Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alchemy stone of strength: plusz str-et ad
- Alchemy stone of inteligence: plusz intet ad
- Alchemy stone of master: növeli a tárgyak durabilityjét
- Alchemy stone of strikes: fegyvereken ad plusz attack ratinget
- Alchemy stone of discipline: a fegyvereken ad block parry ratiot
- Alchemy stone of penetration: a pajzsokon ad critical parry ratiot (sztem ez utóbbi 2-t
felcserélték, de mindegy….)
- Alchemy stone of dodging: a ruhákon ad parry ratiot
- Alchemy stone of stamina: + hp-t ad a fejfedõkön, mellvérteken és cipellõkön
- Alchemy stone of magic: + mp-t ad a fejfedõkön, mellvérteken és cipellõkön
- Alchemy stone of fogs: növeli a lassítás/fagyasztés elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of air: növeli a shock elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of fire: növeli az égés (burn) elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of immunity: növeli a mérgezés (poison) elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of revival: növeli a zombie státusz elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of immortal: ad egy immortalt a kívánt itemre (csak item mallban lehet venni)
- Alchemy stone of hardness: ad egy steadyt a kívánt itemre
- Alchemy stone of lucky: ad egy luckyt a kívánt itemre
- Alchemy stone of astral: ad egy astralt a kívánt itemre (csak item mallban lehet venni)
* Attribute kõ típusok
- Attribute stone of courage: megváltoztatja a fegyverek phy. attackját
- Attribute stone of warriors: megváltoztatja a fegyverek phy. reinforce-át
- Attribute stone of philosophy: megváltoztatja a fegyverek mag. attackját
- Attribute stone of meditation: megváltoztatja a fegyverek mag. reinforce-át
- Attribute stone of challenge: megváltoztatja a fegyverek criticalját
- Attribute stone of focus: megváltoztaja a fegyverek attack ratingját
- Attribute stone of flesh: megváltoztatja a pajzsok és ruhák fizikai védelmét
- Attribute stone of life: megváltoztatja a pajzsok és ruhák phy. reinforce-át
- Attribute stone of mind: megváltoztatja a pajzsok és ruhák mágikus védelmét
- Attribute stone of spirit: megváltoztatja a pajzsok és ruhák mag. reinforce-át
- Attribute stone of dodging: megváltoztatja a ruhák parry ratioját
- Attribute stone of agility: megváltoztatja a pajzsok block ratingját
- Attribute stone of training: megváltoztatja az ékszerek phy. absorbption értékét
- Attribute stone of prayer: megváltoztatja az ékszerek mag. absoprtion értékét
* Alchemy potion típusok
- Drug of breeze: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idõre
- Drug of wind: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idõre (csak item mallban
kapható)
- Drug of gales: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idõre
- Drug of typhoon: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idõre (csak item mallban
kapható)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
http://hpix.uw.hu/silkroad/elements.php
itt van hogy melyik mob milyen melléktárgyakat dob és milyen element van benne 😊)
jó csemegézést
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
BTW nem tom mire gondolt Magetica, de nekem télleg kéne az az oldal ahol levan irva h mien mob mien alchemy itemet dob, vagyis mien elementeket ad... sro.mmosite-on van? vagy hoL, az télleg kéne ^^ 3m-et költöttem alkémiára tegnap, jó lenne elementet ingyé szerezni ^^egyébként a +5 spearen már van 100% block és 2 int, sponsored/made by Maala <3
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(én marha végignyomtam lvl48-ról lvl63-ig csak narancs mobokkal )
remélem bepótolja a droptalanságot 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
-Mit hall utoljára a terminátor? -Te ez színesfém?
XPzni: narancs
drop: zõd.
A lényeg h ne 5-öt gyüjts be egyszerre 😉
Amúgy xp szempontjából én úgy vettem észre narancs éri meg a legjobban, lásd:
44-en Bunwangok. Én már lv35 óta csak narancsra bukok <#vigyor1>#vigyor1>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
eddig 70 megvan 😊)
mellékesen aki intes és megy oda, akkor vagy garment+sword+shield vagy armor+spear/sword-shild mert a többi variáció az elején öngyilkosság
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
11lv spear osiris
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
majd lehet hogy isyu 😊) csak még a yeti elitek megfektetnek, beakasztani meg egyszer sikerült de akkor is valami lvl70-es kicsalogatta és végem is volt
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
guildtársamnak meg 1 hét alatt 2... 1 shiled meg egy spear...
mondjuk le is mondtam már ezekrõl...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
pl ismerek szintén lvl60+-ost akinek átlagban napi 5-6 cuccot dob... ennyire szerencsés, és én vagyok peches? lvl48-tól kezdte hogy heti 2 ruhát dobott semmi mást... se elixir se fegyó se semmi... sosrõl még álmodni sem merek...
ennek tudja valaki az okát vagy egyszerûen nekem ez jár ? 😊
kb 2 hónapja nem stalloztam felszerelési cuccot. az invben meg az van amit vettem.
tud valaki erre érdemleges választ adni?
haj egomi vok
Nem is szabad megunni! (Jah tegnap lv 29 lettem =)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.