Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már régebben is játszottam a játékkal, viszont akkor nem találtam annyira érdekesnek, felhuztam egy karaktert 16ig, aztán meguntom, nemtudom miért, valahogy nem éreztem a játék lényegét...
Annyi a lényeg, hogy most ujra elkezdtem játszani, de amikor abbahagytam, szétosztottam a cuccaimat... szoval se pénzem se semmim...
Esetleg aki a Troy szerveren játszik, és megtudna szánni egy kevéske pénzzel, vagy véletlen van egy accountja, amit nem használ, és van rajta egy magasabb karakter (30-40+, és lehetõleg Troy, vagy Xiao-n van) az légyszives írjon egy privát üzit, vagy ide.
Bocs a hosszú szövegért, csak eléggé elkeseredtem, mert nemtudok mobot ölni és pénzt szerezni, gyk. törölhetném a karakteremet...
elõre is kösz
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
kselekõket már én is öltem meg vagy 3*
Nagyon televan a pöcölöm vele amikor az ember ütlegeli a qrva giantet és odajön pistike, józsika nam meg hortenzia....
Ma volt kellemes meglepetésben si részem 😊
Egymáshoz közel henteltünk egy sráccal.Szépen békében elvoltunk.Megjelent egy giant és mivel hozzá volt közelebb õ kezdte el verni.
Én ilyenkor soha nemszoktam odamenni csak ha elkezd kiabálni, hogy segiccccség.
És a srác utána megköszönte, hogy nem kseltem.Hát ilyen is van. <#guluszem1>#guluszem1>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
lol Magyarok olyan lett mint a Harcosok ^^ ment erõsebb Unióba 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha Tífkecc, ún. Arrange pontokat kapsz, ami ha eléri a 3000-et, körözött leszel... ekkor vagy fizetsz X goldot (X nagoyn sok), vagy vársz, h teljen az idõ, idõvel csökken...
és igen, !nél a hunterek akkor is megölhetnek, ha nincs rajtad tíf ruci. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Azt ugye kizárhatjuk, hogy senki nem fog vele foglalkozni " ! " jellel a neve elõtt. Ebben az esetben ha jól tudom bárhol, bárki (hunter) és bármikor megölheti (letartóztathatja). " ! " jel lesz a neved elõtt, ha sokat PK-zol, sokat rabolsz, sokat lámulsz. =D Amennyiben " ! " jel van a neved elõtt, aztz nem tudod mob öléssel leszedni, csak ha vagy ezerszer megölnek. 😄 (Najó, de akkoris sokszor, anno én szívesen pk-ztam a kselõket. Emlékszem is majd kiugrott a szívem miközben próbáltam leütni a 15,000 büntetõ pontot. )
amúgy neked akar jót, amikor a keresés használatára buzdít, nem "mindig leszünk itt"... 😊
Mi ez és hogyan lesz valaki körözött?? (neeem, nem a túró,tejföl és egyéb hozzávalókra gondolok...) 😉
Netalán 1 nap alatt xy PK??És mi a hátránya azon kívül, hogy senki sem foglalkozik vele?
dankesÜn
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
blinkeye mért olyna nehéz válaszolni?
mert ha beirod google-be ,hogy FF7 akkor „FF7”: 3 750 000 találatot fog kidobni...de lehet ennyi linkbõl nehéz kitalálni mit is jelenthet.. aztán event, google? forum hozzászolás keresõ? nem egyszerübb lenne megkérdezni aztán csodálkozol ha nem válaszolnak neked.
ha már forumozol és fel akarsz tenni valami kérdést akkor kezd igy..
google.com
sg.hu keresõ
aztán ha seholn em találod tedd fel ide a kérdést.. nem olyan nagy ördöngöség..
Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Hey I saw you post on webpage you wanted to hack silkroad online.
I will help you do that, because I was hacked playing the game and now I
want everyone to hack the game....Because it is too easy!
All you need is my program and another persons user id and you can get thier
log in password.
I will explain how to use:
First unrar into anywhere on the computer and then run SROBruter.exe
Then open google and search for dictionarie list and copy paste into the
password.txt -the better the dictionary list the better the program works.
ok now take the user id u got and type in then press batch password and
start the scan.
now the program will check up 10.000 passwords a minute and when it finds
the right one, it will save it in success.txt
See how easy is that 😄 !
Happy cracking !
3Ds MAX :)
Elképzelhetõ, hogy majd egyszer saját magad beírod a keresõbe a kulcsszavakat, ezen esetben "FF7" és megtalálod magad a kérdésedre a választ?
union trade, jönnek a 4xes tífek (nukerek) a zömmében 3xes playerek ellen. aztán jött egy fullint kockaviet, és az 52es fegyójával leírtotta az uniót. 😊
Amugy meg igen Maala, jó is a Rome...<3
kb silk miatt nem halad a fordításom... 😊
hetente 1-2 fájlt fordítok. ^^
1x már elkövettem azt a hobát, hogy FF7eztem, akkor ki is maradt 1 hónap silkbõl. 😊
1ébként inkább fejlõdj
LoL de no problemo, eddig 400,000 gold körül kerestem 1-es Csillaggal! 😄
Csak hát ugye már kéne menni 2 Csillagra, hogy fejlõdjön a Trader Bar-om. Me hát lvl2-õn igencsak szarik mozdulin 4 trade után.
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
Az adott serveren, mindenkire vonatkozó változások. Jelen esetben, mondjuk +30% Exp-t kap minden karakter/játékos. Így tovább hadd ne soroljam, még milyen kedvezményk lesznek 7 napon keresztül, már lentebb le lett írva.
Összegezve:
Nem kell sehol sem felvenned, mert nem küldetés, egyszerûen egy új beállítása szervernek, mely során tárgyból, Exp-ból, stb-bõl többet kapsz a szokásosnál.
Az Event, amugy ha fellapozod az angol szótárt, akkor eseményt jelöl, ami nem gyakori, tehét olyan kiváltság szerû, bla bla bla.
azt ,hogy event lesz? most ezt felfogni kell segítség vagy ,hogy helyesen ejsd ki az angol szavakat?
X-bow Apollo
The details regarding the compensation event due to rollback are listed below.
Event Period : 10/24/2006 ~ 10/31/2006 (7 days)
Event Information :
Experience points - 30 % increase
Chance of item being dropped - 100% increase
Amount of gold dropped - 50% increase
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn