Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Farmolás
1, lv5-t eléred kiválasztod az imbue-t COLD vagy FIRE - light nem jó simulate attack miatt.
pancheon lv5-re felhuzod , fire/cold lv5-re imbue-ra teszel 1-t anti devil-re egyett.
2., lv15-n a pancheon mastery-ra teszel !!1-et!!
3. lv16-n a pancheon mastery-ra teszel még !!!1-et!!! és az arrow combora teszel 1-t semmi másra
4., veszel egy bow-t lehetöleg +3 +4 +5 vagy sos/som/sosun
5., bemész Strongholdba 2 kapura nézö oldalán van egy hely közepén egy oszloppal nem lehet eltéveszteni beállsz az egyik spotra és minden spawnolo bandit archere rálössz ajánlott majomal hogy felszedje a cuccokat , ha nincs majmod akkor NEM VESZEL FEL SEMMIT csak sos-t ill az itemet de az cuccost nem ajnálot sosn kivül mert 30perc alatt tele lesz az invetordy. egy helyben állsz és ölsz.
6., lv18-ig elviszed a karidat strongholdban bandit archerek öldösésvel ( igen igen ) csak a STAT pointot osztod el SEMMI mást , elmész downhangba elötte minden cuccodat beteszed a storeage-be semmi ne maradjon nálad kimész beleütsz egy earth ghostba és vissza de-lvlezel lv16-ig majd ujra fel lv18-ig és igy tovább amig nem lesz elég sp-d amennyit akarsz.
7., mikor eléred a neked megfelelö sp mennyiséget amelyik skill ágat fejleszteni akarod azt huzod , a pancheont meg ha nem akarsz bowos lenni lv20-n visszafejleszted 98k lesz összesen.
Hogy mért? mert a legjobb spawn hely a strongholdban van és 2 mob / 1 sp legjobb arány csak ITT van sehol máshol nincs ilyen arány ahol igy adja a skill pointot.
mostmár leirtam szájbarágosan mostantol NEM szeretnék látni farmolásra kérdezõ emberek mert különben dühbe jövünk <#hehe>#hehe>
mielött még valaki irná mert ugy is irni fogja hogy õ inkább kimegy focizni meg elmegy gyurni meg ,hogy kocka szarok... hát sajnos el kell hogy szomoritsam mert NEM csak õ kulturájuk már képes volt befogadni a számitógépet és elfogadni ugyanez lesz mindenhol 10-20év mulva szerintem
Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.
Én csak az infot mondtam shaime.Nem élek vele.Kerestem,hogy SUN online-hoz hogy lehet csatlakozni.És csak ezt találtam,de pl korain nem is szeretnék gammolni.Ezért nem is izgat.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
3Ds MAX :)
😛
우선 주민등록번호 마지막 자리수만 제외하고,
각각의 자리수마다 다음과 같은 수를 곱하여
전체를 더한다.
6 4 0 7 1 3 1 0 1 8 4 3 ?
x x x x x x x x x x x x
2 3 4 5 6 7 8 9 2 3 4 5
ezt találtam de nem jó sztme =)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
3Ds MAX :)
Effe <3
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Odaadhatom ha kell...
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
--
egyébként eu suxx.. ennyi kész bye pussz vissz 😊 azért jó nézni az embereket.. VV ha szépenmegkérsztalán beregelek téged JSRO-ra.. ha már ksro-ra nem tudtalak 😊
asd
Rabbit igen torada ticket zoli most költözk szal én vok Guild Master és már csak 4 misi kell és Effe abbahagyta
Stani most nem irnám le.. még1xer keres rá vissza.. igy is röhej tárgyáva váltam 😛
asd
asd
Rabbit huhh 😄 tj 50+ torada 42+ ich 38+ whit is megvan 40 silas megelõpzõtt szal xD
asd
asd
Én majd úgy tervezem, hogy 27-en farmolok. Meg közbe tréd, hogy sos fegyóval mennyen. 😊
asd
asd