Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hát nekem nem fog az tuti 😊 de kitudja 😉 ha meglátom hogy "Devil Sword" distributed to xy akkor tuti hoyg pk-zom és megszerzem bármiáron 😄DD de nem félek ettõl, hogy isy netán SoS-t dob

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát... pure str glavie + fire + light support-nál szentem kevés a jobb karakter 😊) tán egy pure int 111%os mag. balanceal +5ös armor stuff-al, +5 vagy feletti kard és egy +3 vagy feletti br 18+ shield 😛 kiegészitve maxolt bicehonnal (abból is felrugás+leszurás) 😉

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sos ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

pure str glév / int +spear a legerõsebb ^^
(az üt a legerõsebbet xD)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
tudom ofkorsz... ez azért jó mert pl ha valakinek nincs majma 😊 de az item auto share azért is jó, mert pl xy felvesz egy tárgyat, de az hozzád kerül 😊 meg most isy ugyse dob értékeset (spec ret scroll, elixek, NÉHA normál (javitható) tárgyat) nem arra megyek 😊 egyébként ameddig még zöld nekem isy, bõ 20%ig, megpróbálok ugy neki menni, hogy 4es ptyban... kiváncsi vok az xp-re

gertrud
Szerintem pure str blade a game legerõsebb buildje... De mivel te mint mondtad fun-t szeretnél és str, marad a str glavie, vagy ha az fun, akkor str bow.

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Sugam
oks, akkor kezdek valamit aegen nemtudom meg mi leszek majd elvalik.pajzsos kajdos tuti nem se blédes kajdos.. sztem glaives leszek pure str el :d. vagy mit ajanlotok? igazabol amit szeretnek hogy odamegyek es agyonverlek, de magiat annyira nem szeretnek alkalmazni max buffra meg ugye ice meg ami még 😄 szval, mit ajanlotok ami STR tipusu kari? blade+pajzsost vagom azom volt de kicsit beleuntam 😊

amúgy se ért volna sokat... item autoshare party-ban voltál, nem biztos, hogy tied lett volna az általa felvett cucc!
Persze azért grat!!!
shaime01
yoyo 😊

gertrud
De jól jártálk XD Amugy pure str blade powaa^^

nah végre...hello...nemtudtam irni csak egy nappal a regisztrálás után! 😊

botforum.co.cc :p

HencStein
háháhá Nomak és én karit cseréltük😄 64 es intes karit 1 56 os str-es bladesre ^^

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

sweech
akkor fos

WuFraZselic
hát, 58as full str tag találta meg karakoram szövegen, én ekkor a bejáratnál voltam ( a jég bejáratánál mármint) asszonta 100%hp... odamentem, 50%ig 64 alatti volt csak ott, utána jött a partyból egy 68as glavies, aki meg is halt késõbb, meg akkor jöttek a 64+ nukerek... érdekes, általában ilyen "forgalmas" ponton mindig megtalálják a "nagyok", hát most nem ^^kben meg meghaltál, szart sem ér majom/mókus, nem vesz fel semmit 😞

sweech
ilyenkor jön jól a mókus :0

gertrud
Örülök ennek (meg még a régebbi ssnek is) mert ez is azt bizonxítja, hogy nem az számít, ki üti bele az utolsót... De akkor nem tudom mi, 38on TG életének 4/5ét levittem, odajött ijász srác 46on és övé lett a frag... I <3 joymax... Jah, és persze SoSról még mindig nincs, még csak hírmorzsa se...

sweech
😄

WuFraZselic
jubiláltam, megvan az 5. 😊) de gyengül a tendencia, mostanában földön fekve fejezem be a mulatságot 😊)))

DAcafat
csak a kártya tipusára lennék kiváncsi

xDDDDDDd

Maala
... álmodj, kicsi szívem 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

höhöh az jó lenne xD de 4 hetest 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
alap. 😊
én még a Takla bevezetésénél reménykedek 1 ticketben 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

LeonSilver
Na igen.Csak a tegnapi cirka 14 órás baszakodás után valahogy nemvártam.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DAcafat
a VISA classic kártyával lehet silket venni valakinek van ilyen kártyája ?

LOL mondtam tegnap hogy olyan event lesz mint áprilisban 😄D

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Maala
kedd délelõtt mindig inspection van...

Lord Nomak
na gép ismét helyben van, már csak türelmesnek kell lenni hogy xarrá öljek mindenkit és farmoljom agyon magam, egyébként meg 70k sp-re van szükségem hogy 63ig feltoljam blade, light, fire skilleket, dec végéig elleszek vele asszem =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Babelen vasárnap 14:30-ig lett visszatekerve minden.

Venice,Greece,Rome,Xian vasárnap reggel 7-ig!!!

Összes többi server hétfõ hajnali 2-ig.

Igazából legjobban az a 4 server szivta meg.

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

LeonSilver
Hát ez marhajó.Már megint 2óra 30perc szünet.
Ennyit még az a szaros l2 sem szokott állni... <#falbav><#falbav><#falbav>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Az off honlapon persze semmi sincs, hogy miért áll ez a ****kupac már megint.

LeonSilver
Nem a winfos mitt volt dc.Már megint valamit basztatnak ezen a szaron.

Lord Nomak
jeeee gondoltam tradelek egyett még " új " karimmal erre dc. fukk winfos, inszpeksön alatt asszem reinstall lesz mert már tököm tele
<3 stein

baszjott jó ez a hibrid kari, még összetradelek egy összeget armor szettre, plusz egy kis aprólékossat, skilleket kicsit helyrerázom és lehet még vissza is fogod kérni =)

na reinstall

Maala
akkortól lenne ésszerû...

Maala
master + 5 ember tud 1 guildbõl beszélni sztem...

QuickHUN
Te honnan tudod ,hogy holnaptól?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
klánon belül persze,
még le se szúrtalak a multkoriért😊
mert én védtem meg Heroes_HUN-t
csak azért mondtam róla jót mert látni hogy a mondat az õ nevével kezdõdik akkor nem kell elolvasni 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

shaime01
holnap akkor inspection után event
YEE ^^

1ébként minuszba nem lehet növelni max reduce lenne xD

te nem is tolod 😊
csönd xD 😊

mármint 1 guildben ?😊

HÜLYE
- = -
tehát amikor pontokra szedsz cuccot

20 ember tud és így is rossz :S
<3 Heroes xD

QuickHUN
Szerintem is Aege,és a klánok is jól elvannak egymással!
De tök jó volna ha nem 5 ember tudna unioba beszélni hanem mindenki!
ez elég gáz itt!

Tatyla
ilyenkor örülök annak hogy nem játszok soha éjszaka...<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DAcafat
mondjuk az hülyeség lenne hogy - drop 😄

Lord Nomak
Majd 8 nap múlva bejelentik, hogy 7 napja elkezdték, de bugos volt és minden minuszba ment nem pluszba. Aztán rollback, és megpróbálják megint 7 napra de most már jól belõni a dolgot. Kinézem belõlük.

Tatyla
jere suga Aege-re...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DAcafat
de amúgy amit maala be irt ott minuszba mutatják
Experience points - 30 % increase
Chance of item being dropped - 100% increase
Amount of gold dropped - 50% increase

sztem holnap 😊