82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Saxo17 #77714 Most nem értem minek sokkoljátok magatokat azzal h mikor jön Roc.
1. Úgyse tudtok mit tenni mert oan erős lesz h képtelenség lesz leölni.
2. Akármit is nézünk, mindennek az üzletpolitikája az h először csak adnak egy előzetes hír-t. "Coming soon." Ez így van minden játékkal, film-mel, meg bármivel amit eladnak a földön. Ti meg most egyből szídjátok agyba főbe JM-et h nem képesek kiírni h mikor jön. LoL -
#77713 Hát, ha van szerver, akkor még sem lehet gebasz... Szerintem csak elfelejtették lelőni a 26-os logint... :D -
#77712 Igen, nekem is eszembe jutott ez. De szimplán egyszerűbb lenne, ha kiírnák, h xy-kor jön. JM-nak van bőr a képén, nem hinném, hogy most ne lenne beírni oldalra, hogy 1 hónap múlva jön, stb..
-
at16 #77711 amugy az milyen combó hogy 2h van fellököm és amig a földön fekszik 1h-val leszurkálom a 70es skillel. amibe ugye van Down Attack Damage 50% increase.
-
#77710 jaja, crowded hera...amúgy ez a rollback meg minden info hol van kirakva? mert én silk főoldalon nem láttam... -
donatus13 #77709 bent vagyok már vagy 20 perce és csomóan másik is -
Cat 02 #77708 Hardware elronlott
Adatbázissal is bajok vannak
Elektromosság sincs
Új hiba
Biztonsági bajok.
Az is lehet, hogy valaki feltörte őket és lelopja a szerver file-okat, private sro, incomin', de az is lehet h nem. -
at16 #77707 valaki leírná magyarul hogy most mi is van ?
nemtom angolul:S -
Murakawa #77706 nálam mindenre csekk:)
Ja a legkomolyabb!
Olvassátok rev6ot? valami hülye írkál baromságokat:)
Ez viszont üt!
http://www.youtube.com/watch?v=pl2BhXQ3oVw -
Cat 02 #77705 Ohó, lehet h meglépik ami rég meg kellett volna ? :o -
Saxo17 #77704 Csak a normális clienst engedi be nálam, loader-re meg sbot-ra check. -
Murakawa #77703 Ha egy kicsit gondolkoztok, emlékeztek elég egyértelmű..
Rock updatet akarják húzni..
Ha emlékeztek ez volt 10Dvel is.. nem voltak kész gondolom időre(vagy nemtudom) és beraktak egy roll backet, aztán meg 2 hét event némelyik szerveren..
Gondolom túl hamar beharangozták, rá kell kenni valamire, hogy miért is jön csak majd később!
Bár ne legyen igazam.. -
Murakawa #77702 lol ez a poén..
Haver bentvan, és épp öli le sorba az unikokat.. 134en vannak a Troyon..
uru megvan neki, most megy shaitanra..
Lol nálam meg check van.. -
Murakawa #77701 szerintem meg be vannak b@szva és valamelyik felbukott az elektromos kábelbe, kitépte a falból.. csak ezek hülye koreai programozók, fogalmuk nincs a hardverről..
Látom magam előtt ahogy GM Tarky kérdezgeti GM Milket, hogy ez a villa hova való..
-
Cat 02 #77701 Vagy option b: É-Kórea lerohanta őket és átvették a hatalmat :) -
Cat 02 #77700 Be vannak baxva mint az atom és véletlen ráöntötték a sört a szerverre... Vagy csak ráállították a szervereket Aion login-ra és tönkre akarják tenni a konkurenciát, úgy néz ki nagy sikerrel, mert EU teljesen meghalt :D -
ThedarkmanHUN #77699 Kicsinálták egymást a koreaiak ... ez az igazság :D -
#77698 gondolhatod ebböl mennyi igaz xd -
Saxo17 #77697 Please be patient, as all the Silkroad server are currently in inspection mode.
There is currently nothing anyone can do except waiting for more information from them.
There is multiple cause of the server going down as to:
- Hardware failure
- Database failure // software failure
- Electricity failure
- Master server failure
- New Exploit
- Security measure
The good news is that for each server that had issue or will need to have a rollback, we might be getting a special event to compensate the users. Pointless to be angry, please be patient and leave them at least 24-48 hours to fix the issues.
OUCH -
kranyek #77696 tugy valaki hogy mért nem lehet bejelentkezni?? -
Murakawa #77695 kezdem unni... -.- -
at16 #77694 már bejött :D
biztos a sok török miatt... XD -
at16 #77693 mostmeg mit pöcsölnek?
nem jön be az oldal se.
milyen inspi lesz? -
freeman49 #77692 Gondolom megint B grade-t lehet szerezni pff... -
Holborn #77691 nagyobbak a dropp rate-ek... de szentem iSRO jobb! -
#77690 Az egy tört szerver:P
http://esro.nevmoon.com/ csak bekelett irni googleba -
kenny00 #77689 izé skacok mi ez az ESRO?
valami oldat tudnátok linkelni? esetleg... -
Cat 02 #77688 Kemény 1 hétig tart ha jól tudom :d -
Holborn #77687 amugy most az eventen majd devil spirit rucit lehet szerezni? az tuti lessz. addig eljutottam :) ha valaki írna részletesebb tájékoztatót azt megköszönném -
Metts #77686 ok akkor azt is lefejlesztem -
at16 #77685 csak akkor ha dagger van a kezedbe.
az xbowos passzívok csak íjjal, a daggeres passzívok csak tőrrel működnek -
Metts #77684 bocs, de még nem tudok írni:D reggel van
-
Metts #77683 elvileg july ba.
Hogyha xbowos vagyok, de fejlesztem pl: a dagger power up-ot ami a phy attack power növeli, akkor attól erősebb leszek nem? Vagy csak akkor van az ha dagger-t használok? -
Holborn #77682 amúgy mikor lessz ez a Jewel Bow Event? -
Metts #77681 The Jewel Box Event ez kis kariknak is lessz vagy ?
-
Cat 02 #77680 Képfeltöltésről nem lehet linkelni. -
sanyx85 #77676 Szerintem húz fel egy kínai karit aminek van force ág húzva
és mehet a védőkör.
-
mrspawn #77675 Sziasztok.
Jangan Cave ben a 90es moboknál tud valaki biztonságos helyet kiskarit húzni , mert eddig nem találtam.
Ott nincsennek olyan bugok mint a dh cave folyosóin ?
Köszi
beny -
#77674 na aztán én is jó helyre válaszoltam ám
ide akartam: #77668 ;) -
#77673 én már csak azt nem értem, hogy hogyan jött mindez az én hsz-emhez? attól mert beteg vagyok még fel tudsz vinni egy warlockot nem?:D