Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
3Ds MAX :)
Nomak is full volt meg nálunk Hunor nak mikro farmolt de semmi nem volt 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
btw ha leszállsz, akkor mi van? 😄 nem tarthat fel, meg ilyenek... csak ne nyúlj hozzá! (nem azért mert mosdatlan, bár ki tudja...)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mondjuk egomban is lehet 120 helyett 50 ért utazni xD
Épp lógok a villamoson.. Demszky hernyóján.. Ellenõr.. persze jegyem csak kezeletlen van... Erre õ: "Akkor 2600FT lesz vagy igazolványt kérek" Nézek bután: De van jegyem és nincs nálam igazolvány se pénz"
Ellenõr: "Kezeletlen jegy. 2600FT lesz"
Én: "LOL mondtam,h nincs nálam semmi és van jegyem"
Ellenõr: "Hivok rendõrt!"
Én: "nevetés hivjon...."
Ellenõr: "Jó magának ha beviszik 24 órára?"
Én: "ha 25x elmondja,h pénzt vagy bérletet,akkor sem lesz nálam"
Másik ellenõr odajött: "Mit vitatkozol? Kérjél tõle 600Ft-ot és kész"
Én: "vigyorgok <#nyes>#nyes>. Oké"
Én: Elõvettem az igazolványtokomat amiben volt kb 100000HUF és adtam neki 500 at,mert nem volt apróm. Pont beértünk a megállóba...
Köszi! Viszlát!<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
The way Seal of **** items work, is this they act as +?s on a item, and on weapons they add a cool looking effect. A full set of Seal items of the same type, add different stats.
Seal of Star acts as +5, a full set would add 5str, 5int, and 10% move speed.
Seal of Moon acts as +10, a full set would add 10str, 10int, and 15% move speed.
Seal of Sun acts as a +15, a full set would add 15str, 15int, and 20% move speed.
hülyeség egyébként force-t fejleszteni vannak elvetemült emberek.. pl avi aki kifejlesztette a Ht-t és ha elkezdenek rá csalizni fogja és egyszerün csak nyom egy HT-t 😄
egyékbént régebben silkroadofficalblabla.1.01-t szedtek le az emberke mostmár 1.02-t!
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
most megyek grindelni meglesz a 46^^ ,
szóval a mai thiefekdés "csak" 5db max csili meg 2db 2 csili
Ma raktam fel a Silkroad-ot, és már kb egy órája próbálok bejutni valamelyik szerverre de folyamatosan disconnectel kidobál két három próbálkozás után. Kb hány óra kell mire az ember tud játszani is?
1ébként nem 5 csili a max ? 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
szal az, hogy egy str-es, PLÁNE EGY BLADER kifarmoljon ennyi sp-t, az kb fél év vagy inkább több 😄 😛