Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja én is ezt mondtam jó tanár volt 😞

Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)

shaime01
itt van az egész mostani hir koreaiul

여보세요. 이것은 온라인으로 Silkroad online. 우리는 2:30 am.에 관하여 서버를 열 것이다. 우리는 지금 벌레를 고치고 있다, 그리고 우리는 당신 피해복구동원을 가진 서비스를 손실 현금 항목 열 것이다. 우리는 우리가 검사를 완료할 경우 장시간 검사를 위한 이유를 가진 세부사항을 주의하고. 우리는 이것이 일으키는 원인이 될지도 모르는 어떤 불편든지를 위해 사과한다 우리는 고시를 언제 거기 특유한 케이스 배치할 것이다.

shaime01
szedj le koreai fontot!

noobsz hallotam rola... enyhén szolva elszomorito.. inkább nem mondom meg mi a véleményem rola.. az egészben az a szörnyü ,hogy meg fogják uszni söt ott bent még nekik jobb is.. legalábbis jobban élnek mint 2db egymás döntött fal alatt... inkább nem is fejltem ki a véleményemet ilyenkel mit kéne cisnálni

ugyanez angolra visszfordítva:

"We are repairing the insect now, and we the service which has you restoration are the loss cash item ten thing."

torzuló infó XD
우리는 지금 벌레를 고치고 있다, 그리고 우리는 당신 피해복구동원을 가진 서비스를 손실 현금 항목 열 것이다.

ezt fordították angolra, a google segítségével ^^
OFF: látta valaki a híradót ?? Tiszavasvári (ahol én lakom) csak ilyenekrõl híres

shaime01
õk is google Translatort használnak 😄

de!
és ott most van 01:42sm
vagyis még egy óra...
beatz
We are now fixing a bug, and we will open the service with restoration your the cash item that loss.

azert iszoynat ez a mondat....ertelmezzetek foleg a veget =D

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

wazz és a tickettekel mi lesz ?? most is méri ?? ....-om beléjük nem lesz meg szerdára az 52 😞

sweech
háháhá xD

shaime01
a.m nem a reggeli idõ?

beatz
de b+ 2:30....

shaime01
2.30 😄

beatz
lesz valami karpotlas ha jol olvasom

sweech
olvass vissza =)

We will open the server about 2:30 am

dupla kávét nekik

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

SrAta
na akkor mi baja a szervereknek
megpróbálok belépni a játékba és kiírja azt a szerveres üzenetet

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

shaime01
és nem lesz 😞

beatz
ellenben még mindig check -.-

check az még van! 😄
WuFraZselic
nagy lófaszt, még mindig csekk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
event event event! 😄
ha +50%-s event lesz akkor most 0.12-t fogok kapni scrollal ijjgecii 😄

WuFraZselic
na gó

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SrAta
csátok
Az lenne a problémám hogy beakartam lépni a játékba és ez az üzenet jött ki:
"The server is undergoing inspection or updates.Connect to http://www.silkroadonline.net for more information"
Légyszí segítsetek!
Elõre is kösz
Üdv:SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

beatz
na nálam már nincs hibaüzi

már 8 perce kéne menjenek a szerverek (ha csak az igéretüket nézzük, amúgy meg 14 órája 😛 )
beatz
te nem is játszol stfu<#banplz>

rendelni kellene pizzát meg kávét a joymaxosoknak, mert lehet bent maradnak még 1 darabig.

ingyen kávét a n00b-oknak

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

shaime01
most váglak téged szájba 😄
+.+

Tatyla
hát pedig a mulkori ip váltáskor volt hasonló üzenet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

WuFraZselic
72+5 fegyó a drágább vagy 69 sosun chest? 😛

shaime01
2perce elmult máraz inspection

shaime01
de fegyo mdinig drágább mitn a ruci 1bként még 2 perc

WuFraZselic
nem aztmondtam hogy elsõ... csak azt, hogy nem a 72+ x fegyóból leeht meggazdagodni majd 😛

beatz
az ip rendben van én ugylátom, visszajönnek a pingek

shaime01
ha takla matánál az elsõ mob dob neked egy sosun 64-s fegyot és abbahagyom a game-t 😊
estleg mint már irtam be rondozom 😄

WuFraZselic
vagy 64es SoM SOSUN itemet... vagy bármien más 8th degreet

Tatyla
lehet megint változott az ip,hol kell ezt megnézni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaime01
csak reálisan láttom a dolgokat.
pl amikor bejött az aclhemy minden wep elixir ára lement 150k körülire mert mindenkinek blue kellet mindenre, most mindnekinek + kell a fegyora , mondjuk elég ha valaki talál egy 72-s fegyot és többért eladja kb 60-70milláért

QuickHUN
Nem baj de uj servert irt 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

WuFraZselic
nekem meg van 21, gazdag lennék asszondod?

shaime01
azért meglepödnék ha beraknák a takla matánt , uj servereken a wep elixir ára olyan szinten felmenne ,hogy az már fáj ( 250k-300k ) mindenki wep elixir kellene majd

QuickHUN

Delfines event van skacok 😊<#nyes>
meg kell keresni a delfines játékot itt az sg-n,amit asszem mala irt be ide .hihi
help me
még mindig 😊
még fél óráig tart az event.
<#help>

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

10% lsd:26110

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

shaime01
90% ,hogy lesz event sztem

Kösz a bíztatást 😄

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

WuFraZselic
event?
"örüljetek hogy tudtok játszani még valaha is b+" by joymax 😊

csak delfinekröl.....

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Semmi eventet nem írnak???

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel