Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
kint is van a bocsánatkérés az emrgency insp-ért.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
btw, rájöttem, h a Helpben van említés a guild logó szintjérõl. (a scrollon nincs semmi szintkövetelmény, ellentétben a Mercenary-kkal, ha kell adok SSt). ott 4es szinttõl írja a Guild logót. utána van írva, h To be supported later... Union logóról szó sincs. akkor nem is lehet használni?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
http://sro.mmosite.com/guides/updates.shtml
itt vannak linkek a jövõbeni updatekrõl. a "The New Guild System" v mi alatt van ez a link: http://forum.mmosite.com/topics/105/200606/04/447,1.html?time=1149682165
ennek LEGESLEGELSÕ SORA: "Credit goes to "Luck" who translated it"
azaz volt egy XY nevû Koreai/Japán/xy SROs csóka, aki leírta, onnan Luck lefordította angolra, onnan te magyarra... ennyi.

beatz
lvl5

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Lord Nomak
Mi nem szánalmas ott ? 1 mozdulattal fél éves játékomat, karakteremet tették tönkre amibe beleöltem majd 30 ezret már.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Annyit még megkérdezhetek Maala,hogy hanyas a guildotok?Meg akkor már én is kiváncsi vok a fejleményekre...logotok van már?

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

Atisz
Ez a szomorú, hogy idegen site-okról kell levadászni az infót, mert a sima sro oldalon semmi infó nincs. Ez rohadt szánalmas a joymax-re nézve szerintem, legalábbis az angliai részlegre.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
servers Easy

beatz
btw lehet menni kész az inspection

Na mind1.Nem vitatkozom tovább.Nincs szvsz semmi értelme.Meglátjuk mi lesz.

Lord Nomak
Amióta ZA securityt használok semmi vírusom nem volt még data minereket kivévve. fél éves géphasználat után feltettem nortont meg még 1-2 másik vírusírtót egymásután és egyik sem talált soha semmit

beatz
megérinthetlek?

Lord Nomak
cow.bser =DDDDDd mi a pötsömet telepítget ez fel gépemre te jó ég =DDD

Maala
semmi antivirus? vagy megbízol a ZA virus-scanben?

Én csak mondtam mi lesz.Kivételesen nem azt csináltam.Egy angol site-ról fordítottam a szöveget,aki volt fenn KSRO-n,és onnan nézte ki a dolgokat,és leírta a saját tapasztalatait.Nincs sok? Hát te tudod,nekem 8.Már elõre tudtam mik lesznek a guild shopban,és úgy is voltak.Ez már csak jelent valamit.És csak mondtam,hogy szinthez lesz kötve.Nem kötöttem beléd.

Maala
GuildMaster *vagy* (van helyett)

Maala
mondjuk találjátok ki a -bõl a saját nevetek. 😊

beatz
de õ elõre tudta! essél már térdre elõtte... -.-

Maala
WTF, te nem vagy vezér, nem nézted meg ingame a dolgokat, és lefordítottál egy angol szöveget, amit egy koreai csinált angolul... (igen, olvastam az eredetit) és erre fel vagy háborodva, hogy én a saját tapasztalatom alapján írok le valamit, és nem más véleményét szajkózom... eddig azt hittem, GuildMaster van, és van jogosultságod vitatkozni, de így sztem nem sok... még akkor is, ha végül igazad lesz. egyszerûen nem értem, miért kell belekötni a másikba, amikor elõtte ott volt a dolog, látta, és megosztotta. de te tudod.

Atisz
Sztem ha megtelik az 5-ös %-a, levásároljuk és visszamegy 0-ra...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Ja igen és kiírja nekem update közben, hogy ápdét inkomplít illegál program dítekted.
Hozzáteszem 2 napos win van a gépemen és nulla hp-t néztem meg eddig, és semmi programot nem tettem fel msn-en és zone alarmon kívül.

Azé 20K Gp minket is meg fog viselni...arra kéne rájönni,hogy ha kevesebb gp-nk van,akkor visszaesik a klán szintje,vagy pedig szimplán nem engedi megvenni...

Atisz
A balta már nyilván az eu-s részre vmi, a kötél pedig neked a ????-es error esetére...

beatz
télleg kéne valamit alkotni ^^

Lord Nomak
Relatív a már nem annyira, most ne a mi guildunkat nézd meg az uniot. Hanem egy kicsi semlegesebb csapatot. 😄

beatz
uj szornyek dobják majd..material..gondolom

HencStein
Maalaa make guild logooooo noooowww

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Lord Nomak
Gondoltam felteszem silket és megnézem hogy ki milyen idétlen logot fog kreálni. Nézem update sort és ilyeneket ír ki hogy material_axe.ddj material_rope.ddj
Kiváncsi lennék ezek mik =D

beatz
inkabb johettek volna a job update-tel...elegem van mar h egy csillaggal is bekovethetnek thiefek -.-

Maala
InTense már nem annyira, de értjük mi azért. 😄 Legyen mondjuk Teutonen, õk talán még megtámadnak, vagy az egyik orosz guild. 😄

Atisz
Igen és a gyakorisága amikor használni fogod is marha nagy...

Szerintem se éri meg...bár abba a városba teleportál mindenkit ahol a vezér van.

Nomak,te vagy a vezér? :-) Ilyenkor de szívesen lennék az...(bár sok gp is...fejenként 5K)

Atisz
Áááá...pont akkor tûnne el a zsoldossereg amikor azok odaérnek hozzád 😊

beatz
nagyon hasznos a teleport dolog..csak városban használhato....egy ret scroll es ha fontos akkor inkabb atteleportolok..olcsobban kijön midnenki

Nem csak amiatt...asszem nem vette be a server a logokat.Panaszkodott a fõtéren egy Olympus-os,hogy miért nem veszi meg a Joymax...meg,hogy lehetne már guild logojuk.

Atisz
Várjál a ????-re most kaptunk választ...nem szabad illegális botprogramot használni...ILLEGÁLISAT

Lord Nomak
Hát az az egyik, meg tegyük fel ha csak athens szerverben gondolkodom.. elindulok trédelni jön az intense guild feldarabolnak engem a zsoldosaimal együtt 😄

Maala
akkor hagyjuk...

Atisz
Egyetértek. 20 perc Lókukira sem elég...

Maala
nos úgy tûnik a lag miatt volt 1 rögtönzött emrgency inspection minden szerveren... lol. check status.

Lord Nomak
Bár ez még hasznos dolog azt hozzáteszem.

De mit akarnék keresni vele? Nem értem mit akartál evvel mondani.

Maala
oldal aljára mész 1 enddel, és ott van: Keresés a Témában...

Guild teleport szisztéma!!!

Ha valami sürgõs eset áll elõ,és szükség van egyszerre az összes guild tagra aki benn van,használhatod a guild summon-t,hogy 1 helyre teleportáld õket.

-Guild teleport tekercs a guild shopban vehetõ meg.
-GP-be és gold-ba kerül.
-A guildnek lvl5 vagy afelettinek kell lennie.
-Ha a scrollt használták,minden benn lévõ tagnak megjelenik 1 üzenet,hogy vissza akar-e menni a hívásra
-A válasz lehet igen vagy nem.
-Ha beleegyezel 30 másodperc alatt az összes tag a guild master elõtt terem
-a teleport hívás 3 percig lesz minden tag képernyöjén.Ha ez letelik,automatikusan elutasítja a rendszer a kérést.
-Óránként 1x használható.
-Guild teleport csak a városban használható.

Lord Nomak
Ezeket az ápdéteket azért szeretem nézegetni mert a játékban ilyenkor ismét csak egy haszontalan dolgot tettek be. =D Legalábbis baromira érdektelen a logo meg ez a zsoldos dolog is. Tegyük fe ha idézek 6 zsoldost miért jó nekem ? Ha valaki akar úgy is engem vág le elsõnek akkor meg a zsoldosok lexophatnak =D Inkább tüntetnék el ezt a kérdõjeles hibát meg a bottereket is a szerverekrõl. Na annak lenne értelme, nem lenne megállás nélkül crowded a szerver és még be is lehetne jutni normálisan. :]

Guild Logo!

-Guild logo-t a guild npc-tõl lehet venni az elsõ oldalán a shopnak.
-Amikor "megveszed" a logot az pénzbe is,meg GP-be is kerül.
-Guild logo csak lvl4 és afelett használható.
-Union logo csak lvl5 és afelett használható.(union leader guild lvl-je)

-Amikor a guildmark itemet használjátok,akkor a guildmark.bmp-t fogja használni a Silkroad mappából
-Amikor a unionmark itemet használjátok,akkor a unionmark.bmp-t fogja használni a Silkroad mappából
-a logo mérete 16*16 24 bit-es bmp lehet CSAKIS.
-guild logo a a guild neve elõtt lesz
-union logo a guild név elõtt lesz,a guild logo elõtt.
-ha meg akarod változtatni a union/guild logot,meg kell venned a törlés scroll-t,és aztán újra megvenni a scrollokat.

Atisz
Ez az update egy nagy parasztvakítás vsz, ennyi erõvel a majom béka formáját is átrajzolhatták volna... 😛

a guild lógóra kíváncsi vagyok azért...

-A megidézett guild zsoldos megegyezik a master szintjével, és a zsoldos feje felett a guild neve van.
-CSAK a master ellenségeit támadja meg,mobokat NEM támad meg,és minden item amit droppoltatnak a zsoldosok a master kezébe mennek.
-Amint a guild eléri a lvl4-et,különbözõ skillekkel tudja fejleszteni a zsoldosokat.
-A skillek mind passzívnak lesznek tekinthetõk,és összesen 2-vel lehet õket felruházni.
-A skillek: +védelem,+sebzés,parry/hit ratio növelése,HP regeneráció erejének növelése.skill reset skill(ezzel elvileg reset-elni lehet a skilleket,majd ujra berakni amit szeretnénk)

Pont azért teszem be,és tettem be ide is.