszednek 1 milliót (miközben a fõkarijuk fejlõdik).
Ennyit arról hogy nem lehet elõnyhöz jutni... <#buck><#mf2>

Csak átfutottam a szemem a kommenteken, itt írja mindenki hogy lv3 vagyok, megvan lv5 stb. Aszittem hirtelen itt az európa gecájok 😄

Szega87
nyugi mostanába sûrûbben hallok én is miota tigrisekre kell vadászni , agresszivek sokat spawnol a szar server egy helyre , persze hogy 0 az esélyem 😊 Amúgy level 14 vagyok már 😄DD

Szega87
ja ezt én is akartam kérdezni tõletek ...

Én a Greecen tolom pár haverral akik már régebb óta tolják , meg van valami "Endless" nevû magyar guild is a ventrinken 😄

ha za str-es odaér az inthez, akkor ott már szinte mindegy hogy mit hord az int, garment vagy páncél, fekszik.

sweech
csak megnéztem az új servert 😄

sweech
ték

sweech
de pvpben nem csak nukerek vannak

minek kezdtél egy újat? 😄

full intnek 30-tól garment, márha a pvp-t is akarja élvezni. Merugye ha fullint armorban van behal egy-két nuke-tól. A szörnyek meg le vannak szarva, legfeljebb picivel több hp poti megy el. Úgyis a pvp a lelke az egésznek.

sweech
meg hát ^^

Maala
te meg szega meik szerveren vagytok amúgy?

Ejj kisöcsi várjá me én lvl 17 vagyok (nem valami nagyszám de büszke vok rá<#buck>)
És berserkerrel,+sok potival se birtam kinyirni a white tiger giantot, szalj vigyázz velük (igaz jött 1 champion is +2 white tiger de az nem nagy cucc csak közben elfogyott a hp poti és olyan lagg kerekedett hoy ihajj =)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Maala
Atesz de lol vagy... nincs annál izgibb amikor egy új szervert lerohan mindenki és a sok lv1es kari bénázik... itt nincs olyan, hogy jön egy lv70 és elbassza a játékod... sem pénzed nincs, hogy elõnyhöz tudj jutni (sõt, 1 rohadt majmot sem láttam sehol, a Yeoháknál untam meg), csak te baszhatod el... 100-100 herbbel, 18Kval, 10 crit8 spearrel, lv1 sossal, 9+4 proti vállvédõvel hagytam abba... meg egy gyereknek jószívûen eladtam egy lv10 crit9 bladet 5Kért... 😊
jah meg ugye az új szervereken mindenki megpróbálja a jobb neveket lefoglalni, hehe... Rinoa már foglalt volt, maradt az Aeris, a Cloud, Squall, Sephiroth neveket már nem is mertem megpróbálni. 😊 (külön poén, hogy Yuffie nevû csajjal haladtam lv3ig. amúgy ezek mind Final Fantasy-s nevek, aki nem tudná)
No meg találkoztam ingame SikAllattal meg Sweechel, ami amúgy nem nagyon fordulhatna elõ, lévén, h õk Xian (?), Babel, én meg Athens... Sweetch megvan már a 11? 😄

Lord Nomak
De érted, 4 csillag, és ha bukjuk akkor bukjuk.. Nekem nem ez a lényeg, meg alapból lassan 48as szinten feltalálom már magamat annyira hogy ne haljak be, más okot meg nem találok arra, hogy miért nem szóltál, szóltatok. Meg ha még hunterként is mennék legalább feltápolnám karakteremet ^^
Azért köszi hogy mondtad ezt, majd visszatérünk rá ha valamikor haza is érek még az évben. :\
Meg a másik, hogy nem a pénz a lényeg, jó az is, mert ha van sikeres trade több csillagos akkor alap hogy jó, de pl együttes thiefkedés és hunterkedésrõl sem hallottam még, pedig mókás lehet thiefkedni így egy egész guildnak.. ( az a 10 ember aki jönni szokott tradelni is ) =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Atisz
Ez most komoly? Nyílik egy új szerver és máris megy mindenki? Meddig fog tartani a lelkesedés? 2 hétig? Mind1 ti tudjátok...

Maala
😄 akkora szopás... elõször raktam 1 pontot véletlenül str-re, most meg bow helyett speart kaptam az exorcist-tól... ezt is én csesztem el 😄 gyakorolni kell még a gyors fejlõdést 😄 de jó cuccok esnek!

Lord Nomak
Tényleg ez a megoldás.. Fizesd ki mindenki helyett és megvan a csapatszellem.. <#taps>
Nem az, hogy akkor több idõt fektetnénk tradelésbe.. Nem, dehogy, ez túlságossan ésszerû és egyszerû dolog.
<#banplz>

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.