Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Kitaláltunk Sigfrieddel egy viszonylag jó elfoglaltságot....másra is jó ez a game:-)
A dolog lényege: sok ember, jókedv!
bõvebb info:
link
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Valaki tudna segíteni, hogy tudnám eltüntetni?
KERIO HELP !!!!!
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM<#worship>#worship>
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
kis történet.. ^^
95% volt hátra hazajöttem 3kor gondoltam feljövök már láttam ,hogy gáz lesz az elsõ 40mp-s laggnál de gondoltam csak hotanban van baj... pacira fel ki bunwangokhoz eltelik fél perc majd hotanban láttom magamat -2% .. mondom ok ujra.. kimegyek hotanban éledek. ^^
ok mondom elmegyek aludni. megvolt az alvás feljövök
még buktam 14% ^^
95-rol 80%-ra.. ehez is kell tehetség most ujra 91%-n vagyok 15perc és scroll.. grr ma sem elsz meg a krva 45...
ez van mindenhol :SSSS
de vhol (lehet itt xD) olvastam hogy feltörték germanleadert xD
Például amikor az l2 open béta indult vele szinte egyidõben feltünt az adena (l2 pénz) az ebayen.Hogy a diablo2-rõl már neis beszéljünk.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hallo!
html ül azért illene érteni -.-
"<b><font color=blue>
The web event rare items have been deposited to some of users and we will deposit event rare items to user who did not receive it within a couple of days. Those who won prizes during the event please check in your inventory or chest."
kthx.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
majd akkro re ~.~
meg nemrég voltam fenn és Aegehez képest :S
1ébként 1szer voltam Athens en de tényleg laggos :S
1ébként menjetek Ryl2 zni xDDD
Level 1-20 npc thiefek levágnak, botterek ahol nincs trade járat.
Level 20-32 ks-elõ botterek mindenhol, néha npc thief levágás.
Level 32-42 tartalmas idõ, 3-4 nap alatt megvan monoton questek
Level 42-60 ks-elõ botterek orba szájba, anyázások, flamelések, quest nincs, unalmas játék ha van quest abból is 3 kb ami 2-3 óra alatt levan tudva
Level 60-70 caves intes botterek nukeolnak mindenhol ergó mobhoz nem nagyon jutni.
Mind e mellé 0-24 órás lag, error msg, natúr dc, szerver halál.
A játékban a fantázia világ egyenlõ a nullával. Bizonyos mobok ismétlõdnek csak más szinten vannak más sebzési aránnyal. Questekben sincs fantázia. Key loggeres mulattságok dögivel. Egyetlen pozitívum a játékban a pvp és job. Ezek mellett korlátozott a karakterek skill és mozgás koordinációja. Prémium szolgáltatások nem olcsón szar játékhoz szar szervereken.
Mindent összefoglalva kap az ember egy olyan játékot ami az idõtöltéshez elég, de nem élvezetes hosszútávon. Pluszban belekuckolnak mert azt hiszik viszik valamire. Barátnõ/barát idegbeteg. Család nem lát csak ha enni megy az ember. Buli kilõve mert kocka vagyok. Ráadásban több mint egy éves játékot 1 perc alatt hazavágnak bizonyos rosszatakaró emberek. ( Lsd.: Régebbi kommentek account feltõrésre vonatkozóan. )
<#banplz>#banplz>
@Esrohnoil
Quick úgy értette, hogy most ahogy mondtad lvl6-os a karid, viszont még nem raktál egy skillre sem, így az gondolom 0-ás Masteryn van. Így te elméletileg a 6-os farmon vagy. Max 9-es különbség lehet, és amíg el nem jutsz lvl20-as szintig, célszerûbb farmolni, mintsem kiosztani minden skill pontot. Még jól jöhet. 😊
valszeg nyáron eladom a karimat és legalább lesz zsém szigetre , na errõl ennyit <#bdead>#bdead> ,
és átmegyek esetleg LOTR online-ra vagy vissza GW-re
<#rinya>#rinya> , pedig tettszik az SRO nagyon , fõleg a harci koreográfiák ., de ekkora csaló játékot <#shakehead>#shakehead> ááhhh
X-bow Apollo
Level 56 full str blade: 54 blade mastery, 28 fire mastery, 49 ice mastery
56+3 crt 9 int 5 str 5 blade, 56+3 crt 60 br 16 shield, 300k kp, lvl 24 sos sword, 16+4 crt 10 sos blade, 16+3 br 15 sos shield.
Level 53 white wolf, mókus ( ideje lejárt ), 4 silk.
7 degree garment szett +1-3, str-int 1-3.
7 degree armor szett, npc-stall koktél
Level 31 full str bow: 31 bow mastery, 31 fire mastery.
Level 29 hibrid int: 29 light mastery, 29 fire mastery.
Írányár: Nem tudom akit érdekel msg.
"ami anyit tesz hogy a LVL szintedet minél nagyobb mértékben eltolod a fegyó vagy tûz masterytõl"
Ezt nem egészen értem még. 😊 Kicsit részletesebben vki elmondaná h. mi ez és mire jó?
Most van egy 6. szintû karakterem, az este kezdtem. Blade, és csak erõre gyúrok.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elkészüld a
---
köszönöm és bocsi admin amiér forumba forumot linkelek :😄DDD
Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.
ja és még mások unió logója is fehér nekem.
45 vagyok, glavie+str+fire
Glavie mastery-nél az két elsõ fegyó skill kihagyva többi full
Fire mastery szinte full
Lighning-32ig parry+futás+passiv+teleport
Cold-25 ig passiv+phy defense+nova
300 a max skill határ,még ha 70 leszek ami nem tom mikor lesz,akkor is belefér,és aztán majd meglátom mit fejlesszek vissza,csak itt el kell dönteni az elején str vagy intes leszel mert azon nem lehet változtatni.
Az intes sokkal jobban halad de sajna nagyon kevés az élete még az elején,igy hajlamos többször meghalni.
Az elején érdemes farmolni,
ami anyit tesz hogy a LVL szintedet minél nagyobb mértékben eltolod a fegyó vagy tûz masterytõl,kevesebb xp de több sp,amit érdemes elkezdeni az elején 6-8 eltolással is mert rengeteg a küldi és hipp hopp 20 as leszel ugy is.Vagy az elején farmolsz 1-2 hónapot vagy folyamatos eltolással mész majd.
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
<01:59:47>01:59:47> <noid_> also 64 bow +9
örüljetek. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."